Για τιμές αποστολής γράφει:Μα δεν πληρωσα +15 ευρω!!
France (registered mail): ?6,35
Overseas (DHL): ?13.50
Εσένα τζάμπα στο έστειλαν;;
Για τιμές αποστολής γράφει:Μα δεν πληρωσα +15 ευρω!!
μην μου κολλας πολυ!! 6 ευρω εδωσα πριν 3 χρονια. αν αλλαξε τωρα ειναι αλλο καπελοΓια τιμές αποστολής γράφει:
France (registered mail): ?6,35
Overseas (DHL): ?13.50
Εσένα τζάμπα στο έστειλαν;;
Κοιτα μπηκε ραπανακι στην συζητηση και η Παγωνα!!Ξεφευγετε.....και κουραζετε!!!!!
Σ' ευχαριστω πολυ που επιβεβαιωσες το επιπεδο σου!!!!Κοιτα μπηκε ραπανακι στην συζητηση και η Παγωνα!!
μην μου κολλας πολυ!!
Τα έχουμε ξαναπεί για το Λούβρο. Αν είσαι φοιτήτρια (άρα λογικά κάτω των 25) δεν πληρώνεις τίποτε! Κι εγώ έτσι μπήκα.Αυτη η κάρτα είναι για όλα τα μουσεία?
Αν θα πάω μόνο στο Λουβρο ας πούμε γιατι να πληρώσω για όλα?
Γίνεται να επιλέξω ποια θέλω?
Δεν χρειαζεται να μας θυμιζεις καθε ωρα και στιγμη οτι εισαι 24!! Ναι, λοιπον ειμαι λιγο μεγαλυτερη( εβλεπα την Αστροφεγγια και την Μανταμ Σουσου, αλλα θυμαμαι και την μερα που επεσε το Τειχος του Βερολινου) Εσυ για πε?? Με την καρτα μπηκες και στην disneyland??Τα έχουμε ξαναπεί για το Λούβρο. Αν είσαι φοιτήτρια (άρα λογικά κάτω των 25) δεν πληρώνεις τίποτε! Κι εγώ έτσι μπήκα.
Τώρα εντάξει, η Ευαγγελία είναι και μιας ηλικίας και δεν το θυμάται πια...
Μπράβο Dorotija μαςΤι να κάνω ρε κοπελιά! Λέω την ηλικία μου ή το όνομα μου, και οι πόρτες ανοίγουν διάπλατες...
Έπρεπε να με δείτε στo Λούβρο, να προσπερνάω όλη την ουρά και να μπαίνω καμαρωτή καμαρωτή...