KonstantinosAlyona
Member
Μέχρι το σημείο που βλέπεις στη φωτογραφία, όπου έχεις καθαρή θέα, μας πήρε κάπου μιάμιση ώρα νομίζω, με ολίγη ανηφόρα, πέρασμα χειμάρρου με σκηνή πάνω σε κορμό, και χρήση σκοινιού επίσης σε κάτι πλαγιές. Όχι πολύ δύσκολά, προσοχή θέλει να μη γυρίσεις κανένα πόδι ή πετάξεις πέτρες στους πίσω σου. Μπορείς να συνεχίσεις όσο θέλεις, νομίζω πεζοπορικά μονοπάτια απλώνονται και πέρα από τον καταρράκτη. Το θέμα είναι ποιος γυρίζει μετά.Δηλαδή, για τι απόσταση μιλάμε; (είμαι Ισλανδιόπληκτη και θα έχω απορίες)
Νομίζω πως ναι..Όπως έγραψα και μετά το ταξίδι εκείνο, ο Glymur μου θύμιζε κάτι από ταινία, τρομακτικό, μεγάλο, κρυμμένο στο τέλος της διαδρομής, που θα σε φάει κυριολεκτικά. Αν σκεφτείς ότι είναι σχεδόν 200 μέτρα, η ροή στα δεξιά της φωτογραφίας είναι απίστευτη. Η φωτό τραβήχτηκε αρκετές εκατοντάδες μέτρα μακριά, και νιώθαμε το νερό σαν να σκάει δίπλα μας. Αν ανέβαζα το βίντεο, θα το έβλεπες καλύτερα. (απλά θα άκουγες τον αέρα, όχι το νερό, χεχε).Δε μου φαίνεται και τόσο εντυπωσιακός ο Glymur. Δεν πήγα αλλά από τις φωτογραφίες που βλέπω τώρα φαίνεται μικρος σε σχεση με κάποιους άλλους. Οι οποίοι μάλιστα βρίσκονται κοντα σε δρόμο. Εντάξει, ύψος ίσως εχει αλλά όχι μεγάλη μάζα νερού. Κάνω λάθος;