ΣΟΦΙΑ
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ν.Υ.
- Ταξίδι-Όνειρο
- μπορα μπορα
Οταν θα παω θα χρειαστω σιγουρα τις πληροφοριες σου....Εγώ σου προτίνω το Πεκίνο.Γύρισα πριν 2 μέρες και ήταν πολύ ωραία.
Οταν θα παω θα χρειαστω σιγουρα τις πληροφοριες σου....Εγώ σου προτίνω το Πεκίνο.Γύρισα πριν 2 μέρες και ήταν πολύ ωραία.
Καλως ηρθες στη παρεα.Τελικα εκλεισα για νοτια αφρικη κειπ ταουν και σαφαρι.Για πεκινο ολοι μου ειπαν οτι δεν ειναι εποχη τωρα για να παω οποτε το ανεβαλα για αργοτερα.Εσυ που θα πας?Πού πήγες τελικά; Είμαι καινούριο μέλος και μόλις διαπίστωσα ότι κάναμε είσοδο με την ίδια σχεδόν ερώτηση "Κένυα ή Κίνα;". Αν έχεις νεώτερα, παρακαλώ, διαφώτισέ με.
Επεστεψα!!!!!!!!!!!!!Ηταν τελεια και τολμω να πω οτι ηταν μεχρι τωρα η πιο ωραια εκδρομη που εχω κανει.Το σαφαρι απιστευτο......ενιωσα μερος του ντοκυμαντερ.......θα ξεκουραστω λιγο και θα γραψω ολες τις λεπτομεριεςΣοφία ψάχνω το χάρτη σου να βρω τη Νότιο Αφρική τσεκαρισμένη για να μάθω αν επέστρεψες!
Ετσι είναι apodrasi!!Κένυα εννοώ: Ναϊρόμπι, σαφάρι και Μομπάσα. Σαν παλιός ναυτικός θρύλος μου ακούγεται η τελευταία! Θα δούμε.
Καλώς την!!! Ξεκουράσου, έχει πλάκα το να περιμένουμε. Θα σε βρούμε στην ενότητα της Ν. Αφρικής φαντάζομαι. Εγώ αύριο ακόμα θα ξέρω αν φεύγω! Σήριαλ. Σου εύχομαι πάντα τέτοιες περιπλανήσεις!Επεστεψα!!!!!!!!!!!!!Ηταν τελεια και τολμω να πω οτι ηταν μεχρι τωρα η πιο ωραια εκδρομη που εχω κανει.Το σαφαρι απιστευτο......ενιωσα μερος του ντοκυμαντερ.......θα ξεκουραστω λιγο και θα γραψω ολες τις λεπτομεριες
Δηλαδή; Δηλαδή;;Ετσι είναι apodrasi!!
Θρύλος έγινε το πέρασμα μου από το σαφάρι στη περιοχή της Μομπάσας