• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Αίγυπτος Κάϊρο - Πληροφορίες & Ερωτήσεις

Επόμενο Ταξίδι
Κάπου μακριά
Ταξίδι-Όνειρο
Λος Ρόκες
Και ένα "ήχος και φως" στην Γκίζα είναι ενδιαφέρον για μια γρήγορη γεύση πυραμίδων πριν το δείπνο.

GTS

Member
Οι πυραμίδες δεν είναι μακριά αλλά είναι κλειστός ο αρχαιολογικός χώρος το απόγευμα....τελικά σκέφτομαι να κάνω μία βόλτα στις πυραμίδες απ'έξω να τις δω και μετά να βολτάρω στην Ισλαμική συνοικία ή στο κέντρο (φελούκα στο Νείλο ίσως)....

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Οι πυραμίδες δεν είναι μακριά αλλά είναι κλειστός ο αρχαιολογικός χώρος το απόγευμα....τελικά σκέφτομαι να κάνω μία βόλτα στις πυραμίδες απ'έξω να τις δω και μετά να βολτάρω στην Ισλαμική συνοικία ή στο κέντρο (φελούκα στο Νείλο ίσως)....
Μη σε πάρω στο λαιμό μου, αλλά νομίζω δε φαίνεται σχεδόν τίποτα απ' έξω. Τσέκαρέ το.

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Δεν εχω μεινει. Εχει μια παλια πτερυγα, παλιο παλατι οπου βρισκονται τα εστιατορια τα καφε και καποια λιγα ακριβα δωματια και εχει και την καινουργια πτερυγα με δωματια σαφως φθηνοτερα. Δεν ειναι και η πιο βολικη θεση για ξενοδοχειο στο Καιρο για να μεινει καιενις, αλλα σιγουρα ειναι απο τα πιο ρομαντικα που εχω δει και αφου τελειωσεις την ημερα σου αξιζει για ενα καφε η ποτο. Εχω παει μια φορα για καφε και μια για φαγητο και εντυπωσιαστηκα. Εχεις την πυραμιδα του Χεοπα στη μυτη σου σχεδον. Αν μαλιστα τυχεις να συμπεσεις χρονικα με το ηχος και φως βλεπεις την πυραμιδα να αλλαζει χρωματα. Αν θυμαμαι καλα (μπορει ομως και να κανω λαθος) το καφε- εστιατοριο "Χαν αλ Χαλιλι" λειτουργει επι 24 ωρου βασεως.

Επόμενο Ταξίδι
Κάπου μακριά
Ταξίδι-Όνειρο
Λος Ρόκες
Έχω μείνει εγώ στο Mena House Oberoi πριν 2 χρόνια. Και έχω μείνει άφωνος. Είναι ακριβώς όπως πρέπει να είναι ένα πραγματικό παραδοσιακό πεντάστερο ξενοδοχείο. Και η θέση του πραγματικά μια όαση δίπλα στις πυραμίδες. Υπέροχο σέρβις, κουζίνα, θέα και γενικά απόλαυση.
Σε όλα τα υπόλοιπα είναι όπως τα λέει η Ερση. Μόνο το εστιατόριο που αναφέρει όταν πήγα εγώ δεν λειτουργούσε 24 ώρες. Έχει όμως άλλα 4 εστιατόρια που λειτουργούν νορμάλ ώρες για πρωϊνό και όλα τα γεύματα, τα δύο από αυτά με ζωντανό πρόγραμμα, ορχήστρα και χορευτικά.
Απίθανο είναι να κολυμπας στην πισίνα και να βλέπεις πάνω σου τις πυραμίδες.

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Μόνο το εστιατόριο που αναφέρει όταν πήγα εγώ δεν λειτουργούσε 24 ώρες.
Αρα οι πληροφοριες σου ειναι πιο update απο τις δικες μου γιατι ειχα παει πριν τεσσερα χρονια.

greekbastard

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μαλαισία - Ταυλάνδη...
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγονία - Σιβηρία
Καλά αν πάω σε αυτό το ξενοδοχείο για φαγητό το budget του ταξιδιού θα ξεφύγει πριν φτάσω στην Κουάλα!!:lol:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Ε δεν χρειάζεται να πας για φαγητό. Σίγουρα το budget σου επαρκεί για έναν καφέ όπως ήταν η αρχική πρόταση.

Επόμενο Ταξίδι
Κάπου μακριά
Ταξίδι-Όνειρο
Λος Ρόκες
Η αλήθεια είναι πως με βάση τα ελληνικά δεδομένα δεν σου χρειάζεται και εξωφρενικό μπάτζετ. Επαναλαμβάνω, με βάση τα ελληνικά δεδομένα, όχι τα αιγυπτιακά.
Πάντως, αν κλείσεις "ήχος και φως" από αυτό το ξενοδοχείο, θα έχεις πραγματικό VIP treatment, πρώτη θέση (κυριολεκτικά πρώτη σειρά), καθόλου αναμονή στις ουρές, μεμονωμένο τράνσφερ. Και όλα αυτά στην ίδια τιμή που κοστίζει το "ήχος και φως" από όλα τα πρακτορεία. Πραγματικά ανέλπιστα καλό.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.602
Μέλη
39.346
Νεότερο μέλος
karatzas

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα