marcrafin
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ισπανία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ρωσία
Ικαριώτικοι ρυθμοί... Μόνο όταν τέλειωναν οι διακοπές μας άρχισα να τους συνιθίζω. Παράδειγμα: Πάμε σε μια υπέροχη παραλία, η ώρα είναι 2 το μεσημέρι, και η μοναδική ταβέρνα κυριολεκτικά πάνω στο κύμα κλειστή αλλά με όλα τα τραπεζια καρέκλες έξω. Μπα λέω κάτι πάθανε οι άνθρωποι και δεν άνοιξαν σήμερα. Ο άντρας μου βαριεστιμένος μετά το μπάνιο πέρνει έναν ύπνο ανάμεσα σε 2 καρέκλες, εγώ κολυμπάω, η ώρα είναι πια περασμένες τρεις οπότε βλέπω μια κοπέλλα με ένα μικρό στο χέρι να πηγαίνει προς την ταβέρνα. Τη ρωτάω τι συμβαίνει και η ταβέρνα είναι κλειστή και μου λέει οτι αυτή είναι η ιδιοκτήτρια και τώρα την ανοίγει. Ευτυχισμένη εγώ (επιτέλους θα φάμε) της λέω να μας ετοιμάσει κάτι (πρόχειρο βεβαίως γιατί τι νάχει έτοιμο τέτοια ώρα) οπότε μου λέει αυτή ναι, αν πάρεις το παιδί μου και το πας να κολυμπήσει. Γιατί δεν θα έχανε το παιδί της το μπάνιο του επειδή εμείς θέλαμε να φάμε στην ταβέρνα!!. Τι να κάνω και γω πέρνω το μικρό διαβόλι (γιατί δεν ήθελε να φοράει μπρατσάκια και εγώ λαχτάριζα μη πάθει τίποτε) και μέχρι να γίνει αυτή η έρμη η ομελέττα και η σαλάτα πάλευα με το νερό και το ικαριώτικο τερατάκι. Ναι, ίχνος υπερβολής φάγαμε στις 4 το απόγευμα. Αχ Ικαρία!!