greco
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ???
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γυρος Τουρκιας
Νομιζω η δεύτερη είναι τραβηγμένη από ταβερνάκι στο Διαφάνι.
Όχι Όχι δεν είναι από εκεί σίγουρα.Νομιζω η δεύτερη είναι τραβηγμένη από ταβερνάκι στο Διαφάνι.
Καλησπέρα! Μετά από πολλά χρόνια που είμαι μέλος του travel stories, ήρθε και η δική μου στιγμή να ζητήσω τις πολύτιμες συμβουλές σας! Σκεφτόμαστε με τον αγαπημένο μου να πάμε "καλοκαιρινές" διακοπές στην Κάρπαθο, τέλος Σεπτεμβρίου- αρχές Οκτώβρη. Θα ήθελα λοιπόν την βοήθειά σας σχετικά με το αν υπάρχει τουριστική κίνηση στο νησί εκείνη την εποχή, εάν τα μαγαζιά/εστιατόρια είναι ανοιχτά και φυσικά για τον καιρό. Κάποιος που ζει ή έχει ζήσει στο νησί εάν μπορεί να με κατατοπίσει για το αν (υπό φυσιολογικές συνθήκες) θα μπορούμε να κάνουμε μπανιο στην θάλασσα καθώς δεν είμαστε και χειμερινοί κολυμβητές.... Επίσης, ποιο θεωρείτε πως θα ήταν το καλύτερο μέρος για να μείνουμε εκείνη την εποχή. Δεν ψάχνουμε κάτι τρομερό, απλώς να υπάρχει κάποιο εστιατόριο, καφέ, mini market για τα απαραίτητα.
Σας ευχαριστώ παρά πολύ εκ των προτέρων
Καλημέρα! Ώστε η Κάρπαθος ήταν η αιτία να ζητήσεις συμβουλή μετά από τόσα χρόνια μέλος; Δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό αυτό!
Ο καιρός είναι τέλειος τότε! Και ο κόσμος επίσης! Οκ, ίσως καμιά εβδομάδα νωρίτερα να ήταν καλύτερα, αλλά μια χαρά θα ναι και τότε. Θα χουν φύγει οι πολλοί πολλοί, θα έχετε επιλογή να καθίσετε όπου θέλετε, ότι ώρα θέλετε κλπ κλπ. Είναι όλα ανοιχτά ακόμη. Μετά τις 15/10 κλείνουν σιγά σιγά.
Είμαι πολύ κρυουλιάρης και πέρυσι έκανα τελευταίο μπάνιο 21/10.
Ώς συνήθως εγώ προτείνω διαμονή στα Πηγάδια. Δεν ξέρω τι θα πρότειναν άλλοι που έχουν έρθει επισκέπτες και ίσως το βλέπουν διαφορετικά, αλλά βολεύει και συγκοινωνιακά, συν του ότι έχεις τις περισσότερες επιλογές εδώ. Πόσες μέρες θα μείνετε; Αμάξι κάτι θα νοικιάσετε;