• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Θιβέτ Θιβέτ Ταξίδι σε μια ανύπαρκτη χώρα

coconut

Member
Επόμενο Ταξίδι
;;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Θιβετ
Μα τι εκανα και βγηκε κι ολο αυτο το κατεβατο μαζι;

maska_29

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Να δω το Σέλας...
Έκανες παράθεση σε προηγούμενο μήνυμα της Ιωάννας ;)

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Ο λαός απαιτεί παραδοσιακό ελληνικό ξεκατίνιασμα με όλα τα παρελκόμενα απο την μετρ του είδους, και ουχί πολιτισμένες ψευτοκατινιές ευρωπαικού στύλ.
Ε αν δεν εχει και ενα show το δειπνο ειναι οπως και να το κανουμε λειψο: καλα ο αρτος! τα θεαματα που ειναι;
Σας προωθώ μέρος του πμ που μου έστειλε ο Σταύρος

"Αν δεν είχες φτάσει στο τέλος θα σε ξεκατίνιαζα εγώ. Το έγραψες πολύ δυτικοπολιτισμένα τελικά. Καλύτερα να μην έγραφες κατίνιασμα γιατί έτσι που το έγραψες μια χαρά ελληνικότατο τραπέζι είναι"

Ζητώ συγνώμη που δεν στάθηκα αντάξια των προσδοκιών σας. Κάτι με έχει πειράξει τελευταία και δεν μου βγαίνει η Κατίνα. Πάω να ενθαρρύνω τον Σταύρο να με ξεκατινιάσει προς εξιλέωση.

Άσχετο. Δεν ξέρετε πόσο με συγκινήστε διαβάζετε την ιστορία μας, :cry:

Παλιόπαιδα.

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Σας προωθώ μέρος του πμ που μου έστειλε ο Σταύρος

"Αν δεν είχες φτάσει στο τέλος θα σε ξεκατίνιαζα εγώ. Το έγραψες πολύ δυτικοπολιτισμένα τελικά. Καλύτερα να μην έγραφες κατίνιασμα γιατί έτσι που το έγραψες μια χαρά ελληνικότατο τραπέζι είναι"

Ζητώ συγνώμη που δεν στάθηκα αντάξια των προσδοκιών σας. Κάτι με έχει πειράξει τελευταία και δεν μου βγαίνει η Κατίνα. Πάω να ενθαρρύνω τον Σταύρο να με ξεκατινιάσει προς εξιλέωση.

Άσχετο. Δεν ξέρετε πόσο με συγκινήστε διαβάζετε την ιστορία μας, :cry:

Παλιόπαιδα.
Η Κατίνα πάντα σου βγαίνει καλή μου Ιωάννα.
Θα σου δώσω δείγμα του τι περιμέναμε και κάνε τα κουμάντα σου ως προς την συνέχεια

Η αίθουσα ήταν απο τις κλασσικές κιτσοκινέζικες με θιβετιανό ρεκόρ. Το κόκκινο και το χρυσό επικρατούσαν. Μπανάλ κουρτίνες, βαρυά ξύλινα έπιπλα και μοκέτα στα πατώματα απο άκρη σε άκρη ολοκλήρωναν την συνηθισμένη εικόνα ξενοδοχείου στο Θιβέτ.
Οι σερβιτόροι -και ως εκ τούτου και τα εδέσματα- αργούσαν. Στην αρχή η Ιωάννα είχε μια άλφα υπομονή σαν κυρία με γαλλικά και πιάνο που είναι. Μετά όμως απο την αδικαιολόγητη αναμονή άρχισε και έπεφτε επίπεδο. Εφθασε στο επίπεδο 3 το οποίο υποδήλωνε μούτσο σε καράβι και μετά απο μισή ώρα είχε αγγίξει το ανώτερο επίπεδο 1 που ήταν τροτέζα στην παλια Τρούμπα.

