• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Θραύση κάνει ο Λιακόπουλος σε γνωστό ταξιδιωτικό φόρουμ

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Τώρα για να ξεδιαλύνω κάτι μεταξύ εμού και του φίλου panpan σε φιλικό επίπεδο.Ποιός παίζει να είναι πιο σαχλαμαράκιας,κάποιος που προσπαθούν απλώς να του το κολλήσουν ή κάποιος που έχει διαβάσει 20-25 βιβλία του Λιακόπουλου;;;

Μα καλά μετά τα πρώτα 2-3 γιατί συνέχισες;

Εντάξει ο άλλος είναι εντελώς καμμένος,δεν θα κάτσω να σπαταλήσω ενέργεια απαντώντας σοβαρά.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Προσωπικά, κριτική στο συγκεκριμένο προϊόν δε με ενδιαφέρει να κάνω, γιατί η διαφήμισή του από την TV με έχει πείσει ότι δεν αξίζει ούτε τον κόπο, ούτε το χρήμα που απαιτείται για την αγορά του.
Εισαι τσιγγουνης γι αυτο τα λες αυτα... Λιακοπουλος ρε!

@kosvik
Ευγε για την προταση σου να αλλαξει ο maltakias το nick του σε sahlamarakias. Ηθελα κι εγω να του προτεινω εδω και καιρο να κανει μια αλλαγη αλλα δεν μπορουσα να του βρω καταλληλο nick. Bravo και παλι Bravo!

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
Καλά οι τύποι είναι για πολλές σφαλιάρες! Είναι απλές κεραίες κινητής τηλεφωνίας! Έχω εγκαταστήσει και επισκεφτεί καμία κατοσταριά από δαύτες! όχι ότι υπήρξε κάποιος που τα πίστεψε πραγματικά αλλά με ανησύχησαν τα 10 σχόλια κάτω από τις μπούρδες του τύπου, που τον σιγοντάρουν κιόλας!

kosvik

Member
Επόμενο Ταξίδι
?????
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ
Φιλε Kosvik εχω διαβασει πανω απο 20-25 βιβλια του Λιακο ειτe απο αυτα που εμπορευετε,ειτε απο αυτα που εχει γραψει (εχω κανει πολλες λ@λ@κιες στην
ζωη μου)
Δεν τον συναντησα ποτε,αλλα ουτε και τον ξερω προσωπικα.
Σου ορκιζομαι δεν εχω διαβασει ποτε μεγαλυτερες μπαρουφες
και πιστεψε με εχω διαβασει εκατονταδες βιβλια για να μην πω χιλιαδες.
Μπορεις να εχεις την αποψη σου η οποια εναι σεβαστη αλλα εκανες λαθος
να επιτεθεις προσωπικα στον μαλτακια που εχει διαφορετικη αποψη απο εσενα.
Ειναι αναφερετο δικαιωμα του καθενος να συμπαθει η οχι εναν συγραφεα.
Αλλα δεν ειναι σωστο να αποκαλουμε τους συμφορουμιτες σαχλαμαρακιας
οσο σαχλαμαρακιας κι αν ειναι :)
Αγαπητέ panpan να πάρουμε λίγο τα πράγματα με την σειρά και να σου πω την γνώμη μου με δυο κουβέντες.
Καταρχήν την άποψη μου για τον λιακοπουλο σαν άνθρωπο την είπα ,τον σέβομαι και τον εκτιμώ τον θεωρώ έναν έξυπνο άνθρωπο, σοβαρό με αγνές προθέσεις και πάντα θα έχω ένα καλό λόγο για εκείνον μέχρι την απόδειξη του αντίθετου βεβαίως.
Για τον λιακοπουλο έμπορο ,δηλαδή τον άνθρωπο που βλέπουμε στο γυαλί και πίστεψε με δεν έχει καμία σχέση με το πως είναι πραγματικά θα συμφωνήσω και εγώ ότι είναι υπερβολικός αλλά μην παραβλέπουμε το γεγονός ότι ο τύπος βγαίνει στο γυαλί για να πουλήσει το προϊόν του, και όπως αυτός έτσι και γω στην δουλεία μου αλλά και οι περισσότεροι νομίζω θα γίνουμε και υπερβολικοί και καραγκιόζηδες και κανα ψεματάκι θα πούμε καμία φορά για να πουλήσουμε αυτό που προσφέρουμε.
Η θεματολογία του είναι συγκεκριμένη ,το μεταφυσικο,το ανεξερευνητο,θεωριες συνωμοσίας κλπ γνωστή στους περισοτερους.Για αυτούς που αδιαφορούν για αυτά τα ζητήματα αν κάτσουν να διαβάσουν οποιοδήποτε συγγραφέα που ασχολείται μ αυτά θα τα χαρακτηρίσουν πράγματι μπαρουφες.Ειναι σωστό όμως αυτό?ειναι σωστό να χαρακτηρίζουμε κάποιους ανθρώπους ότι έχουν μόρφωση δημοτικού επειδή τους αρέσει να διαβάζουν κάτι διαφορετικο?να έχουν ένα διαφορετικό χόμπι βρε παιδί γιατί εγώ έτσι το βλέπω.
Με την ίδια λογική θα χαρακτηρίσω και γω χιλιάδες ανθρώπους που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο ότι είναι μπουρδολογοι και χαμηλής νοημοσύνης.
Και μην νομίζει κανένας ότι ο λιακοπουλος είναι ο πρώτος που έχει μιλήσει γι αυτά τα θέματα, υπάρχει μια μεγάλη βιβλιογραφία γύρω από αυτά τα ζητηματα,περιοδικα ,sites ,forums κλπ.
Μέσα από τα βιβλία του προσπαθεί να περάσει την εικόνα μιας μεγάλης και ένδοξης Ελλάδος του παρελθόντος και του μέλλοντος για άλλους είναι κακό αυτό για μένα όχι. Προσπαθεί να αναλύσει και να ερμηνεύσει κείμενα με τον δικό του τρόπο, τις περισσότερες φορές αποτυχημένο, αλλά προσπαθεί.Το ότι τα διαβάζεις δεν σημαίνει ότι ασπάζεσαι και τα πάντα , είναι απλά μια άποψη τραβηγμένη μεν αλλά άποψη.
Πριν λίγο καιρό του είχα στείλει ένα μήνυμα που του τόνιζα ότι έχει πάρει λάθος μονοπατι.Το μέσω που τον ανέδειξε σιγά σιγά θα τον καταπιεί ,δεν γίνεται είναι ανθρωπίνως αδύνατον να γράφεις τόσο βιβλία και να είναι και ποιοτικα.Αυτο έχει σαν αποτέλεσμα να ανακυκλώνει πολλές φορές τα ίδια πράγματα και η δουλεία του να φαίνεται πρόχειρη και ημιτελης.Ειναι δεδομένο ότι αν δεν αλλάξει ρότα σε σύντομο χρονικό διαστημα θα οδηγηθει στην αφανεια όχι επειδη είναι κακος αλλα από κακες επιλογες.Ηδη το βιβλιοπωλειο του στη θεσσαλονικη το εκλεισε.
Θα συμφωνήσω μαζί σου και το τόνισα σε άλλο post ότι είναι δικαίωμα του καθενός να διαβάσει ότι θέλει όπως και είναι δικαίωμα του να τα χαρακτηρίζει όπως θέλει.
Εκεί είναι και η ένσταση μου, ανοίχτηκε ένα θέμα από έναν άνθρωπο που η θεματολογία των βιβλίων του λιακοπουλου προφανώς δεν τον ενδιαφερει,και καλά κάνει και δεν τον ενδιαφέρει και του maltakia και των υπόλοιπων που πόσταραν με ειρωνικό τρόπο , ούτε προφανώς έχουν διαβάσει κάποιο βιβλίο του.
Όταν λοιπόν μιλάς γενικά και αόριστα χωρίς κανένα επιχείρημα, απλά χλευάζοντας , αυτομάτως παίρνει η μπάλα και τους υπόλοιπους που τυχόν τους ενδιαφέρον τα ζητήματα αυτά.
Υπάρχουν Forums που ασχολούνται με το μεταφυσικό που του σέρνουν τα εξ αμάξης αλλά με επιχειρήματα και αποδείξεις.
Εκεί είμαι αντίθετος, αγαπητέ panpan στο να μιλάμε για όλους και για όλα.
Οσο αφορα τον maltakias, καμια φορα η εξελιξη της κουβεντας σε κανει να παρεκτραπείς και να πεις και μια κουβέντα παραπανω και δεν εχω προβλημα να του ζητησω και συγνωμη μιας και ειλικρινά μου είναι πολύ συμπαθης ο τροπος που γραφει και είναι από τα άτομα που εχω ξεχωρισει εδώ μεσα,απλα εχει «κακες» παρεες.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Δεν ζητάω από κανένα να απολογηθεί.Και μάλιστα κακώς δεν στηρίζεις τους χαρακτηρισμούς σου εναντίον μου.Εγώ όταν αποκαλώ κάποιον κάπως το κάνω ύστερα από ώριμη σκέψη ώστε να μην έχω αμφιβολίες αργότερα.

