Έπεσαν περίπου στο μισό οι τιμές. Αν και εγώ λόγω high season στην δουλειά δεν μπορώ να πάω όποιος μπορεί ας αρπάξει την ευκαιρία!!! Απευθείας λέει Βαρκελώνη =όνειροΜεγάλη αλήθεια λες αλλά επιτέλους έχουμε (500€ Θεσ/νικη - Βαρκελώνη του Αγ. Πνέυματος μη πω τίποτα), έγινε η αρχή, ελπίζουμε σε ανάλογη συνέχεια γιατί χρειάζεται.
Κι εγώ, χωρίς να την έχω καταφέρει ακόμα, σχεδόν πάντα είναι απλησίαστη.
Σ' ευχαριστώ για τα λόγια σου.
Πίστεψε με, κατέβαλλα κάθε δυνατή προσπάθεια να πάω σ' ένα μπαράκι δικό τους (είχε και μια πολύ ωραία μπυραρία με τοπικές) αλλά δεν έκατσε, ήταν όλα φίσκα.Όχι ότι ήταν δύσκολο να το προβλέψω αλλά τελικά την βρήκες την ιρλανδέζικη…
Αλήθεια; Δε το περίμενα με τίποτα αυτό, μπαίνω να τσεκάρω.Έπεσαν περίπου στο μισό οι τιμές. Αν και εγώ λόγω high season στην δουλειά δεν μπορώ να πάω όποιος μπορεί ας αρπάξει την ευκαιρία!!! Απευθείας λέει Βαρκελώνη =όνειρο
Μιλια. Γι αυτο χρειαζονται.Με τέτοιες τιμές καλύτερα να ξαναπάω Αμερική, πιο φθηνά θα μου ρθει.
ΒΥΣΣΙΝΙ ΘΥΕΛΛΑ...ΣΟΥΖΑ Τ'ΑΛΟΓΑΚ....φρούριο Alcázar
Είναι ξεκάθαρη η κλοπή των Ισπανών από τον Θεσσαλικό κάμπο. ΤαυτίζομαιΒΥΣΣΙΝΙ ΘΥΕΛΛΑ...ΣΟΥΖΑ Τ'ΑΛΟΓΑΚ....
(θα σκαγα!!!)
Είχατε δεν είχατε, με κάνατε σαν και του λόγου σας...Α ρε Γιάννη. Πότε ήταν που μας έλεγες ότι θέλεις να ταξιδέψεις μόνος και είσαι διστακτικός, πότε μας ξεκινάς ιστορία με Καζαντζάκη και είσαι στα χνάρια του.
Η απλά ακολουθούμε τη ροή της ζωής και αφηνόμαστε σ' αυτά που φέρνει τη συγκεκριμένη στιγμή.Αυτο για να θυμάσαι πως μεγαλώνουμε, εξελισσόμαστε και τελικά γινόμαστε αυτό που έχουμε ονειρευτεί για τον εαυτό μας.
Πρέπει να είναι τυχαίο! - δεν τις βρίσκει ο Γιάννης - αυτές τον βρίσκουν!!Πάντως Γιάννη το χει η μοίρα σου όπου ταξιδεύεις να βρίσκεις Ιρλανδικές παμπ !
Ευτυχώς που υπάρχουν κι αυτές ανά την υφήλιο και βρίσκουμε διέξοδο. Ο,τι πιο σίγουρο υπάρχει εκτός Ελλάδας.Πάντως Γιάννη το χει η μοίρα σου όπου ταξιδεύεις να βρίσκεις Ιρλανδικές παμπ !
100%, που να δεις και στην επόμενη ιστορία που θα έρθει κάποια στιγμή, εκεί κι αν με βρήκαν!Πρέπει να είναι τυχαίο! - δεν τις βρίσκει ο Γιάννης - αυτές τον βρίσκουν!!
Πόσο σε νιώθω! Δύο φορές στη Μαδρίτη, και τις δύο έβρεχε ασταμάτητα όλες τις μέρες. Ένας λόγος που θέλω να ξανά πάω, ελπίζοντας να μην τριτωσειΠολύ ωραία εισαγωγή! αχ.. το έκανα κι εγώ πρόσφατα αυτό το ταξίδι, αλλά με πρόβλημα στο πόδι και ολες οι μερες εκτός αυτής που αφιερώσαμε στο Τολέδο, ήταν με βροχή. Αναμένω λοιπόν την ιστορία σου γιατί την Μαδρίτη την έχω ξανά στο πρόγραμμα να την επισκεφθώ, αλλά συνδυάζοντας τη με Σεγκόβια