Traveller
Member
Πάρε ακόμα ένα 4 plus αστέρια στα 63 ευρώπουλα με πρωινό... πάντα για τις ημερομηνίες που θέλεις...
ABOUT - ROCA BELLA HOTEL
ABOUT - ROCA BELLA HOTEL
Παιδί μου, μην εξάπτεσαι. Δεν μπερδεύω τίποτα με τίποτα. Αγαπάμε την Κέρκυρα γι'αυτές τις βενετσιάνικες επιδράσεις. Αυτές είναι που την κάνουν σχεδόν ιταλική. Αν δεν ήταν αυτές, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα ήταν τόσο όμορφη. Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι θέλω να πω και να μην παρεξηγήσεις περισσότερο.Η Κέρκυρα δεν είναι σχεδόν Ιταλική, απλά η πόλη της έχει Βενετσιάνικες επιρροές μια που ήταν κάτω από Βενετσιάνικη κατοχή... μην λέτε παρακαλώ ότι θέλετε... μην μπερδεύετε την Ιταλία με την Βενετία και την Ελλάδα... επί του προκειμένου...δηλαδή εσύ τι προτείνεις επειδή το μέρος έχει Βενετσιάνικες επιρροές να το γκρεμίσουμε και να το κάνουμε όπως τα Μέγαρα? Ποιά είναι τα χαρακτηριστικά δηλαδή που πρέπει να έχει μια Ελληνική πόλη για να την πεις ωραία? Αρχαίοι ναοί και κίονες?
Επί της ουσίας... εγώ ειλικρινά δυσκολεύομαι να βρω άλλη πόλη στην Ελλάδα σαν την πόλη της Κέρκυρας... το Ναύπλιο, ίσως και η Ερμούπολη... όλες οι άλλες Ελληνικές πόλεις είναι αίσχος και με το ΑΙΣΧΟΣ κεφαλαία...
Δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλετε... ναι τα ατμοσφαιρικά ξενοδοχεία στην πόλη της Κέρκυρας είναι ακριβά γιατί είναι λίγα... η Βενετία που αναφέρθηκε πουλάει ατμοσφαιρικά ξενοδοχεία από 200? σηλαδή σχεδόν διπλάσιες τιμές... μην λετε λοιπόν σάχλες για την Βενετία... η Κέρκυρα εξάλλου δεν είναι μόνο η πόλη... ωραιότατα μπορείς να μείνεις λίγο έξω από αυτή, να απολαύσεις τις φοβερές της παραλίες και να πληρώσεις ελάχιστα... είδα για τον Ιούνιο πεντάστερα ξενοδοχεία με 75?... πόσα θέλετε να δώσετε δηλαδή?
Χαχαχα νομίζω ότι έχουμε άλλα σημεία αναφοράς και δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι η Κέρκυρα δεν είναι γνήσια ελληνική. Προφανώς, εξαιτίας της κατοχής της. Αυτό δεν της αφαιρεί, βεβαίως.Αυτά τα θέλεις τώρα και τα λές?Το γεγονός οτι ήταν χρόνια υπο την κατοχή των Βενετών και η πόλη είναι χτισμένη και διατηρημένη σε αυτό το ρυθμό,την κάνει λιγότερο ελληνική?Δε καταλαβαίνω τι λες..Η Κέρκυρα εκτός απ την απίστευτα όμορφη πόλη που είναι τιμή και καμάρι μας είναι ολόκληρο το νησί...
Γιατί η Σιένα δεν έχει θάλασσα... γιαυτό λοιπόν κάθε χρόνο έρχονται στην Κέρκυρα χιλιάδες Ιταλοί... η Κέρκυρα δεν είναι απλά μια ωραία ή άσχημη πόλη είναι ένα πανέμορφο νησί με εκπληκτικές παραλίες... κατάλαβες τώρα? Το λύσαμε κι αυτό πάμε παρακάτω γιατί πλέον θα λέμε συνέχεια τα ίδια...Απλώς, αυτό που λέω είναι ότι μια μικρή πόλη της Ιταλίας, όπως ας πούμε η Σιένα,αξίζει καλύτερα αν πηγαίνεις στην Κέρκυρα, εκτιμώντας ακριβώς αυτές τις ιταλικές επιδράσεις. Γιατί να μην πας στη Σιένα;
χαχαχα άντε καλά...Γιατί η Σιένα δεν έχει θάλασσα... γιαυτό λοιπόν κάθε χρόνο έρχονται σε αυτή χιλιάδες Ιταλοί... η Κέρκυρα δεν είναι απλά μια ωραία ή άσχημη πόλη είναι ένα πανέμορφο νησί με εκπληκτικές παραλίες... κατάλαβες τώρα? Το λύσαμε κι αυτό πάμε παρακάτω γιατί πλέον θα λέμε συνέχεια τα ίδια...
Η Ελλάδα είναι όσο ακριβή είναι και η Ιταλία, έχω την εντύπωση. Απλώς, μου φαίνεται αδιανόητο να πληρώνω το ίδιο για να μείνω σε ένα καλό ξενοδοχείο στην Πρεβεζα και σε ένα καλό ξενοδοχείο κάπου στην Τοσκάνη.Συμφωνω με τον North66... η Ελλαδα δεν ειναι ακριβη.
Πάρε ακόμα ένα 4 plus αστέρια στα 63 ευρώπουλα με πρωινό... πάντα για τις ημερομηνίες που θέλεις...
ABOUT - ROCA BELLA HOTEL