Η Ικαρία είναι πανέμορφη, αλλά άμα θες παραλίες χωρίς κύμα, κοίτα για Κυκλάδες..Αύγουστο είναι κατά 80% κύμα και κατά 20% καλή θάλασσα..Ζευγαροδιακοπες και ηρεμια ειναι το concept για το φετινο μου καλοκαιρι! Ηρεμια και χαλαροτητα, οχι πολλες εξορμησεις και ξεκουραση. Θελω καλες θαλασσες (οχι κυμα), οχι πολυ κοσμο, και χαλαρα μαγαζακια. Κατι τετοιο ψαχνω, γιατι ολο τον χειμωνα ειμαστε στο αγχος και την πιεση..
Ή καλύτερα για Ιόνιο.Η Ικαρία είναι πανέμορφη, αλλά άμα θες παραλίες χωρίς κύμα, κοίτα για Κυκλάδες..Αύγουστο είναι κατά 80% κύμα και κατά 20% καλή θάλασσα..
χωρίς να εχω πάει νομίζω(αλλά εχω ψάξει για αυτά τα νησιά) Μήλο, αλλά ένα μηχανάκι χρειάζεται σίγουρα
Δεν νομίζω ότι υφίσταται κάποιο πρόβλημα και μου κάνει εντύπωση πως προέκυψε. Το υβριδικό θα αποτελεί συνδυασμό αιολικού με υδροηλεκτρικό (άρα μηδενική ρύπανση) και είναι εδω και δυο χρόνια σε φάση κατασκευής. Επιπλέον είναι μετά τον Νά στον δρόμο προς Προεσπέρα (αν θυμάμαι καλά) και δεν υπάρχει κάποια παραλία εκεί κοντά. Το μόνο πρόβλημα που είχε προκύψει σχετιζόταν με την εναπόθεση των προϊόντων εκσκαφής το οποίο νομίζω έχει λυθεί πλέον αλλά ούτως ή άλλως δεν θα προκαλούσε θέμα ρύπανσης παρα μόνο αισθητικό. Οπότε μην σε προβληματίζειμπορει καποιος να μας ενημερωσει σχετικα με ενα υβριδικο εργοστασιο..καπου διαβασα για μολυνση της περιοχης( παλιοτερα βεβαια μη σας τρομαζω)...ειναι οκ να κολυμπησεις πλεον εκει;αν κ πολλοι που πηγαν περσι δεν ανεφεραν κατι σχετικο...
εμεις βρηκαμε για περιοδο δεκαπενταυγουστου καλη τιμη για στουντιο
Υπάρχει ένα θέμα γενικά στο νησι και μια άρνηση με αυτά τα έργα. Βέβαια θέλουν να βάλουν ανεμογεννητριες σε όλη την κορυφογραμμη και κάπου έχουν δίκιο, αλλά μαζί με τα ξερά καιγονται και τα χλωρά, δηλαδή αυτό το έργ δεν επηρρεαζει σε τίποτα και είναι μικρής έκτασηςσε ευχαριστω πολυ για τη γρηγορη απαντηση...οντως η περιοχη ειναι η προεσπερα, σε ενα site οικολογικου περιεχομενου το ειχα δει..πολλες φορες το τοσο γινεται τοοοοοοσο !
νασαι καλα!!