-Ψιτ. Μαγαζί......άρχισε και φώναζε και κούναγε χέρια απειλητικά προς όλες τις κατευθύνσεις ενώ ο Σταύρος προπαθούσε να την συνεφέρει
-Εντάξει βρε κουμπάρα ηρέμησε λίγο.... τώρα θα έρθουν τα εδέσματα
-Αν εσύ μπορείς να περιμένεις μάγκα μου καλώς, αν γουστάρεις φάε και το τραπεζομάντηλο, σκασίλα μου.. εγώ όμως θέλω να φάω σάρκα ψητή, ψιτ ταβερνιάρηηηηη τι θα γίνει με τα ζωντανά? Τώρα τα σφάζεις?
-Σταμάτα βρε... είπε θιγμένη η Ιριδα. Μας κάνεις ρεζίλι!
-Εσύ σούτα μικρή, της απάντησε η Ιωάννα που είχε πάρει και πόζα και ύφος Τζέιμς Ντιν στο "Επαναστάτης χωρίς αιτία". Τα μόμολα κάνουν μόκο. Το έπιασες? Μαγαζίιιιι?
Μετά απο την αναστάτωση ο ταβερνιάρης εεε συγγγνώμη ο εστιάτορας ήρθε για να δει τι γίνεται με το τραπέζι νούμερο 7 που είχαν μπαστακωθεί κάποιοι απο μια χώρα που την έλεγαν Γελάδα. Μάλλον αφρικανική αν κρίνει απο τους τρόπους τους.
-Συγκνώμη υπάρχει πρόμπλημα εντώ?
-Οχι όχι κανένα, έσπευσε να καθησυχάσει ο Σταύρος, αλλά η Ιωάννα πετάχτηκε
-Ναι ρε μορτάκο! Υπάρχει. Μας έχετε μισή ώρα κια περιμένουμε μπροστά σε πιάτα σατσούμα και μουτσάτσου. Εσύ τι λες? Η πορσελάνη τρώγεται? Φέρε το βόδι και το ρύζι 3Ε και σβέλτα... άντε μη τα πάρω....
-Σταμάτα πια! αναφώνησε η Ιρίδα που πολύ την είχε άχτι τόσες ημέρες την μανδάμ. Μας έχεις κάνει ρεζίλι όπου έχουμε πάει!
-Μόμολο εσύ την πορσελάνη σου και μοκο! Μάγκα, εσύ στην κουζίνα, μπαλτά σφάξιμο, μάσα. Το πιασες? Απλά βήματα.

Ησυχία επικράτησε στην άδεια αίθουσα και οι σερβιτόροι κόκκινοι απο ντροπή και αμήχανοι έσπευσαν να δουν τι μπορεί να γίνει για να έρθουν γρήγορα τα φαγητά γιατί αυτή η γυναίκα απο την Γελάδα έδειχνε πολύ .. εεε εκνευρισμένη.
Μετά απο 10 λεπτά τα φαγητά καταφθάνουν. Και τότε αρχίζει ο καυγάς.....

Λοιπόν. Σου έδωσα το δείγμα. Μετά θέλουμε χαρτοπετσέτες στον αέρα, πιάτα και ποτήρια να σπάνε, καυγάδες μεταξύ των μελών της παρέας ποιός θα πάρει τον καλύτερο μεζέ, αποκαλύψεις συναισθηματικού τύπου όπως "απο την αρχή μας έχεις ξεφτηλίσει σε όλο το Θιβέτ" και άλλα τέτοια παραδοσιακά.
Δεν θα ήθελα να 'έρθω πάλι σε τέτοια θέση, και να σου υποδεικνύω τι θέλουμε απο εσένα. Αντε! Ξεκίνα το ξεκατίνιασμα! Και για χατήρι σου άφησα και τη σοβαρή ιστορία μου για το Λαος και την Καμπότζη. Αντε κυρά μου... τι άλλος θές? Περιμένουμε..

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Περιπου κατι τετοιο ειχα στο μυαλο μου, αλλα φυσικα οχι με πρωταγωνιστρια την φιλη μου Ιωαννα η οποια ακομη και νηστεια με ακριδες και αγριο μελι να κανει επι σαραντα ημερες στην ερημο της Γεδρωσιας, δεν προκειται να ριξει το επιπεδο της ουτε κατα χιλιοστο, αλλα ισα ισα οι στερησεις και η πεινα θα την οδηγησουν στην περιφρονηση των υλικων αναγκων εις οφελος των πνευματικων.
Εγω περιμενα τιποτις σε κινεζο-κατινικη περιγραφη να διαβασω περισσοτερο, παρα να ακουσω οτιδηποτε σε οιαδηποτε ουραλοαλταικη η σινοθιβετικη γλωσσα, καθοτι αν και πολυγλωσση η Ιωαννα μας, δεν νομιζω οτι κατεχει σε επαρκη βαθμο για παραδειγμα τα καντονεζικα η τα μαντσου ωστε να μπορεσει να μεταφρασει προς τερψη μας απο τα διημηφθεντα μεταξυ των ντοπιων κατινων.

astral

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Αργεντινή
:haha::haha::haha: Πες τα βρε Dim!

Αμάν βρε Ιωάννα πια, όλα εμείς θα στα λέμε??
Άντε ξεκίνα όμως τώρα, γιατί βρήκε ευκαιρία και η άλλη η τεμπέλα από πάνω (όχι εσύ Έρση μου, η αποπάνω σου :bleh:) και τα φόρτωσε στον κόκκορα!!

coconut

Member
Επόμενο Ταξίδι
;;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Θιβετ
:haha::haha: Καλα ,Dim,καταπληκτικο!!!!! Εδωσες ρεστα!!!!!

