nepyn
Member
Ωχ, τόσο πολύ φυσάει; :/Σήμερα είχε απίστευτο αέρα!!
Δεν πήγα καν θάλασσα...
Σου στέλνω εισερχόμενο για τα υπόλοιπα...
Ωχ, τόσο πολύ φυσάει; :/Σήμερα είχε απίστευτο αέρα!!
Δεν πήγα καν θάλασσα...
Σου στέλνω εισερχόμενο για τα υπόλοιπα...
Ειρήνη έχω δει το μήνυμα σου.καλησπέρα,
είναι η πρώτη φορά που γράφω στο forum.
_antonis_ θα ήθελα να σε ρωτήσω κάποια πράγματα για την Κάρπαθο,για φαγητό και διαμονή.
Πώς μπορώ να σου στείλω μνμ?
Σ'ευχαριστώ
Να'σαι καλά Χρήστο, μην το συζητάς, δεν έκανα τίποτα.Aφου ευχαριστησω τον Αντωνη που και με προσωπικα μηνυματα και με τις εδω πληροφοριες του με βοηθησε πολυ,μεταφερω τις εντυπωσεις μου απο τις διακοπες μου στο νησι.
Πώ πω... τι να πρωτοπαραγγείλω τώρα να μου φέρεις απο τα Χανιά; Ζουμερό; Κάτι τρελά μπέργκερ απο ένα μαγαζί; Πφφφφ! Καλά θα ταν!Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα,είναι το πρώτο μου ποστ στο φόρουμ αφού ψάχνοντας πληροφορίες για το νησί κατέληξα εδώ.Με λένε Πάνο μένω Χανιά και θα επισκεφτώ την Κάρπαθο από τις 15 έως στις 23 Αυγούστου.Βρήκα φτηνά ακτοπλοϊκά (λόγω άγονης γραμμής) από Σητεία 170 ευρώ πήγαινε έλα, 2 άτομα + αυτοκίνητο καθώς και δωμάτιο για 7 διανυκτερεύσεις με 40 ευρώ το βράδυ στον άνω Λευκό.Θα ήθελα παρακαλώ μία βοήθεια σε ότι αφορά παραλίες και φαγητό σε συνάρτηση με την διαμονή μου που θα είναι είναι στο Λευκό.Θα κάνω φυσικά μία αναδρομή σε προηγούμενα ποστ για να βοηθηθώ περαιτέρω.Ευχαριστώ
Καλή προσαρμογή Γιώργο!Τελικά με κέρδισε η παραλία που είναι προς του Χριστού πηγάδι κάτω από την ταβέρνα που εργάζεται η κοπέλα από το master chef όπου και μετά πήγα για καφέ και είχα την τύχη να αντάλλαξε δύο κουβέντες μαζί της.Μετά η κατεύθυνση ήταν για Ρόδο όπου έκανα μπάνιο σε δύο παραλίες της τραουνου και τσαμπικα και δεν συγκρίνονται απλά με την Κάρπαθο πουθενά..
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Αντώνη για την υπομονή του τόσο καιρό μιας και υπήρχε αρκετός καιρός που έψαχνε πράγματα,για την φιλοξενία του και για την αγάπη του για τον τόπο του..πραγματικά εξαιρετικός οικοδεσπότης..Πολλά μπράβο αν και δεν ακολούθησα της συμβουλές σου κατά γραμμα και εύχομαι να τα πούμε σύντομα
Με το καλό να έρθετε! Υπέροχα...15 μέρες! Ζωάρα!Καλημέρα και από μένα. Ανήμερα Δεκαπενταύγουστο έρχομαστε Κάρπαθο, κατευθείαν Όλυμπο για το πανηγύρι. Θα κάτσουμε 15 μέρες με στόχο να εξερευνήσουμε-φωτογραφίσουμε κάθε γωνιά του νησιού και να κλείσουμε τις διακοπές μας με το πανηγύρι στη Βρουκουντα. Έχω ξεψαχνίσει το φόρουμ, η εφαρμογή επίσης είναι κορυφαία, το μόνο που θα ήθελα είναι πληροφορίες για κανά ψαγμένο ταβερνάκι με καλό φαί σε κανα ήσυχο χωριουδάκι. Αντώνη βοήθεια!