Θα επιμείνω ότι ο Λ. είναι το λιγότερο αστείος,με κάθε δικαίωμα που έχω να κριτικάρω δημόσια πρόσωπα.Εμένα τουλάχιστον μου προκαλεί αληθινά το γέλιο και συχνά τον αφήνω να "παίζει" αν πέσω πάνω του για να ευθυμήσω λιγάκι.Φαντάζομαι δεν είμαι ο μόνος.

Δυστυχώς μια συντριπτική μερίδα της Ελληνικής κοινωνίας είναι πολύ χαμηλού επιπέδου κι εκεί πατάει και πουλάει τα εκτρώματά του.Και δεν μιλάω για κάποιους που ίσως ψάχνονται αλλά γι'αυτούς που τρώνε αμάσητη ότι σαβούρα τους σερβίρουν.Ο επιχειρηματίας Λ. καλά κάνει και τα πουλάει με το κοινό που έχει.Έβλεπα χτες μια συνέντευξη του Λουίς Σεπούλβεδα ο οποίος ανέφερε πως την εποχή Αλλιέντε στην Χιλή εξέδιδε σε συνεργασία με άλλους συγγραφείς κλασσικά μυθιστορήματα σε βιβλία τσέπης κάθε εβδομάδα και μέχρι τα μέσα της εξαντλούνταν 250-300.000 αντίτυπα.Τι σύγκριση να κάνω με την μέση Ελληνίδα νοικοκυρά που διαβάζει το ΣΟΚ;;;

kosvik

Member
Επόμενο Ταξίδι
?????
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ
Δεν ζητάω από κανένα να απολογηθεί.Και μάλιστα κακώς δεν στηρίζεις τους χαρακτηρισμούς σου εναντίον μου.Εγώ όταν αποκαλώ κάποιον κάπως το κάνω ύστερα από ώριμη σκέψη ώστε να μην έχω αμφιβολίες αργότερα.

Δεν θέλω να απολογηθώ σε καποιον,ουτε να κάνω τον καλό απλώς σαν άνθρωπος είμαι αντιθέτως σε χαρακτηρισμούς τέτοιου είδους εδικά από ένα μέσω που σου προσφέρει ανωνυμία, για αυτό και εχώ το θάρρος να ζήτω συγνώμη όταν πρέπει.

Traveller

Member
Αν και το θέμα δεν είναι σοβαρό θα κάνω μια προσπάθεια να το αντιμετωπίσω σοβαρά...

Καταρχήν την άποψη μου για τον λιακοπουλο σαν άνθρωπο την είπα ,τον σέβομαι και τον εκτιμώ τον θεωρώ έναν έξυπνο άνθρωπο, σοβαρό με αγνές προθέσεις και πάντα θα έχω ένα καλό λόγο για εκείνον μέχρι την απόδειξη του αντίθετου βεβαίως.
Τον Λιακόπουλο δεν είχα την χαρά, τιμή ή λύπη να τον γνωρίσω από κοντά... τον κρίνω από τις απόψεις του και τα γραφόμενα του... από αυτά λοιπόν βγάζω το συμπέρασμα ότι είναι ένας έξυπνος έμπορος, καιροσκόπος, που προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την βλακεία του κοσμάκη και πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες... καμία αγνή πρόθεση δεν έχει... απλά οι εθνικιστικές σαχλαμάρες που λέει-γράφει πουλάνε...

Η θεματολογία του είναι συγκεκριμένη ,το μεταφυσικο,το ανεξερευνητο,θεωριες συνωμοσίας κλπ γνωστή στους περισοτερους.Για αυτούς που αδιαφορούν για αυτά τα ζητήματα αν κάτσουν να διαβάσουν οποιοδήποτε συγγραφέα που ασχολείται μ αυτά θα τα χαρακτηρίσουν πράγματι μπαρουφες.Ειναι σωστό όμως αυτό?ειναι σωστό να χαρακτηρίζουμε κάποιους ανθρώπους ότι έχουν μόρφωση δημοτικού επειδή τους αρέσει να διαβάζουν κάτι διαφορετικο?να έχουν ένα διαφορετικό χόμπι βρε παιδί γιατί εγώ έτσι το βλέπω.
Με την ίδια λογική θα χαρακτηρίσω και γω χιλιάδες ανθρώπους που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο ότι είναι μπουρδολογοι και χαμηλής νοημοσύνης.