STAV

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΜΟΓΓΟΛΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Δ.ΑΦΡΙΚΗ
Ο Master Chef στο Θιβέτ;;;

Από dim-Kyr
Η αίθουσα ήταν απο τις κλασσικές κιτσοκινέζικες με θιβετιανό ρεκόρ. Το κόκκινο και το χρυσό επικρατούσαν. Μπανάλ κουρτίνες, βαρυά ξύλινα έπιπλα και μοκέτα στα πατώματα απο άκρη σε άκρη ολοκλήρωναν την συνηθισμένη εικόνα ξενοδοχείου στο Θιβέτ.

Καλά αυτή η dim-kyrήταν μαζί μας και δε το ξέραμε; Βρε κουμπάρα αυτή δεν είναι το επίτιμο μέλος του ΚΤΕΛ Λάος, πώς βρέθηκε εδώ; Το πνεύμα της, το κάρμα της , το σώμα της τι τελικά ήταν μαζί μας;;; Που ήταν κρυμμένη; Γιατί η αίθουσα φαγητού, αν προσθέσεις και λίγο Λουδοβίκο 6ο ήταν ακριβώς έτσι όπως την περιέγραψε.

Που καθόταν και δεν την είδε κανένας. Φαραγιάννη την είχες πάρει μαζί σου και το έκρυβες. Έφαγε από κάποιο πιάτο;;;; Περίεργο!!! Γιατί δεν πλήρωσε το μερτικό της ή κάτι τις τελικά;;;;
Η καντέμα Ιωάννα, ναι, ναι έχω τους λόγους μου, είναι αλήθεια δεν έριξε το επίπεδό της ποτέ, ποτέ! Επίπεδο 3 από την αρχή μέχρι τέλους. Ααααααααα όχι το βράδυ ήταν επιπέδου 1+. Μας είχε υποσχεθεί μια βραδιά MasterChef, θα γλύφουμε τα δάκτυλά μας από τις gourmet γεύσεις που κανόνισε να εισέλθουν στα άδεια στομάχια μας.
Αλλά τι να πρωτοθυμηθεί κανείς από αυτό το κυριλάτο μασουλάδικο. Τα επί 20 λεπτά κουνήματα, μιμήσεις , χαζοανέκδοτα, αμερικανοαστεία του Κινέζου μάνατζερ προσπαθώντας να κάνει καθυστέρηση; Τα γεμάτα καυτό νερό ποτήρια που μας έδιναν κάθε πέντε λεπτά για να ξεχάσουμε την πείνα μας, αχνίζαμε σαν βραστήρες, μέχρι που παραγγείλαμε σκέτα φύλλα πράσινου τσαγιού να μασήσουμε για να γλυκάνουμε την κατάσταση. Ο ιδρώτας ποτάμι. Ξεχνιέται εκείνη η ακατάπαυστη φλυαρία της Κινέζούλας, από πού ήρθε , τι σπούδασε, πότε το κάνουν οι Κινέζοι, από πια πόλη κατάγεται, Chengdu ο παράδεισος…….μια πόλη πέρα από τα σύνορα με το Θιβέτ……. Αυτό ήτανε, είπες σύνορα, όχι δεν είπα,…….είπες, όχι δεν είπα. Επιτέλους ο χαζοκινέζος σταμάτησε, της έριξε ένα βλοσυρό βλέμμα, μας κοίταξε αμήχανα. Εγώ να επιμένω είπες σύνορα, άρα αναγνωρίζεις ότι υπάρχει χώρα που λέγεται Θιβέτ!!! Αυτή άρχισε να ουρλιάζει, όχι δεν είπα…είπες! Κάτι ξεστόμισε για εξορίες, ερήμους, Ιαγούρους και δεν μου ξαναμίλησε από τότε. Ασχολήθηκε μόνο με την Ιωάννα, της είχε ιδιαίτερη αδυναμία………αυτό φάνηκε αργότερα δε το συζητάμε.
Ουφ επιτέλους έφτασε το πρώτο πιάτο,

