Smaragda53
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- αχ, μακάρι νάξερα!
- Ταξίδι-Όνειρο
- Πολυνησία
Και σκεφτόμουν: άνοιξαν οι δρόμοι, γιατί δεν έχει εμφανισθεί ακόμα η Klair? Και νάσαι με τα ωραία σου!
Να ΄μαι, να ΄μαι πάλι στα αγαπημένα μου μέρη. Μαζεύω υλικό για τη συνέχεια της ιστορίας. Δευτέρα επιστροφή στην Αθήνα, γιατί έχω να κάνω τη 2η δόση μου, αλλά θα ξαναεπιστρέψω και το πρόγραμμα θα έχει σίγουρα Τεγέα και ΒούρβουραΚαι σκεφτόμουν: άνοιξαν οι δρόμοι, γιατί δεν έχει εμφανισθεί ακόμα η Klair? Και νάσαι με τα ωραία σου!
@zade που είσαι; Για κόπιασε να δεις το χωριό σου!Στα Μαγούλιανα πήγατε;
Που είναι το ωραιότερο απ όλα τα χωριά με τον πανέμορφο Πλάτανο στην κεντρική πλατεία και με τις βρύσες από κάτω;
Βασικά είναι το χωριό που είναι η καταγωγή μου γι αυτό ρωτάω...
Τι ωραία! Περιμένω τα Βούρβουρα με ανυπομονησία! Εγώ έκανα και τη δεύτερη δόση και πήγα επιτέλους σινεμά! ("Μάρτιν ΄Ιντεν", φοβερό έργο από μυθιστόρημα του Τζακ Λόντον)Να ΄μαι, να ΄μαι πάλι στα αγαπημένα μου μέρη. Μαζεύω υλικό για τη συνέχεια της ιστορίας. Δευτέρα επιστροφή στην Αθήνα, γιατί έχω να κάνω τη 2η δόση μου, αλλά θα ξαναεπιστρέψω και το πρόγραμμα θα έχει σίγουρα Τεγέα και Βούρβουρα
Γειά σου περιηγήτρια! Τι ωραία πράγματα που είδαν τα μάτια σου!
Ετοιμάζεται ήδη το επόμενο κεφάλαιο!Περιμένω με ανυπομονησία!
Ε....μα είναι δυνατόν; Και λίγα είπα γι' αυτό το απαράδεκτο θέαμα, αλλά τέλος πάντων, δεν ήθελα να επεκταθώ περισσότερο για ευνόητους λόγους.έγινα κι εγώ έξαλλη με το σκουριασμένο εικονοστάσι
Κάνω, και θα κάνω και στη συνέχεια, ό,τι καλύτερο μπορώ, για να αναδείξω τις ομορφιές της Αρκαδίας. Αφού μπήκα σε αυτήν τη διαδικασία και πορώθηκα τόσο πολύ, θα προσπαθήσω να φτάσω αυτήν την καταγραφή όσο πιο μακριά γίνεται. Υγεία να έχω μόνο και από όρεξη για εξερεύνηση και συγγραφή άλλο τίποτα.Πόσο μεγάλη και συμπυκνωμένη ομορφιά μπορεί να συναντήσει κανείς στα χωριά αυτά της Αρκαδίας τέλος πάντων;
Οι εικόνες σου είναι μαγικές!
ΘΛΙΨΗ: είπες τη μαγική λέξη! Συγχαρητήρια!Όσο για τον αρχαίο ναό της Αφροδίτης με πιάνει θλίψη και μόνο με όσα λες και μας δείχνεις...