• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ισοθερμικά εσώρουχα

Bahari

Member
Να ρωτησω...δεν ιδρωνει κανεις με τα ισοθερμικα; (κ κατ επεκταση δε βρωμανε; )
Όχι, αν είναι καλής ποιότητας δεν ιδρώνεις και το σημαντικότερο δεν μυρίζουν. Το ισοθερμικό μπλουζάκι της North Face το χρησιμοποίησα για 5 μέρες στην Πράγα χωρίς κανένα πρόβλημα.

xorxhs

Member
επειδη τα ακρα απο οτι καταλαβαινω ειναι το μεγαλο προβλημα, μπορείτε να προτείνετε online καποια :

1) Υποδήματα

2) Γάντια

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Οταν λες online εννοεις να προτεινουμε σαιτ συγκεκριμενα που να εμπορευονται τα εν λογω ειδη ?
Δεν εχω κατι τετοιο να σου προτεινω ..ωστοσο θα σου ελεγα να κοιταξεις για γαντια δερματινα ή απο αδιαβροχο υφασμα με γουνα απο μεσα απαραιτητα .Αναφορικα με τα παπουτσια εμεις εχουμε παρει απο τα Ιντερσπορ ανδρικα μποτακια λιγο πανω απο τον αστραγαλο ...με αδιαβροχο υλικο απ εξω ,τρακτερωτη σολα και ολο ντυμενο με γουνα απο μεσα ...και εχουμε μεινει παρα πολυ ευχαριστημενοι.Δεν καταλαβαινει τιποτα απο κρυο ...δεν μπαινουν τα χιονια -νερα μεσα κ δεν γλυστραει.Δες κατι αναλογο να παρεις.

ANDREAS AD.

Banned
Επόμενο Ταξίδι
ΠΟΛΛΩΝΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΠΟΥΚΕΤ
καλησπερα παιδια! 14 με 20 Δεκεμβρη αναχωρουμε για Πραγα. Λενε οτι παντα κανει πολυ κρυο τον χειμωνα εκει. Να εξοπλιστουμε λετε με ισοθερμικα εσωρουχα? φανελα - κολαν. Ή θα το αντεξουμε κ ετσι? πιανει παντα τοσο πολυ κρυο εκεί?
οπου κ να κοιταξα θελουμε γυρω στα 80 ευρω για 2 σετ. ξερετε κανα καταστημα on line καπως οικονομικό?
Μη σου φαίνεται τρομαχτικό. Εμεις οι Ελληνες ειμαστε υπερβολικοί. Ναι κάνει κρυο αλλα ειναι ωραία. Εμείς την περπατήσαμε την Πράγα και μερά και νύχτα. παρ'ολο το κρύο ήταν ωραία. Το ευχαριστηθήκαμε. Αλλωστε κατι πικαντικο θα φας. κατι θα πιεις, θα ζεσταθεις. Δεν υπάρχει λόγος να τρομοκρατούμαστε με το κρύο. Αυτά βλέπουν αυτοί οι λαοί και γελάνε μαζί μας.Τσεχία είναι, όχι Σκανδιναβία που έχει -16. Στην Ουγγαρία όταν πήγαΧριστούγεννα με χιόνι, ο κόσμος με τα σορτάκια και τα φανελάκια εκανε τζόκινγκ. Εμεις τους βλέπαμε και παγώναμε. όμως είναι ωραία. Μη σας τρομάζει το κρύο.

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Εγώ πάντως Πράγα είχα πάει 20 Δεκέμβρη, μια μέρα είχε και -18, είχα πάρει ισοθερμικό κολάν και ζεστές μπότες, οι υπόλοιποι 3 της παρέας με φώναζαν κρεμμύδι και εσκιμώο αλλά όταν το 1ο βράδυ βγήκαμε για μπύρες και πάγωσε το κ...ράκι τους μετά με ζήλευαν...Νομίζω οτι χρειάζονται ζεστά ρούχα για να μπορείτε να περπατάτε άνετα...και ισοθερμικές κάλτσες.Δεν χρειάζονται τίποτα εξειδικευμένα απλά να σε κρατούν ζεστό. Εγώ το κολάν το είχα πάρει από τα Columbia και έχω κάνει απόσβεση αλλά και στα intersport βρίσκεις μια χαρά.

Wintersun

Member
Επόμενο Ταξίδι
Washington, DC
Ταξίδι-Όνειρο
Monument Valley,AZ
δηλαδη για να καταλαβω,το ισοθερμικο κολαν το φορας χωρις κατ'αναγκη να ασκησε σε κρυες θερμοκρασιες)πχ τρεξιμο σε χιονια και ποδηλασια αλλα σε οποιοδηποτε μερος εχει κρυο και φυσαει αερας και εισαι εκτεθειμενος για πολυ ωρα εξω....αν μπεις ομως σε εσωτερικο χωρο πχ.μουσειο δεν σκας με αυτο ή απλως διατηρει σταθερη την θερμοκρασια του σωματος?σκεφτομαι να παρω ενα τωρα που θα παω Αμερικη αν και εκει δεν ειναι απελπιστικα κρυο το μερος(Washington DC),μιας ομως εχει πολυ περπατημα λεω να παρω ενα κολαν για μεσα απο το τζιν...

Bahari

Member
αν μπεις ομως σε εσωτερικο χωρο πχ.μουσειο δεν σκας με αυτο ή απλως διατηρει σταθερη την θερμοκρασια του σωματος?
Ακριβώς όπως τα λες είναι. Δεν σκας φορώντας ένα ισοθερμικό κολάν, απλά με το κολάν δεν έχεις απώλεια θερμοκρασίας, διατηρείται σταθερή η θερμοκρασία του σώματος.

Wintersun

Member
Επόμενο Ταξίδι
Washington, DC
Ταξίδι-Όνειρο
Monument Valley,AZ
ευχαριστω Βahari για την αμεση απαντηση σου...οποτε λεω να τσιμπησω ενα γιατι απο οτι διαβασω εχει πραγματικα ασταθμητο καιρο εκει..την μια μερα 7 βαθμοι πανω απο το μηδεν και την αλλη μερα πεφτει ανετα στους -4 και -5 C!!! θα παω σε κανενα sprider και intersport να ψαξω!!

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Και ομως βρε παιδια ..εμενα τις περισσοτερες φορες που φοραω ισοθερμικη μπλουζα απο μεσα +πουλοβερ+μπουφαν ...μολις μπω σε ενα μαγαζι -εστιατοριο-μουσειο..λιωνω στην κυριολεξια.Αρχιζω να ξεκρεμμυδωνομαι ...τρεχει ο ιδρωτας απο μεσα ..νιωθω ασχημα.Δεν ξερω ,βαζουν τη θερμανση πολυ δυνατα στους εσωτερικους χωρους ...δεν ειναι καλα τα ισοθερμικα μου...εχει προηγηθει κινηση του σωματος απο το περπατημα προηγουμενως ...τι να πω....

harilander

Member
Επόμενο Ταξίδι
βλέπουμε...
Ταξίδι-Όνειρο
χώρα του ποτέ
Και ομως βρε παιδια ..εμενα τις περισσοτερες φορες που φοραω ισοθερμικη μπλουζα απο μεσα +πουλοβερ+μπουφαν ...μολις μπω σε ενα μαγαζι -εστιατοριο-μουσειο..λιωνω στην κυριολεξια.Αρχιζω να ξεκρεμμυδωνομαι ...τρεχει ο ιδρωτας απο μεσα ..νιωθω ασχημα.Δεν ξερω ,βαζουν τη θερμανση πολυ δυνατα στους εσωτερικους χωρους ...δεν ειναι καλα τα ισοθερμικα μου...εχει προηγηθει κινηση του σωματος απο το περπατημα προηγουμενως ...τι να πω....
και τα τρία!:xmas_lol:
αυτο είναι το πρόβλημα, οταν είσαι στους -5 φορώντας 2-3 στρώσεις ρουχων και κινήσε το σώμα σου πατράγει έργο που μεταφράζεται σε ιδρώτα αλλά δεν το καταλαβαίνεις,μόλις μπεις αε ενα χώρο με 25 βαθμούς φυσικό είναι, ειναι 30 βαθμοί διαφορά!!

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Οποτε βρε παιδι μου ..οι ντοπιοι πως την παλευουν?Ετσι ολο το χειμωνα κρυωνουν εξω...ιδρωκοπανε μεσα ..βαζουν κ βγαζουν ρουχα?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.633
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα