maragiorgos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- θα δουμε.....
- Ταξίδι-Όνειρο
- Σκωτια.
Να περνατε καλα εκει πανω!!Meli,απ οτι καταλαβα θα το χουν κανει ωραιο,ααα ρε καλοκαιρακι,που εισαι?????Ζηλευω!!
evie,Εννοειται!!!!!!!Βεβαια το νησι μας ειναι ομορφο ολες τις εποχες αλλα το καλοκαιρι μπορεις να χαρεις περισσοτερο την φυση του,τις παραλιες & φυσικα τις υπεροχες βολτουλες στα ρομαντικα καντουνια!!Γεια σας τρελοκερκυραιοι μου!!!
Εχω παει Κερκυρα Πασχα δεν το γυρισαμε το νησι, μονο Πελεκα και Παλαιοκαστριτσα πηγαμε! Και στην πόλη που κυκλοφορουσαμε...θα μου προτεινατε να την επισκεφτω αυτη την φορα καλοκαιρι???
mariagiorgos σ'ευχαριστω πολυ για την απαντηση!evie,Εννοειται!!!!!!!Βεβαια το νησι μας ειναι ομορφο ολες τις εποχες αλλα το καλοκαιρι μπορεις να χαρεις περισσοτερο την φυση του,τις παραλιες & φυσικα τις υπεροχες βολτουλες στα ρομαντικα καντουνια!!
Δεν εχω κολλημα με ξενοδοχειο...απλα θελω να εχει οπωσδηποτε free wi-fi!Οπως λεει και η φιλεναδα,να μεινεις κοντα στην πολη. Ετσι θα εχεις την δυνατοτητα να πηγαινεις καθε μερα και σε διαφορετικη παραλια. Αν σε ενδιαφερει και η περιπτωση σε ενοικιαζομενα δωματια,θα σου βγει πιο φτηνα..