Sokratis
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Puerto Rafti
Χα χα χα...Τετοιες μποτες ειχαν τα Λιντλ ακριβως ΣΗΜΕΡΑ ..α οχι λες κατι αλλες που ειχα παρει απο το Φωκα ..αλλα αυτες ειναι οι μποτες του αστροναυτη..εχουν και κατι βεντουζακια και κολλανε στο χιονι.Φανταζομαι θα τις εχει και στα μαγαζια με ειδη σκι ..αλλα τσιμπητερες στην τιμη.Εγω τις ειχα παρει 50 στις εκπτωσεις .Δεν γλυστρανε .
Ωστοσο και αυτες του Λιντλ δεν ειναι κακες ..τρακτερωτες απο κατω και απο πανω αδιαβροχο υφασμα με γουνα απο μεσα.Παντως νενα εγω τα τελευταια χρονια βλεπω και στα απλα μαγαζια με παπουτσια πολλες τετοιου τυπου.Ευκολα θα βρεις κατι πιστευω.
Αν υποψιαστω οτι τα Lidl πουλανε και ειδη χιονοδρομιας, θα πεθάνωωω (κατά Λαζόπουλο για τους νεότερους).
Ρε παιδια, για να μην τρελαθουμε με τα ισοθερμικα καταλαβετε το εξης απλο. Ισοθερμικο οπως λεει και η λεξη ειναι κατι που κραταει σταθερη τη θερμοκρασια του σωματος. Τετοια ιδιοτητα εχει μονο το αγνο παρθενο μαλλι. Αυτο το υλικο χρησιμοποιουν παραδοσιακα απο τη Σαχαρα μεχρι τη Νορβηγια. Για λογους κοστους και πρακτικοτητας (ξεχειλωματα κλπ) αντικαθισταται απο αρκετα συνθετικα υλικα παρομοιων προδιαγραφων αλλα αμφιβολων αλλεργικων κυριως παρενεργειων. Αποφασιστε ποσα θελετε να ξοδεψετε και αν αξιζει τον κοπο, σταθμιστε το ρισκο για φτηνα προιοντα και αποφασιστε.
Εγω στη μονη περιπτωση που χρησιμοποιω ισοθερμικα ειναι οταν κανω σκι και για λογους υγεινης δεν διαλεγω τα πιο φτηνα.
Σε βολτες σε ψυχρες περιοχες όποτε τα χρησιμοποιησα εντος πολης γκαγκανιασα οταν μπηκα σε κλειστους χωρους.