Η θεματολογία του είναι μια συραφή από μπούρδες... δεν είναι διαφορετικό ούτε χόμπυ να διαβάζω στα σοβαρά για εξωγήινους, ανεξήγητα και παραφιλοσοφικές αηδίες... αν πιστεύεις όλα αυτά λυπάμαι, αλλά είσαι χαμηλής νοημοσύνης... και μην συγκρίνεις αυτά τα φληναφίματα με τα σπορ... αλλο να κάθομαι να βλέπω μπάλα και να παραμυθιάζομαι για την ομάδα μου και άλλο να πιστεύω σε μεταφυσικές μπαρούφες...

Και μην νομίζει κανένας ότι ο λιακοπουλος είναι ο πρώτος που έχει μιλήσει γι αυτά τα θέματα, υπάρχει μια μεγάλη βιβλιογραφία γύρω από αυτά τα ζητηματα,περιοδικα ,sites ,forums κλπ..
Μα φυσικά, ποιός είπε ότι ο Λιακόπουλος είναι ο μοναδικός που ασχολείται με σαχλαμάρες...

Μέσα από τα βιβλία του προσπαθεί να περάσει την εικόνα μιας μεγάλης και ένδοξης Ελλάδος του παρελθόντος και του μέλλοντος για άλλους είναι κακό αυτό για μένα όχι.
Σιγά μην είναι κακό... ο καθένας ότι παραμύθι γουστάρει το πουλάει... δεν είπαμε ότι είναι κακό, είπαμε ότι είναι ανακρίβειες και φαιδρότητες...

Υπάρχουν Forums που ασχολούνται με το μεταφυσικό που του σέρνουν τα εξ αμάξης αλλά με επιχειρήματα και αποδείξεις.
Αυτό είναι φοβερό... μαλώνουν οι μεταφυσικοί μεταξύ τους? Είσαι σίγουρος ότι δεν κάνουν πλάκα? Συγνώμη για το χιούμορ αλλά βρίσκω εντελώς παράλογο το να υπάρχουν σοβαρά άτομα στην εποχή μας που ασχολούνται με μεταφυσικά... πολεμάμε την ζωή από άλλο μετερίζι...

GTS

Member
...ειναι σωστό να χαρακτηρίζουμε κάποιους ανθρώπους ότι έχουν μόρφωση δημοτικού επειδή τους αρέσει να διαβάζουν κάτι διαφορετικο?να έχουν ένα διαφορετικό χόμπι βρε παιδί γιατί εγώ έτσι το βλέπω.
:haha::haha::haha::haha::haha:

Κοίτα να δεις, σοβαρά τώρα, εγώ που έχω ως χόμπυ τη συλλογή ελεφάντων και το παθητικό κάπνισμα, δεν είμαι και καλύτερος, να τα λέμε αυτά.

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Συγνώμη για το χιούμορ αλλά βρίσκω εντελώς παράλογο το να υπάρχουν σοβαρά άτομα στην εποχή μας που ασχολούνται με μεταφυσικά... πολεμάμε την ζωή από άλλο μετερίζι...
Προφανώς δεν πρέπει να έχεις ιδέα τι σημαίνει μεταφυσική... γιατί τότε θα ήξερες ότι ο Αριστοτέλης ασχολήθηκε και έγραψε τα Μεταφυσικά.

nera_gr

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη!
Ταξίδι-Όνειρο
Κεντρική Αφρική
Εμένα τουλάχιστον μου προκαλεί αληθινά το γέλιο και συχνά τον αφήνω να "παίζει" αν πέσω πάνω του για να ευθυμήσω λιγάκι.Φαντάζομαι δεν είμαι ο μόνος.
Να το προσέξεις, μαλτάκια, αν μετά το Οι Κεραιες της Εποχής μας βάζεις και βλέπεις Λιακόπουλο. Θα σου συστήσω μερικές κωμωδίες, μη γελάς με βλακείες, κρίμα είναι.:)

GTS

Member
Προφανώς δεν πρέπει να έχεις ιδέα τι σημαίνει μεταφυσική... γιατί τότε θα ήξερες ότι ο Αριστοτέλης ασχολήθηκε και έγραψε τα Μεταφυσικά.
Ασχολούταν και ο Αριστοτέλης με τις χαζομάρες που ασχολούνται οι Λιακόπουλοι και σία? Μη μου λες....

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Ναι ασχολιόταν και ο Αριστοτέλης με τη μεταφυσική η οποία είναι κλάδος της φιλοσοφίας.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom