Spyros-007
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Δεν ξέρω ...
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ταϊλανδη κα ξανά Ταϊλάνδη
... και όμως ...
Ισως κάποιοι τα φοράνε και το καλοκαίρι :roll:Αιντε αφηστε αυτα τωρα ..καλοκαιρι επιασε ..μη με συγχιζετε ..αρκετα υποφεραμε το χειμωνα
Πολύ ωραίο το ψευδώνυμό σου btwΚαι ποιός σου λέει ότι δε μπορεί κι ένας άντρας να βάλει ενα χοντρό καλσόν κάτω από το παντελόνι; Αν έχει κρύο... Το έχω κάνει αρκετές φορές για εκδρομές και όχι μόνο και έκανε καταπληκτική δουλειά. Όταν έχει πιο νορμάλ κρύο, πολλές φορές φοράω λεπτό καλσόν κάτω από το τζιν μου για λίγη παραπάνω ζεστασιά.
Άρα ένας απλός ταξιδιώτης, που δεν είναι αθλητής , έτσι και προγραμματίζει μια κρύα περιοχή (πχ με -10), όπου θα κάνει βόλτες και χαλαρούς περιπάτους, σε ιστορικά κέντρα, αγορές και πάρκα, ΔΕΝ αγοράζει ισοθερμικά αλλά Θερμοεισώρουχα!!! Σωστό???Θερμοεισώρουχα είναι οποιαδήποτε εσώρουχα που είναι φτιαγμένα για να σε κρατάνε ζεστό ακόμα και όταν δεν κάνεις κάποια δραστηριότητα ενώ τα ισοθερμικά είναι για αθλητικές δραστηριότητες σε κρύο περιβάλλον έτσι ώστε όταν ιδρώνεις να μη γίνεσαι μούσκεμα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι άμα φοράς ένα ισοθερμικό δε θα σε ζεσταίνει έστω λίγο αλλά ο σκοπός του είναι άλλος και είναι και ακριβά.....
ειχα παρει απο λιντλ μπλουζακι και ηταν πολυ καλο! Αρκει να ειναι στο σωστο νουμερο. Να ειναι κολλητο στο σωμα δηλαδη... και να μην ειναι 5 νουμερα μεγαλυτερο.Για ισοθερμικά και γενικά εξοπλισμό σκι, για άλλη μια χρονιά (διαβάστε όμως και το post του chrisbd πιο πάνω #256)
LIDL
Τα έχει κανείς δοκιμάσει?