tripakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λατινική Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Εκεί
Αντε μοντελακι θα γινεις... ολα καινουρια. Φανελακια, κολαν, μπουφαν... κι επειδη παπουτσια δεν βρηκες ακομα σου εχω προταση...
Να σου κανω μια ερωτηση?Οπως βλεπω το επομενο σου ταξιδι ειναι βουδαπεστη.καταλαβαινω οτι τα ισοθερμικα παιρνουν τη θερμοκρασια του σωματος αλλά αν φοράω ενα μπλουζάκι απο κάτω δεν θα λειτουργεί? :xmas_evil: προσπαθω να βρω λύση καθώς σίγουρα θα αλλεργιαστώ..
Αυτό ξέμεινε απο τις άλλες φορές που πήγα Βουδαπέστη αλλά ναι..Λονδίνο, Βρυξέλλες, Βουδαπέστη και τις μέρες που θα είμαι Βουδαπέστη θα έχει χιόνι κ -8...Τα ταξίδια τα απολαμβάνω μόνο περπατώντας οπότε το κρύο δεν θέλω να με αποθαρρύνει :xmas_mrgreen:Να σου κανω μια ερωτηση?Οπως βλεπω το επομενο σου ταξιδι ειναι βουδαπεστη.
Αυτα ολα τα ισοθερμικα το θες για καποιο αλλο που προγραμματιζεις για ισλανδια ή οντως για βουδαπεστη?
Γιατι ειναι πολυ υπερβολικα ολα αυτα.
Βρε παρ' τα να βρισκονται για το σπιτι, θα σου χρειαστουν...Θεωρείς οτι δεν θα μου χρειαστεί το ισοθερμικό?
Αμα ειναι κρυοκωλος εχει και διαφορετικη αισθηση του χιουμορ.Εγώ τα φοράω και στην Αθήνα όταν έχει πολύ κρύο. Κάθε άνθρωπος έχει διαφορετική αίσθηση του κρύου.
:xmas_redface: Λες να ανήκω σ' αυτή την κατηγορία; (κρυώνω παντού, όχι μόνο εκεί και γελάω κάπου κάπου)Αμα ειναι κρυοκωλος εχει και διαφορετικη αισθηση του χιουμορ.
Τετοιες μποτες ειχαν τα Λιντλ ακριβως ΣΗΜΕΡΑ ..α οχι λες κατι αλλες που ειχα παρει απο το Φωκα ..αλλα αυτες ειναι οι μποτες του αστροναυτη..εχουν και κατι βεντουζακια και κολλανε στο χιονι.Φανταζομαι θα τις εχει και στα μαγαζια με ειδη σκι ..αλλα τσιμπητερες στην τιμη.Εγω τις ειχα παρει 50 στις εκπτωσεις .Δεν γλυστρανε .κορίτσια, με κίνδυνο της σωματικής μου ακεραιότητας πήρα κ γω, το μπουφάν (ελπίζω να είναι όντως αντιανεμικό και αδιάβροχο...το θέμα είναι αν αντέχει σταγόνες ή βροχή με το τουλούμι), το μπλουζάκι που όμως και μονο που το βλέπω αλλεργιάζομαι κ δεν νομίζω να το κρατήσω και το κολαν που ναι θα το κρατήσω αν κ αντρικό large!!!!αερατος καβάλος!:xmas_mrgreen:
kleopatra ειχες καπου αναφερει για μποτες χιονιού..μου λες περισσότερα?τι μαρκα κ αν οντως δε γλυστρανε?
:xmas_wink: