amsterdam
Member
Layers....Layers......Αυτό είναι το κλειδί για να κρατιέσαι ζεστός......!
Δεν λέμε ''γιατί είσαι ντυμένος σα κρεμμύδι, τόσο πολύ κρυώνεις;''Layers....Layers......Αυτό είναι το κλειδί για να κρατιέσαι ζεστός......!
baharaki για τι τιμες μιλαμε;:roll:Πέρσυ όμως δοκίμασα και ένα ισοθερμικό μπλουζάκι της North Face. Τέλειο!!! Απίστευτο!!! Για πρώτη φορά αισθανόμουν τόσο καλά, φορώντας μόνο ένα φανελάκι και μια ακόμα μπλούζα. Φέτος σκέφτομαι να πάρω κι ένα ισοθερμικό παντελόνι γιατί πέρσυ στην Πράγα με το παντελόνι-κολάν από τα intersport επέστρεψα στην Ελλάδα με πληγές από το κρύο.
Το μπλουζάκι της North Face έχει 45 ευρώ, το είχα πάρει με τις εκπτώσεις γύρω στα 35, όταν η Intersport το έχει στα 20. Ε, δεν είναι και τεράστια η διαφορά, αν σκεφτείς ότι το τελευταίο μάλλον δε θα το ξαναχρησιμοποιήσω, αφού δε μου πρόσφερε και πολλά όταν το κρύο ήταν τσουχτερό.baharaki για τι τιμες μιλαμε;:roll:
Τι ειναι το πατατουκα;
Προσωπικα μ' ενα χοντρο μπουφαν ειμαι ΟΚ σε θερμοκρασιες μεχρι -10 βαθμους περιπου. Απο κατω δεν εχω προβλημα, δεν κρυωνω. Εκεινο που με βοηθα πολυ ειναι πως σο κρυο δεν μενω ποτε στατικος, περπατω συνεχεια. Επισης δεν καθομαι πολυ ωρα σε ζεστους χωρους για να μην συνηθιζει ο οργανισμος στη ζεστη. Δηλαδη αν μπω σ' ενα καφε να πιω ή να φαω κατι δεν θα καθισω περισσοτερο απο 10-15 λεπτα. Τα ζεστα ροφηματα οπως λεει και ο alliaks στο χερι εξω...
παντως κατι παραπανω ηξεραν οι τσοπανηδες στην αρκαδια που φοραγαν αυτο και δεν χρησιμοποιουσαν ισοθερμικα υπαρχει κατι πιο ζεστο και πιο υγιεινο για το δερμα απο μαλλακι προβατουΧαχα η πατατούκα είναι ένα πολύ χοντρό μάλλινο πανωφόρι που φορούν οι τσοπάνηδες στην Αρκαδία.
Το μάλλινο από μόνο του δεν είναι τόσο ζεστό όσο νομίζεις. Αυτό που θα σε ζεστάνει καλύτερα είναι αν φοράς κάποιο ελαφρύ βαμβακερό ένδυμα κατάσαρκα και από πάνω το μάλλινο.παντως κατι παραπανω ηξεραν οι τσοπανηδες στην αρκαδια που φοραγαν αυτο και δεν χρησιμοποιουσαν ισοθερμικα υπαρχει κατι πιο ζεστο και πιο υγιεινο για το δερμα απο μαλλακι προβατου
δεν θα διαφωνησω...και παλι το βαμβακερο βοηθαει και απο πρακτικης πλευρας καθως αποφευγεις την φαγουρα που προκαλει το μαλλινο και για μενα αυτος ειναι ο καλυτερος συνδυασμος για το κρυο μαζι με μια καλη μπλουζα και ενα καλο μπουφαν...Το μάλλινο από μόνο του δεν είναι τόσο ζεστό όσο νομίζεις. Αυτό που θα σε ζεστάνει καλύτερα είναι αν φοράς κάποιο ελαφρύ βαμβακερό ένδυμα κατάσαρκα και από πάνω το μάλλινο.
Το ίδιο συμβαίνει και με τις κουβέρτες (όχι μόνο τις μάλλινες, αλλά όλες).
Αν δεν έχεις το βαμβακερό (και όχι συνθετικό) σεντόνι ανάμεσα στην κουβέρτα και το σώμα σου, η ζέστη δεν είναι η ίδια.
Τα προιόντα ΗΗ είναι πολύ καλής ποιότητας. Δεν ξέρω για εσώρουχα, αλλα από μπουφάν όλοι εδώ ΗΗ, north face και columbia φοράμε. Βασικά κοιτάξτε μήπως τα βρείτε φτηνότερα ονλάιν, γιατί βλέπω κάτι τρελές τιμές εδώ.Καλησπέρα ψάχνω για ισοθερμικά και βρήκα κολλάν και μπλούζα μάρκα HELLY HENSEN στα 66 ευρώ. Τα έχει δοκιμάσει κανείς?Στα intersport μου είπαν ότι είναι πολύ καλά..