varioAthens
Member
Οκ,τη βλεπω μια χαρα! Γενικα ωραιες φωτογραφιες!!!!Ελπίζω τώρα να εμφανισθεί....ΕΥΔΗΛΟΣ
πολύ ωραίες bravoΦωτογραφίες
Προφανώς "τους κόβει". Σε άλλο forum, σχετικά με το Ρέθυμνο, έχει ανοίξει συζήτηση για τουριστική ανάπτυξη και είμαι ολίγον επιφυλακτικός. Όταν κάποιο μέρος το μάθει ο πολύς κόσμος και αρχίσουν να πέφτουν λεφτά τότε χαλάει. Καλός ο τουρισμός αλλά αν αρχίσει κάποιο μέρος να γίνεται Μύκονος άστα να πάνε.κατά βάθος χαλιούνται που το νησί τους έχει αρχίσει να μπαίνει στο “στόχαστρο” του τουρισμού.....
Να υποθέσω ότι είναι με φρέσκα μη επεξεργασμένα υλικά. Σε τέτοιες περιπτώσεις κατεβάζεις ολόκληρο ταψί πολύ χαλαρά.Η παραλία είναι επίσης αδιάφορη αλλά το πραγματικό highlight στα Θέρμα είναι τα 2 ζαχαροπλαστεία στην παραλία που φτιάχνουν γλυκά ταψιού φ-α-ν-τ-α-σ-τ-ι-κ-ά, σιροπιασμένα μούρλια. Ότι πρέπει για να κλείσει η μέρα σου μετά από μπάνιο στη θάλασσα και φαγητό σε ταβερνάκι.
Το τιμόνι δεν θέλει βιασύνη. Όχι μόνο για λόγους ασφαλείας αλλά και για να απολαμβάνεις τη διαδρομή.“Δανειστήκαμε” ένα φορτηγάκι που είχε ο πατέρας της φίλης μου για να κινείται στο νησί και ξεκινήσαμε, αρχάριες οδηγοί και χωρίς ακόμα δίπλωμα...... 50 χιλιόμετρα απόσταση και την κάναμε πάνω από 2 ώρες.
Γκουντ, βέρυ γκουντ.4) Νας: Η αγαπημένη μου! Δεν έχει ομπρέλες, δεν έχει ξαπλώστρες. Μαζεύει backpackers, ελεύθερους καμπίστες
ουουουουουουουουουουουου ...... σηξ χάντραιντ εΝτ σύξτη συξ ...... ουουουουουουουουουουουουουουουκαι γυμνιστές.
Μια γιαγιούλα μας είπε ότι ξεκίνησε αυτό λόγω του ότι δουλεύανε όλη μέρα στα χωράφια, άντρες και γυναίκες, οπότε αναγκαστικά άνοιγαν τα μαγαζιά τη νύχτα για να μπορέσει ο κόσμος να ψωνίσει. Έκτοτε το έθιμο έμεινε μιας και τους έρχεται βολικό στο "ξενύχτικο" ταμπεραμέντο τους!Έχω ακούσει το εξής για την Ικαρία. Προκειμένου να αποφύγουν τις επιθέσεις πειρατών κάνανε παραλλαγή στα σπίτια και εργαζόντουσαν βράδυ/νύχτα. Τη μέρα αναπαύονταν ώστε οι διερχόμενοι πειρατές να μην αντιληφθούν ότι το νησί κατοικείται. Από τότε τους έχει μείνει συνήθειο αυτό το περίεργο ωράριο.
Άλλη μια:Και δανείζομαι μία παράγραφο από ένα ξένο περιοδικό που περιγράφει απολύτως την ικαριώτικη φιλοσοφία και νοοτροπία: