Pel
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Και πού δεν θέλω;
Μόνο αγγλόφωνο (απίθανο βέβαια)
Ευχαριστώ πολύ
Για γράψε ποιος είναι ή αν έχεις νούμεροΠάντως όποιος ενδιαφέρεται για οδηγό στην Παλαιστίνη, χρησιμοποίησα πρόσφατα τον προτεινόμενο από διάφορα μέλη και έμεινα πολύ ευχαριστημένος! Φιλικός, ακούραστος, πρόθυμος να ικανοποιήσει κάθε επιθυμία του πελάτη του.
Ali Jibreen λέγεται. Το κινητό του +972 52-291-2745. Με what's up κάναμε όλες τις συνεννοησεις. Του λες τις πρόγραμμα θέλεις να ακολουθήσεις και σου δίνει τιμή.Για γράψε ποιος είναι ή αν έχεις νούμερο
Και είναι μόνο για Παλαιστίνη ή και για Ιερουσαλήμ;Ali Jibreen λέγεται. Το κινητό του +972 52-291-2745. Με what's up κάναμε όλες τις συνεννοησεις. Του λες τις πρόγραμμα θέλεις να ακολουθήσεις και σου δίνει τιμή.
Μόνο Παλαιστίνη. Είναι παλαιστινιος, δεν του επιτρέπεται να κυκλοφορεί Ιερουσαλήμ.Και είναι μόνο για Παλαιστίνη ή και για Ιερουσαλήμ;
Να σου πω, βλακεία ερώτηση βέβαια, στα αγγλικά μιλάει ε; Όχι ελληνικά; Γιατί θα έχω και κάποιους στην παρέα που δεν τα πάνε τόσο καλά με την αγγλική γλώσσα.Μόνο Παλαιστίνη. Είναι παλαιστινιος, δεν του επιτρέπεται να κυκλοφορεί Ιερουσαλήμ.
Ναι ξέρει καλά αγγλικά, άψογη η συνεννόηση μαζί του, αλλά αν θέλετε ελληνικά δε σαν κάνει..Να σου πω, βλακεία ερώτηση βέβαια, στα αγγλικά μιλάει ε; Όχι ελληνικά; Γιατί θα έχω και κάποιους στην παρέα που δεν τα πάνε τόσο καλά με την αγγλική γλώσσα.
Δύσκολο να βρεις τον ίδιο ξεναγό και για τα δύο. Τα παλαιστινιακά οχήματα δεν επιτρέπεται να εισέλθουν στο Ισραήλ και τα Ισραηλινά στην περιοχή Α της Δυτικής Όχθης (που σημαίνει Βηθλεέμ, Ιεριχώ, Ναμπλούς, Ραμάλλα, το μεγαλύτερο μέρος της Χεβρώνας κ.α.). Για Ελληνόφωνο ξεναγό στην Παλαιστίνη άμα θες απευθύνσου στην Παλαιστινιακή παροικία Ελλάδος.Και είναι μόνο για Παλαιστίνη ή και για Ιερουσαλήμ;