• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ισοθερμικά εσώρουχα

karfitsa

Member
Καλημέρα! Είδα στο μάλρο εχει κατι ισοθερμικά κολάν και φανέλες πολύ φθηνες, με 6-7 ευρω. Μουφα λέτε; δε θέλω και σπουδαία πράγματα... για 4 μερες που θα πάω βιέννη το φεβρουάριο...
Στο μακρο μαλλον εννοεις.Τα ειδα και γω,αλλα φοβαμαι οτι δεν αναπνεει καθολου το δερμα και μπορει να μυριζουν.Ειναι 100%πολυεστερ και δεν πρεπει να ειναι ετσι τα σωστα ισοθερμικα.Τωρα απο το τιποτα,ισως κατι κρατησει!

Επόμενο Ταξίδι
Μακάρι Κούβα
Ταξίδι-Όνειρο
Los Angeles
Εγώ πήρα admiral με 20 ευρώ (ενα κολάν). Δεν έχω ιδέα αν είναι καλά. Κοίταξα κάτι columbia στα intersport και είχε 65ευρώ η μια μπλούζα !!

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
εγω στη Μοσχα ειχα παρει το μακρυμανικο μλπουζακι 17 ευρω απο admiral και δεν καταλαβαινα τιποτα! :clap:

Vivianaki

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Πραγματοποιήθηκε :D
60+ ευρώ για ένα κομμάτι είναι πολλά, γιατί όσο να ναι δεν θα πάρεις ΕΝΑ ισοθερμικό να το φοράς τόσες μέρες. Εκτός αν κάτσεις 3-4 μέρες.

Voyager1

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρουμανία
Ταξίδι-Όνειρο
Γυρος της Γης
Να ρωτησω...δεν ιδρωνει κανεις με τα ισοθερμικα; (κ κατ επεκταση δε βρωμανε; ) απ οτι βλεπω πρεπει να τα φορας κολλητα κι αν κρινω απ το υλικο της εικονας..δεν ειναι βαμβακερα, μαλλον προς "πλαστικο" μου κανει, αρα το δερμα δεν αναπνεει ιδιαιτερα. Μετα την κουβεντα αυτη στο φορουμ σκεφτομαι να παρω

EIRHNH2

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
Τα περισσοτερα αναπνεουν, οποτε δεν ιδρωνεις ... Ειναι ειδικη η συνθεση τους.... Εξαλλου η πλεξη τους ειναι διαφορετικη σε καθε σημειο του σωματος. Αυτα που δεν αναπνεουν ειναι κατι ισοθερμικα που εχουν τα μαγαζια με στρατιωτικα ειδη ειναι ολοκληρα απο το ιδιο υλικο... Αυτα δεν ειναι καλα.... Αν παρεις ομως ισοθερμικο για σπορ (π.χ. σκι) αναπνεουν οποτε δεν εχεις προβλημα...

Voyager1

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρουμανία
Ταξίδι-Όνειρο
Γυρος της Γης
Μαλιστα. Αυτα του Lidl παντως φαινονται καλουτσικα, λεει οτι εχουν dry zone στις μασχαλες. Για να τα δουμε κι απο κοντα πως ειναι...αν κ δεν εχω ξαναδει νομιζω ισοθερμικα οποτε δε θα χω μετρο συγκρισης.

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Ειρήνη, το link που μας έδωσες δείχνει ημερομηνία προσφοράς 04/11/2010 :shock:

EIRHNH2

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο