psilos3
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αναζητείται!
Έχω κάνει Πάσχα 3 φορές στη Πελοπόννησο (μακάρι και 4η φέτος), είναι εκπληκτική εμπειρία.Σκεφτόμαστε με την σύζυγο να κάνουμε Πάσχα στην νότια Πελοπόννησο.
Βρίσκω εισιτήρια με μίλια από Θεσ/νίκη για Καλαμάτα Μεγ.Τρίτη με Δεύτερη μέρα του Πάσχα.
Σκεφτόμαστε να συμπεριλάβουμε και την Μονεμβασιά στο ταξίδι μας. Πως προτείνετε οι γνώστες της περιοχής να μοιράσουμε τις 5 διανυκτερεύσεις (γιατί μάλλον η 6η διανυκτέρευση θα γίνει στην Καλαμάτα επειδή η πτήση είναι πολύ πρωινή και θα πρέπει να παραδοθεί και το αυτοκίνητο) και που είναι ομορφότερα να κάνουμε Ανάσταση.
Έχετε χρόνο ευτυχώς για όλα, ωστόσο να περιμένεις να γράψεις αρκετά χιλιόμετρα στο αυτοκίνητο.
Στη Μονεμβασιά 1-2 μέρες νομίζω είναι ικανοποιητικός αριθμός, έχω περάσει εκεί μεγάλο Σάββατο σχετικά πρόσφατα. Επίσης η Μεγάλη Παρασκευή στη Μεσσηνιακή Μάνη ήταν εμπειρία.
Προσωπικά αν είχα τόσες μέρες θα ξεκινούσα από Μονεμβασιά (1 διανυκτέρευση), θα πήγαινα Λακωνία (3 διανυκτερεύσεις) και θα κατέληγα Μεσσηνία (2 διανυκτερεύσεις) ώστε να είμαι κοντά στη Καλαμάτα και το αεροδρόμιο για την επιστροφή.