• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Καιρός να γίνει και η 6 θεσσαλονικιώτικη συνάντηση του travelstories.....

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
FAMEK,ωραίος ο χώρος ...πήγα για καφέ σήμερα!έχει ανακαινισθεί !!πολύ ωραία χρώματα ,περιβάλλον σούπερ!

FAMEK

Banned
Επόμενο Ταξίδι
στουτγκαρδη
Ταξίδι-Όνειρο
γαλλικη πολυνησια
καλε ξερω που σας παω
ειναι το αγαπημενο μου μαγαζι.. ωραια χαλαρη μουσικη πριβε δωματιο και εχουν και αντοχες με εμας...
απο ολες τισ συναντησεις που καναμε εκτος απο τις πρωτες που μασταν 4 ατομα νομιζω οτι σε αυτο το μαγαζι ειχαμε την καλυτερη επικοινωνια ετσι πως ειναι το δωματιο κυκλικο και ηταν η αγαπημενη μου συναντηση..
τοτε ειχαμε πει να το κανουμε στεκι...

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
ειδα φωτο απο το μαγαζι και φαινεται πολυ ωραιο παντως....

επειδη αν ερθω, θα σκασω μυτη κατευθειαν απο το τρενο, δε πειραζει να εμφανιστω με το βαλιτσακι μου και τις μακετες στο χερι? μη με κοιτανε ολοι περιεργα μες το μαγαζι...

και δευτερον καπνιζεις εκει περα? η να χω παρει τη δοση μου ...?

Επόμενο Ταξίδι
Μπαλί
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη & Ισλανδία!!!
Αν θυμάμαι καλά, πριν κανά μήνα που πήγα, κάπνιζαν κανονικά.

Δεν είμαι 100% σίγουρος πάντως.

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Ναι ναι καπνίζουν(δυστυχώς για μας τους μη καπνίζοντες:haha:),τόχω ψάξει το θέμα και σ΄όλα τα καφέ που πηγαίνω και ρωτάω σχετικά που λένε ότι ο νόμος δεν έχει εφαρμοσθεί ακόμα:roll:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Ο χωρος που εχει κανονισει η FAMEK ειναι σχεδον ιδιωτικος, καθοτι κυκλικος και παραμερος, οποτε και δε θα τραβηξεις τα βλεμματα των ασχετων. Απο εκει και επειτα εμεις, ταξιδιωτες ανθρωποι να παρεξηγησουμε ανθρωπο με βαλιτσα...καλα τι μας περασες! Να προσεξουμε μονο τις μακετες μη στραπατσαριστουν.
Ο χωρος που προτεινει η FAMEK ειναι οντως πολυ ομορφος και εμενα μου αρεσει πολυ!
Στην τελικη αν δεν επιτρεπεται το καπνισμα ανοιγεις τη μπαλκονοπορτα και καπνιζεις στη βεραντα με υπεροχη θεα.

FAMEK

Banned
Επόμενο Ταξίδι
στουτγκαρδη
Ταξίδι-Όνειρο
γαλλικη πολυνησια
θερμη παρακληση απο μενα που δεν αντεχω το τσιγαρο... θα μαστε σε ενα μικρο χωρο 20 ατομα.. οχι εκει παρακαλω τσιγαρο μια που αν αποκτησουμε πονοκεφαλο δεν θα μαστε για πολυ ωρα μαζι και θα στερηθουμε την παρεα των αλλων
υπαρχει μια καταπληκτικη βεραντα με θεα οπου μπορει εκει κανεις να καπνισει...
οπως καταλαβατε ειμαι φανατικη αντικαπνιστρια για λογους υγειας...
ζουμε με την αγωνιας της γριπης οχι και του πονοκεφαλου....

FAMEK

Banned
Επόμενο Ταξίδι
στουτγκαρδη
Ταξίδι-Όνειρο
γαλλικη πολυνησια
Ναι ναι καπνίζουν(δυστυχώς για μας τους μη καπνίζοντες:haha:),τόχω ψάξει το θέμα και σ΄όλα τα καφέ που πηγαίνω και ρωτάω σχετικά που λένε ότι ο νόμος δεν έχει εφαρμοσθεί ακόμα:roll:
δεν εχει εφαρμοστει... για να ρωτησω να κανω εγω καμια καταγγελια...

FAMEK

Banned
Επόμενο Ταξίδι
στουτγκαρδη
Ταξίδι-Όνειρο
γαλλικη πολυνησια
ειδα φωτο απο το μαγαζι και φαινεται πολυ ωραιο παντως....

επειδη αν ερθω, θα σκασω μυτη κατευθειαν απο το τρενο, δε πειραζει να εμφανιστω με το βαλιτσακι μου και τις μακετες στο χερι? μη με κοιτανε ολοι περιεργα μες το μαγαζι...

και δευτερον καπνιζεις εκει περα? η να χω παρει τη δοση μου ...?
η θεα απο το μπαλκονι ειναι μαγευτικη παρε και μηχανη να την αποθανατησεις...

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
αν θέλετε μπορείτε να ρίξετε και μια ματια στο τοπικ των σχολιων της 4ης συνάντησης για να πάρετε μια περίπου οπτική εικόνα που θα συνευρεθείτε!!!
http://www.travelstories.gr/%F0%E5%...E5%E9%F2-%EA%E1%E9-%F3%F7%FC%EB%E9%E1.htmlκαι έχει δίκαιο η ΦΑΜΕΚ, έξω εχει ωραία βεράντα για τσιγάρο και για χάζι!
:cool:

FAMEK

Banned
Επόμενο Ταξίδι
στουτγκαρδη
Ταξίδι-Όνειρο
γαλλικη πολυνησια
αν θέλετε μπορείτε να ρίξετε και μια ματια στο τοπικ των σχολιων της 4ης συνάντησης για να πάρετε μια περίπου οπτική εικόνα που θα συνευρεθείτε!!!
http://www.travelstories.gr/%F0%E5%...E5%E9%F2-%EA%E1%E9-%F3%F7%FC%EB%E9%E1.htmlκαι έχει δίκαιο η ΦΑΜΕΚ, έξω εχει ωραία βεράντα για τσιγάρο και για χάζι!
:cool:
θανο σε περιμενουμε δεν θα ρθεις? και οτι ειχα σκοπο να ρωτησω αν εισαι καλα...

FAMEK

Banned
Επόμενο Ταξίδι
στουτγκαρδη
Ταξίδι-Όνειρο
γαλλικη πολυνησια
λοιπον νεωτερα νεα δεν θα ρθει ο φουρκας αλλα ο 20 θα ναι ο soudianos
αντε παιδια ο 21? ποιος θα ναι?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη