• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Θραύση κάνει ο Λιακόπουλος σε γνωστό ταξιδιωτικό φόρουμ

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
α δε μπορω να σου πω αμα δε παω απο κει....

προς το παρον θα ανεβω το αλλο σαββατο στη "πυραμιδα" του ταυγετου , που ξερεις μπορει ν απετυχω καμια μουμια η ακομα καλυτερα οπαδος του Λιακο μου εκμυστηριευτηκε οτι....

Εκει υπάρχουν ΠΥΛΕΣ ενεργοποίησης κοσμικών διαύλων.. μη το πεις πουθενα
Μη γελάτε καθόλου..στην πυραμίδα έχω πάει..
εκεί την έκανε και ο μεγας Λιαντίνης!
Μη βαρατε ρε μ αρέσουν τα παράξενα!!
και το άλλο μη μπερδεύετε τα βιβλία που έχουν γραφτεί αιώνες πρίν και απλώς τα σχολιάζει ο Λιακο..μέγα λάθος!!

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Μα η παντελής άγνοια αυτών που επιτίθενται στο Λιακόπουλο και στον κάθε Λιακόπουλο που πουλάει βιβλία, αποδεικνύεται απ' το γεγονός ότι πολλά απ' αυτά τα βιβλία έχουν γραφτεί από αξιόλογους συγγραφείς πάνω σε υλικό που στηρίζεται σε προφορική ή γραπτή αρχαιοελληνική παράδοση.

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
και το άλλο μη μπερδεύετε τα βιβλία που έχουν γραφτεί αιώνες πρίν και απλώς τα σχολιάζει ο Λιακο..μέγα λάθος!!
πραγματι μερικα ειναι καλα βιβλια, αλλα βασικα το προβλημα δεν ειναι να τα σχολιαζει, το κακο για μενα ειναι το κοψοραψιμο, παιρνω δηλαδη μιση προταση απο ενα βιβλιο τη κολλαω με μια αλλη απο αλλο ή περνω μια παραγραφο (που αφαιρει ομως καποιες φρασεις κλειδια) και τσουπ το νοημα αλλαζει παντελως...Ετσι μετα υποστηριζει οτι δε τα πα εγω , να οριστε τα γραφει εκει.....μονο που με το κοψοραψιμο το νοημα εχει αντιστραφει πληρως....

μεγιστο κακο για μενα ειναι η αναπαραγωγη χωρις επαληθευση αυτων που γραφει ο καθε Λιακο η και οποιοσδηποτε αλλος....Στη συγχρονη εποχη, με τοση προσβαση στη πληροφορια, εχουμε τη δυνατοτητα να βγαλουμε ενα πιο καλο συμπερασμα, οχι απαραιτητα ολοσωστο , την ολη αληθεια ποτε δε μπορουμε να τη ξερουμε, αλλα πιο λογικο για καθε θεμα και να μην αναπαραγουμε οποιαδηποτε κοτσανα...

στο θεμα μας τωρα....περα απο το Λιακο, ωραια λεει και ο Χαρδαβελας ...!!!
.

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Μα η παντελής άγνοια αυτών που επιτίθενται στο Λιακόπουλο και στον κάθε Λιακόπουλο που πουλάει βιβλία, αποδεικνύεται απ' το γεγονός ότι πολλά απ' αυτά τα βιβλία έχουν γραφτεί από αξιόλογους συγγραφείς πάνω σε υλικό που στηρίζεται σε προφορική ή γραπτή αρχαιοελληνική παράδοση.[/quote

ας διαβάζουν λοιπόν καλύτερα τα ψιλά γράμματα για να μην παραπλανώνται..
όσο για τον λιακό δεν μου έχει κάνει τίποτα αλλα δεν ειμαι και fan του..
εχει και ένα τεράστιο βιογραφικό ο άνθρωπος!

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
στο θεμα μας τωρα....περα απο το Λιακο, ωραια λεει και ο Χαρδαβελας ...!!!
.
Μη βγαίνεις off topic,εδώ μιλάμε για τον ΈΝΑ.

Εν τω μεταξύ εμφανίστηκαν κι οι true believers.

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Μη βγαίνεις off topic,εδώ μιλάμε για τον ΈΝΑ.

Εν τω μεταξύ εμφανίστηκαν κι οι true believers.
maltakia αν εννοείς εμένα δεν διαβάζεις καλά τι λέω..
λιακο δεν διαβασα ποτε οχι γιατί τον σνομπάρω αλλα έχω καλύτερα!
ειπες τίποτα??:cool:

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Μα η παντελής άγνοια αυτών που επιτίθενται στο Λιακόπουλο και στον κάθε Λιακόπουλο που πουλάει βιβλία, αποδεικνύεται απ' το γεγονός ότι πολλά απ' αυτά τα βιβλία έχουν γραφτεί από αξιόλογους συγγραφείς πάνω σε υλικό που στηρίζεται σε προφορική ή γραπτή αρχαιοελληνική παράδοση.
Για στακάτε ορέ πατριώτες.
Εννοείς πως αφού ακούσεις την τηλεοπτική παρουσίαση του βιβλίου, πείθεσαι απο τον Λιακό και πας και το αγοράζεις έτσι;
Γιατί αν ξέρεις από πριν τον συγγραφέα ή το συγκεκριμένο έργο , το αναζητάς σε κάποια πιο σοβαρή έκδοση ( γλυτώνεις και τον πρόλογο του Λιακό).

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Άντε να ξυπνάμε λίγο.

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Εννοείς πως αφού ακούσεις την τηλεοπτική παρουσίαση του βιβλίου, πείθεσαι απο τον Λιακό και πας και το αγοράζεις έτσι;
Γιατί αν ξέρεις από πριν τον συγγραφέα ή το συγκεκριμένο έργο , το αναζητάς σε κάποια πιο σοβαρή έκδοση ( γλυτώνεις και τον πρόλογο του Λιακό).
Δεν πείθομαι από καμιά τηλεοπτική παρουσίαση... ότι θέλω να διαβάσω το ψάχνω μόνος μου, απλά κάποια βιβλία που έχει τύχει να δω στην εκπομπή του είναι γραμμένα από άλλους συγγραφείς και είναι αξιόλογα πχ το Κομψό Σύμπαν του Brian Greene ή ο Άγνωστος Σείριος του Robert Temple (δοξασίες Ντόγκον).

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Το ανέφερα στην παρένθεση, για περισσότερα να πας να το διαβάσεις είναι πολύ καλό.

Άντε να ξυπνάμε λίγο.

Μπορεί το μοντέλο της Κούφιας Γης να φαίνεται επιστημονική φαντασία, αλλά το μοντέλο σχηματισμού των πλανητών προβλέπει τέτοιο τύπο πλανήτη.
Δηλαδή καθώς μάζες συγκεντρώνονται σε ένα σημείο και περιστρέφονται, η φυγόκεντρος δύναμη θα τείνει να μαζέψει τη μεγαλύτερη ποσότητα στα άκρα (στην περιφέρεια), ενώ στα σημεία απ΄τα οποία θα διέρχεται ο άξονας περιστροφής (βλπ. Πόλοι) η γωνιακή περιστροφή θα είναι μηδενική άρα εκεί δε θα έχουμε συγκέντρωση μάζας.
Ένας τέτοιος πλανήτης αν ψυχόταν τελικά σε στερεά μορφή θα είχε ακριβώς το σχήμα που έχεις στο ποστ σου, δηλαδή κούφιος εσωτερικά και με δύο τρύπες στους Πόλους, σαν ένα πορτοκάλι που έχεις αφαιρέσει το εσωτερικό του και έχεις αφήσει τη φλούδα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom