dimpanayio
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Παταγονία,γη του Πυρός,Αν
Να δηλώσω και εγώ τη συμμετοχή μου για τη συμερινή συνάντηση των travelστοριτών της πόλης μας.
Δεν έχεις τον θεό σου ,τέτοια ώρα βρήκες το κουράγιο να μπεις στην ιστοσελίδα και να καθίσεις να γράψεις!!!! Travelmaniac (θα μου πείς και εσύ είσαι καλύτερος.....)Η συνάντηση μας ήταν πολύ ενδιαφέρουσα,ήταν η πρώτη μου φορά,γνώρισα άτομα που μέχρι τότε τα ήξερα μόνο από τα ψευδώνυμα και ομολογώ ότι μου πήρε αρκετή ώρα:roll:για να συνηθίσω να ταυτίσω το ψευδώνυμο με το κανονικό όνομα και το πρόσωπο,ευτυχώς ό soydianos!(χαρήκαμε ιδιαιτέρως που ένα μέλος από Κρήτη ήταν στην παρέα μας)κρατούσε...απουσιολόγιοκαι κάθε λίγο βλέπαμε και ξαναβλέπαμε τη λίστα και λέγαμε αα εκείνος είναι ο...η..οκ κλπ κλπ.
Πέρασα πολύ όμορφα!!υπήρξαν και απουσίες δεν ήρθαν νομίζω 7 άτομα...ήταν και ο καιρός ένα ψιλοχάλιίσως έφταιξε κι ΄αυτό..
Βγάλαμε και φωτοντοκουμέντο,η FAMEK μας αποθανάτισε και ο soydianos νομίζω.Όπως καταλάβατε εγώ ήμουν απο τους πρώτους που αποχώρησα....
Αυτά από μένα και αναμένουμε τις λεπτομέρειες απ΄τους επόμενους
Εντέλει είναι μικρόβιο το Tarvelstories ε....!τελικα ειμασταν 16 ατομα... ειχαμε μια αφιξη στις 1.20 το βραδυ...
περισσοτερα αυριο τωρα το διαλυσαμε γιατι απλα εκλεινε το μαγαζι..