Rosa Mundial
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ελα ντε
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ταϋλάνδη
η Ικαρια ειναι ενα πολυ ενδιαφερον νησι. Ελεγα να παω εκει φετος, αλλα για οικονομικους λογους το αναβαλλω
Το F/B Ιεράπετρα πάει τώρα, με αυτο είχα πάει και τον 15Αυγουστο πέρυσι. Μια χαρά είναι. Δεν καταλαβαίνω αυτό που λες ότι τόσο νωρίς τα καράβια θα είναι σάπια. Και το καλοκαίρι τα ίδια είναι και αν θυμάμαι καλά για Ικαρία πάντα ένα δρομολόγιο. Άμα είναι να σου τύχει θα σου τύχεικαι ας μην είναι σάπιοκαλησπερα θα παω αμεσα ικαρια να την εξερευνησω..
εχει ομως ενα καραβι την μερα..θα ειναι καλο η σαπιο.....?
μερικοι φιλοι μου λεν να μην παω τοσο νωρις γιατι τα καραβια ειναι αθλια...
Ισχυει κατι τετοιο?
ευχαριστω!
Εγώ πέρυσι είχα μείνει Αρμενιστή, αν θες να είσαι σχετικά κοντά στις περισσότερες παραλίες θα σου πρότεινα εκεί, αλλιώς και ο Χριστός στις Ράχες μου αρεσε και σκεφτόμουν ότι την επόμενη φορά που θα πάω να μείνω εκεί.Και εγω σκεφτομαι για Ικαρια αρχες Αυγουστου. Που μου προτεινετε να μεινω? Θα παω χωρις αμαξι αλλα ισως νοικιασουμε ειτε ΙΧ ειτε μηχανακι. Θα βρω λετε?
Κοίτα, δεν ξέρω τι ακριβώς στυλ ψάχνεις οπότε θα σου μιλήσω με τα δικά μου κριτήρια...ΙΧ δεν υπαρχει, αναγκαστικα πρεπει να νοικιασουμε. Επισης ακουσα οτι κοντα στον Αρμενιστη οι παραλιες εχουν αρκετο κυμα τον Αυγουστο. Αληθευει? Μου ειπαν επισης οτι αυτο το νησι ειτε θα το λατρεψεις ειτε θα σου ειναι δυσαρεστη εμπειρια λογω ταλαιπωριας (μεγαλο ταξιδι, κακα πλοια, κακοτραχαλοι δρομοι, αργοι ρυθμοι). Ομολογω οτι αρχισα να εχω αμφιβολλιες τελικα...