Klair
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Υπερσιβηρικός
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα όμορφα λόγια σου!Καταπληκτικό το τελευταίο -διπλό- κεφάλαιο, με πολύ όμορφες φωτογραφίες.
Όταν διάβαζα την αφήγηση του διμοιρίτη Μαρίνου Φωτόπουλου δέθηκε το στομάχι μου κόμπος και ένιωσα πίκρα και θυμό μαζί. Τι τράβηξαν αυτοί οι άνθρωποι που έζησαν το απάνθρωπο πρόσωπο του πολέμου. Και τι τραβάει ακόμα ο κόσμος, που βρίσκεται στη δίνη πολεμικών συγκρούσεων. Άσε Γιάννη μεγάλη κουβέντα και καλύτερα να μην επεκταθώ περισσότερο. Εύχομαι να έρθει κάποτε η στιγμή, ώστε να μη χρειάζεται να συζητάμε για νέους πολέμους, αλλά μονάχα για αυτούς που πέρασαν. Ανέφικτο? Ίσως.... αλλά ας ελπίσουμε να ακούμε όλο και σπανιότερα για τέτοιες απάνθρωπες ενέργειες.Δε θα σχολιάσω κάτι για τη Βλαχέρνα αν και θα το ήθελα, καθώς η πατρίδα μας είναι δυστυχώς γεμάτη με τέτοια μαρτυρικά χωριά και καθώς κατάγομαι από ένα τέτοιο το βλέπω και λίγο πιο προσωπικά. Ίσως πρέπει να αναφερθούμε κάποια στιγμή ξεχωριστά σε αυτά...
Αν έχω υγεία, το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτές οι αφηγήσεις θα συνεχιστούν. Ευελπιστώ αυτή η ιστορία να αποτελέσει έναν "ζωντανό οργανισμό" ο οποίος θα μεγαλώνει διαρκώς και θα ομορφαίνει περισσότερο με πολλές νέες εικόνες, τις οποίες μπορούν να μας προσφέρουν οι πανέμορφοι προορισμοί της Αρκαδίας.Σπουδαία ιστορία @Klair ,συνέχισε να μας ταξιδεύεις.
Παρακολουθώ και εγώ με μεγάλο ενδιαφέρον τις ιστορίες σου, κι ας μην πίνω ούτε γουλιά αλκοόλ.
Η τελευταία με ταξίδεψε με τις μουσικάρες που επέλεξες να την "ντύσεις".
Last edited: