Βεβαίως φίλε. εγώ με την αντίστοιχη της eurobank (παρόλο που πίσω δεν γράφει το valid worldwide) πλήρωνα supermarket, εστιατόρια, εισιτήρια στη diseyland.Και μια που η συζήτηση πήγε στις κάρτες...να σας ρωτήσω, η κάρτα της alpha bank , Visa Electron (Valid Worldwide) (δεν είναι πιστωτική), μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο Παρίσι για αγορές σε καταστήματα? Όπως επίσης μπορώ να την χρησιμοποιήσω για να νοικιάσω ποδήλατο?
Που σημαίνει ότι λογικά γίνεται και με την αντίστοιχη Visa Electronic Use Only της Πειραιώς. Το ρωτάω διότι εδώ στην Ελλάδα στο 90% των καταστημάτων δε δουλεύουν.
Καλημέρα κι από εμένα.Μιας και υπάρχει θέμα ανοιχτό για Παρίσι είπα να γράψω εδώ την απορία μου.Από το αεροδρόμιο CDG του Παρισιού στο σταθμό των τρένων Paris Nord γνωρίζετε τι συγκοινωνία υπάρχει και πόση ώρα απόσταση είναι περίπου?:roll:
Ευχαριστώ
Κάπου εκεί είχε και το Μαίο που το χρησιμοποίησα τελευταία φορα...αν δε με γελα η μνημη μου το τρενο απο CDG για gare du nord ειναι γυρω στο 40λεπτο και το 2005 ειχε 8 ευρω, αντε να πηγε 9...