Leftris B
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- τοσκάνη
- Ταξίδι-Όνειρο
- japan
σε πιάνω αδιάβαστη, αύριο με τον κηδεμόνα σου, στο χίλτον μείναν και τα ''νούμερα''Μπηκα κι εγω να δω τι γίνεται στο φορου και πεφτει το ματι μου στις προσφορες της Aegean που λεγατε... Μπαινω να δω και βρισκω εισητηριο 4 πτησεις-καθότι ειμαι απο επαρχια-βολικοτατες ωρες και τιμη 106 ευρω!!!
Αφου τριβω τα ματακια μου,αγνοω το γεγονος οτι πρεπει να βρω τροπο να την σκαπουλαρω απο την δουλεια και ετσι επιπολαια,παταω το κουμπακι και κλεινω 2 εισητηρια για μενα και τον καλο μου.. Ειμαι επιρρεπης στην αμαρτια ,το παραδεχομαι,αλλα αν δεν ειχατε και φατσα καρτα τις προσφορες ισως και να μην παρασυρομουνα τοσο ευκολα πια...
Τωρα λοιπον ζηταω τα φωτα σας...
Καταρχας εχω ξαναπαει Καιρο πριν 7 χρονια. Οποτε τα τουριστικα μερη τα εχω δει..Μουσειο δεν παω..Πυραμιδες ειχα παει μερα,οποτε λεω να παω βραδυ τωρα να δω και το νυχτερινο σωου..Βολτα με φελουκα ειχα κανει...Υπεροχα..Θα εξαρτηθει απο τον καιρο αν θα το ξαναεπαναλαβω.
Εχω 3 διανυκτερευσεις. Ειχα μεινει στο Marriot και τωρα μου κακοφαινεται να μεινω αλλου...Το βρηκα απο το ιντερνετ 150 ευρω. Εχετε υποψη σας κανενα γραφειο να παρω για καλυτερη τιμη? Η κανενα άλλο εξισου καλο,πιο φτηνο¨? εχει μεινει κανενας στο Hilton Ramsis? Τι λεει?
Ηθελα να παω σε χορο κοιλιας,αλλα δικο τους μαγαζι οχι τουριστικο..Δικο τους μπουζουκερι σαν να λεμε... Εχετε κατι υποψην σας?? Η σκοτεινη παρεα του traveller που πηγε προσφατα??
Εστιατορια να μου προτεινετε? Η καφε? Ζαχαροπλαστεια?
Δεν εχω παει Αλεξανδρεια.. Αξιζει λετε να αφιερωσω 1 μερα ή όχι?
Οποιαδηποτε άλλη πληροφορια ευπροσδεκτη!!!