romantic woman
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΙΑΠΩΝΙΑ
FAMEK,ωραίος ο χώρος ...πήγα για καφέ σήμερα!έχει ανακαινισθεί !!πολύ ωραία χρώματα ,περιβάλλον σούπερ!
δεν εχει εφαρμοστει... για να ρωτησω να κανω εγω καμια καταγγελια...Ναι ναι καπνίζουν(δυστυχώς για μας τους μη καπνίζοντες),τόχω ψάξει το θέμα και σ΄όλα τα καφέ που πηγαίνω και ρωτάω σχετικά που λένε ότι ο νόμος δεν έχει εφαρμοσθεί ακόμα:roll:
η θεα απο το μπαλκονι ειναι μαγευτικη παρε και μηχανη να την αποθανατησεις...ειδα φωτο απο το μαγαζι και φαινεται πολυ ωραιο παντως....
επειδη αν ερθω, θα σκασω μυτη κατευθειαν απο το τρενο, δε πειραζει να εμφανιστω με το βαλιτσακι μου και τις μακετες στο χερι? μη με κοιτανε ολοι περιεργα μες το μαγαζι...
και δευτερον καπνιζεις εκει περα? η να χω παρει τη δοση μου ...?
θανο σε περιμενουμε δεν θα ρθεις? και οτι ειχα σκοπο να ρωτησω αν εισαι καλα...αν θέλετε μπορείτε να ρίξετε και μια ματια στο τοπικ των σχολιων της 4ης συνάντησης για να πάρετε μια περίπου οπτική εικόνα που θα συνευρεθείτε!!!
http://www.travelstories.gr/%F0%E5%...E5%E9%F2-%EA%E1%E9-%F3%F7%FC%EB%E9%E1.htmlκαι έχει δίκαιο η ΦΑΜΕΚ, έξω εχει ωραία βεράντα για τσιγάρο και για χάζι!