• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ισοθερμικά εσώρουχα

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
Καλησπέρα ψάχνω για ισοθερμικά και βρήκα κολλάν και μπλούζα μάρκα HELLY HENSEN στα 66 ευρώ. Τα έχει δοκιμάσει κανείς?Στα intersport μου είπαν ότι είναι πολύ καλά..

εγω αυτά τα συγκεκριμμενα φορώ...για εμενα ειναι μια χαρά ...τόσο τα ειχα αγορασει πριν μια πενταετία....

the Lycan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βοστώνη...10 και σήμερα..
Ταξίδι-Όνειρο
Σκωτία
εγώ πάλι είχα πάρει στο αγόρι μου πριν χρόνια ένα από την colori και βγήκε σκυλί ενώ εγώ χρησιμοποιώ εδώ και κάποια χρόνια ένα λευκό πολύ λεπτόμε ύφανση σαν κυψέλη (δυστυχώς η μάρκα έχει σβηστεί από το ταμπελάκι από τα πλυσίματα και δεν μπορώ να είμαι πιο συγκεκριμένη) το οποίο είναι απλά απίστευτο!!!!!

Bahari

Member
Τα θέλω για Πράγα - Βιέννη.Δεν θα πάω σε χιονοδρομικό, λες να μην κάνουν τίποτα?
Τι να σου πω; Κι εγώ στην Πράγα τα χρησιμοποίησα για πρώτη φορά και διαπίστωσα ότι, δυστυχώς, δεν έκαναν σπουδαία δουλειά. Αντιθέτως το μπλουζάκι North Face ήταν ΟΛΑ τα λεφτά! Διατηρούσε τη θερμοκρασία του σώματος και δεν ίδρωνα φορώντας το.

Εξαρτάται βέβαια και το πόσο κρυουλιάρης είναι κανείς. Εγώ μιλάω από τη μεριά του κρυουλιάρη:D

rebellos

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΒΙΕΝΝΗ
Καλημέρα! Είδα στο μάλρο εχει κατι ισοθερμικά κολάν και φανέλες πολύ φθηνες, με 6-7 ευρω. Μουφα λέτε; δε θέλω και σπουδαία πράγματα... για 4 μερες που θα πάω βιέννη το φεβρουάριο...

NOSTIMON HMAP

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΙΤΑΛΙΑ?
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΗΣΙΑ ΛΟΦΟΝΤΕΝ
ISOTHERMAL UnderWear : Lanador S.A

αυτά τα έχει δοκιμάσει κανείς?
Λέει
"Isothermal top without zipper 200gr.
Woolpower® Wool Clothing & Socks
Composition: 60% of wool Merino, 25% Polyester, 15% Poly amide"

Το αστείο είναι ότι προχθές κάνοντας βόλτα στα μαγαζάκια της Σολωμού και Σπανδώνη (κάτω από Εγνατία) είδα να κρέμονται στα κρεμαστάρια τους δεκάδες εσώρουχα με την ίδια ή παρόμοια σύνθεση και με τιμές στα 10-15 ευρω. Λέτε να πάω να ξεβρακώσω τον παπού στο χωριό γιατί μου φαίνεται κάτι τέτοια Isothermal φοράει.

katsaridas

New Member
Επόμενο Ταξίδι
ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ
Ταξίδι-Όνειρο
Νότια Αμερική
Εγώ έχω ταξιδέψει Πάργα Πρωτοχρονιά με φουλ χιόνι στους δρόμους και δεν είχα ισορερμικό...Οπωσδήποτε όμως καλά γάντια και σκούφο και κουκούλα στο μπουφάν αν υπάρχει χρειάζονται...Το βραδυ θέριζε... κρύο νιώθαμε στα άκρα... ,κεφάλι,πόδια και χέρια ..το σώμα μας ήταν μια χαρά αφου περπατάγαμε συνεχώς..
Δεν ξέρω αν μπορούμε να γράφουμε μαγαζιά...Στο Χαλάνδρι υπάρχει το στοκ του BEST'O έχει ρούχα περισσότερο για σκι...εκεί είδα ισοθερμικά με 60-70% έκπτωση..Η διευθυνση είναι Ηρώων Πολυτεχνίου αλλά το νούμερο δεν το ξέρω...είναι κοντα στη Μεσογείων και στο σταθμο μετρό Χολαργού.
:p

EIRHNH2

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
Παντως σημασια εχει και το νουμερο απο τα φανελακια. Στην ουσια δεν ζεσταινουν τα ρουχα αυτα αλλα διατηρουν τη θερμοκρασια του σωματος σταθερη. Πρεπει να ειναι εφαρμοστό γιατι αν ειναι πολυ μεγαλο δεν κανει δουλεια ...
Δειτε και στα admiral. Εχα παρει και ηταν σχετικα καλα - κανενα 45αρι το φανελακι και το κολαν ... Οχι και πολυ φτηνα δηλαδη.
Ακομα, φιλη μου ειχε παρει πο το lidl που εβγαλε για σκι μπλουζακι με 35 ευρώ το σετ και ηταν αρκετα καλο. Πιστευω θα ξαναβγαλει. Ποιοτικως μου φανηκε το ιδιο με το admiral.

Τελος για τη φιλη που ειπε γαι τα colori ειανι οντως πολυ καλη μαρκα. Χρονια εχουμε σακιδια - τσαντακια και μπουφαν και δεν παθαινουν απολυτως τιποτα!!! Οποτε εγω θα τα εμπιστευομουν!

harilander

Member
Επόμενο Ταξίδι
βλέπουμε...
Ταξίδι-Όνειρο
χώρα του ποτέ
Παντως σημασια εχει και το νουμερο απο τα φανελακια. Στην ουσια δεν ζεσταινουν τα ρουχα αυτα αλλα διατηρουν τη θερμοκρασια του σωματος σταθερη. Πρεπει να ειναι εφαρμοστό γιατι αν ειναι πολυ μεγαλο δεν κανει δουλεια ...
!
ακριβώς αυτο ειναι το μυστικό, να είναι εφαρμοστό, μονο ετσι δουλεύει
γι 'αυτο λεγονται ισοθερμικά γιατι κρατανε την θερμοκρασία του σωματος,(και οχι θερμοεσωρουχα που πολλές φορες λανθασμένα αποκαλούνται.)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.629
Μέλη
39.370
Νεότερο μέλος
jsjsjsjs13

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom