NickCyprus
Member
@_antonis_[/USER] ?
Ευχαριστω πολυ!Έχει πολύ άνεμο ειδικά τον Αύγουστο,κολυμπάς βέβαια γιατί ουδέν υπάρχει κυμα ,για καφέ θα βρεις σίγουρα αλλά για φαγητό και κάτι άλλο ,μικροπράγματα..εχει ενα ταβερνακι επάνω στον δρόμο,ενα στην παραλία Χρίστου πηγάδι και ένα ακόμη παραδίπλα πιο κυριλε..τρέφω θα πρότεινα να μείνετε μενετες αν βρείτε είναι κοντά σε εκείνες της παραλίες και σιγουρα θα έχεις κάτι παραπάνω να δεις ..αλλα θα σου τα πει καλύτερα ο Αντώνης
Σ'ευχαριστω παρα πολυ Αντωνη!Καλημέρα και από μένα!
Εντάξει, καλός είναι ο Αφιάρτης, αλλά δε νομίζω να σας καλύψει από άποψη φαγητού κ.α. Πρέπει να αποφασίσετε τι είναι σημαντικότερο για σας, να είστε πιο δίπλα στις παραλίες ή να έχετε κάπου να πάτε όταν δεν είστε στην παραλία; Δυστυχώς ή ευτυχώς, εγώ προτείνω πάντα διαμονή στα Πηγάδια, όμως τώρα, ίσως πρότεινα κ την Αμμοωπή, γιατί και μια χαρά είναι οι παραλίες της κ μπορείτε να κάνετε μισή βόλτα αν βαριέστε (Καλά, ένα δρομάκι έχει που μπορείτε έτσι λίγο να περπατήσετε).
Τώρα, αν σκέφτεστε να μην μείνετε στα Πηγάδια λόγω βαβούρας, να υπενθυμίσω ότι το νησί είναι ήρεμο, ακόμη κ τον Αύγουστο. Οκ, ναι μεν φουλ από κόσμο, αλλά ήρεμο. Οι τουρίστες είναι μεγαλύτερης ηλικίας, οπότε δεν υπάρχει τρελα κ πανικός.
Αν είναι για τις παραλίες κ πάλι, αφού -α έχετε αμάξι, σε 20' είστε σε παραλία του Αφιάρτη. Αν κ τα Πηγάδια δεν τα λες ρε καμία περίπτωση γραφικά, από την άλλη δε θα βαρεθείτε καθόλου. Θέλετε να το σκεφτείτε λίγο ακόμη; Εγώ είμαι εδώ να βοηθήσω πάντως...
Αντωνη σε υπερ-ευχαριστω! Ησουν απολυτα κατατοπιστικοςΚαλημέρα!!
Δεν ξέρω αν απάντησα σε όλα, αν σε κατατοπισα παραπάνω. Πάντως, εδώ είμαι...
Αντωνη σε υπερ-ευχαριστω! Ησουν απολυτα κατατοπιστικος
Με κοβω για διαμονη Πηγαδια τοτε το πιο πιθανον, με μια μικρη πιθανοτητα για Αμμοωπη.
Εχω ηδη μαρκαρει καποια ξενοδοχεια/ενοικιαζομενα δωματια μεσω του εκπληκτικου application της Καρπαθου κ θα κανω συντομα την επιλογη μου.
Ξανα σε ευχαριστω πολυ!
Καλησπέρα και χίλια συγνώμη για την καθυστέρηση. Δεν έχω πολύ χρόνο τελευταία και μπαίνω αραιά. Το Φοινίκι είναι πανέμορφο και γραφικό, είναι κοντά το χωριό Αρκάσα που έχει λίγη ζωή και σχετικά κοντά τις παραλίες του νοτίου μέρους του νησιού ,δηλαδή του Αφιάρτη. Από την άλλη, επειδή οι μέρες είναι αρκετές, θα θελήσετε πιστεύω πολλές φορές να πάτε Πηγάδια το βράδυ για φαγητό ή ποτό και όντως λόγω απόστασης βαρεθείτε. Γιατί ναι μεν είναι 18 χιλιόμετρα, αλλά είναι όλο στροφές... Οτι θελήσετε εδώ είμαι, θα μπαίνω συχνότερα να βλέπω τα μηνύματα.Τα φώτα σας παιδιά.Κοιτάζω για διαμονή στην Κάρπαθο 1-10 Σεπτεμβρίου.Αναρωτιέμαι αν η περίοδος είναι κατάλληλη και οι μέρες επαρκείς.Επίσης το Φοινίκι σα βαση αξίζει;Έχουμε βρει εκει αξιόλογα καταλύματα μέσω booking και αναρωτιέμαι κατά πόσο είναι κοντά με Πηγάδια ή θα μας φάνε οι αποστάσεις.Από το google maps λέει 18 χιλιόμετρα η διαδρομή.Αντώνη όπως κατάλαβες θα χρειαστώ τη βοήθεια σου...
Με το καλό να έρθετε!!Γεια σας και από μένα. Φέτος με τη σύζυγο λέμε να πάμε και ρθούμε και εμείς στην Κάρπαθο 24-30/7. Η διαμονή μας θα είναι στα Πηγάδια. Βρήκα λοιπόν αυτο το νέο κατάλυμα
http://www.booking.com/hotel/gr/art-center-apartments.el.html?aid=376387;label=bookings-name-4QYQPZsQi8OR2tqLpbgQKwS144456172791l:ta12:ac:ap1t1:neg:fi:tiaud-146342138230:kwd-65526620:lp20377:li:det:dm;sid=3f6e036e3e569c5ddb76d41e0fa8537d;checkin=2017-07-24;checkout=2017-07-30;dest_id=-819195;dest_type=city;dist=0;group_adults=2;room1=A,A;sb_price_type=total;srfid=c4fbfb768ffed87ffa423b4ec321902cf7b3f7bfX4;type=total;ucfs=1&
Τι λέτε;