η ημετέρα κουμπάρα ως Μπουμπούκα του MasterChef ανακοινώνει φασολάκια μαυρομάτικα με καλαμπόκι, η Φούλα ετοίμασε τη μηχανή δε χρειάζεται να το επαναλαμβάνουμε ενώ το άγρυπνο μάτι της Ίριδας μέτρησε 36 φασολάκια και 24 καλαμποκόσπορους δηλ. προσέξτε είναι 6 και 4 για τον καθένα, Μέρκελ δεύτερη πια και αυτή. Οι υπόλοιποι ετοιμάσαμε τα ξυλάκια για να δούμε πως θα καμακώσουμε τα φασολάκια μας, η Κινέζα σε άπταιστα καντονέζικα περιέγραφε την επιτυχία του 5ετούς πλάνου παραγωγής φασολιών της επαρχίας Χιαντζί, ο μάπετ κινέζος συνέχιζε τα δικά του, ενώ ταυτόχρονα έδειχνε και ένα χάρτη της Κίνας στην κινέζα, που θα τη στείλει ο σύντροφος Κσιάο μάλλον. Επιτέλους η Φούλα τελείωσε και η Ιωάννα περιστρέφει με λιγωμένα μάτια περιχαρής το τραπέζι ροδέλα. Μία, δύο, τρεις, πέντε προσπάθειες τελικά καταφέρνουμε να πιάσουμε από δύο τρία φασολάκια έκαστος, ετοιμαζόμαστε να τα εισάγουμε στο αδηφάγο στόμα μας όταν ακούγεται το ουρλιαχτό της Φούλας -μη… μου βγήκε κουνημένη η φωτογραφία και δίνει μία στροφή απότομη στο περιστρεφόμενο τμήμα του τραπεζιού. Τα φασολάκια της Ισαβέλλας έπεσαν στο πάτωμα , της Ίριδας πετάχτηκαν στον αέρα, ένα το απέκρουσε η Κινέζα, τα δικά μου στο τραπέζι- η Ιωάννα κατάφερε να συγκρατήσει ένα δύο , ούρλιαζε έχω δύο, έχω δύο ………πάει να τα βάλει στο στόμα της τη σπρώχνει η Ιριδα με το γνωστό καυστικό χιούμορ……..τι λες μωρή που εσύ θα τρως και εμείς θα κοιτάμε. Ποιος είδε το Βούδα και δεν τον φοβήθηκε, της είπε κάτι ψυθιριστά για τον πατέρα της αλλά την κατάσταση σώζει

το δεύτερο πιάτο καγιαμάς ανακοινώνει πάλι η Ιωάννομπουμπούκα, η Ισαβέλλα δηλώνει ότι θα φάει μόνο από αυτό το πιάτο…τη λυπηθήκαμε, της το αφιέρωσε η Ιωάννα η αλήθεια να λέγεται δίνοντας της και το μοναδικό πιρούνι της περιοχής, ενώ όλοι οι άλλοι πιάνουμε μια συζήτηση αν μπορούμε να κάνουμε βελονισμό με ξυλάκια για την πείνα, ο μάνατζερ άρχισε να μας δείχνει τις χορευτικές ικανότητές του ως FredAstairτης κίνας, μαζέψου να του ουρλιάζει ο Δημήτρης, η Φούλα να προσπαθεί να ηρεμήσει τον Δημήτρη, η κινέζα να μελετά το χάρτη, έρχεται το τρίτο πιάτο,

κάτι σε κρέας λέει η μπουμπούκα, βγαίνει βέβαια το απαγορευτικό για τη φωτογράφισή του, η Ίριδα σπρώχνει λίγο τη καρέκλα της Φούλας μήπως και πέσει και καταφέρουμε να αρπάξουμε κανένα κοψίδι, μπααααααα τίποτε. Άντε πάλι το μαρτύριο του ξυλακίου για να πιάσεις ένα μάτι, αυτί, αμελέτητο τι ήταν τέλος πάντων αυτό από γιακ. Ο Δημήτρης είπε να τα πάρουμε να σολιάσουμε κάτι παπούτσια που έχουμε, μασούσαμε ώρα προσπαθώντας να κρατηθούμε σε ένα αξιοπρεπές περιβάλλον
-Δε πάει και πιο πέρα η δικιά μου να το φτύσω σε καμιά γωνία παραπονιέται η Ιωάννα. Τι ήταν να το πει με το που γύριζαν κεφάλι οι Καντονέζοι φτου εμείς τη σόλα. Τρίτο πιάτο και δεν έχουμε φάει τίποτα. Chefτι θα γίνει;;

Ευτυχώς έρχεται η επόμενη πιατέλα. Τι είναι αυτό κουμπάρα;; Δε ξέρω μανάρι μου , κάτι γευστικό μου είπε , κρεατικό μάλλον.
-Αλτ. Μακριά τα χέρια σας …καλά χωρίς σχόλια αυτό.
Η μπουμπούκα άρχισε τις ερωτήσεις στην κινέζα τι είναι αυτό από ποιο πλάνο κολλεκτίβας το φέρατε, χοιρινό μπούτι φούρνου; Όχι ..Φιλετάκια με μανιτάρια;; όχι, μπουκίτσες γαλοπούλας;;; όχι ..μα τι είναι τέλος πάντων, οπότε ήρθε η ανακάλυψη ………..ακριδούλες καθαρισμένες , βουτηγμένες σε χυλό, τηγανιτές με κάποιο είδος ζελέ από πάνω. Πανιάσαμε, κιτρινίσαμε, αρχίσαμε να βρίζουμε την Ιωάννα, βρε χάθηκε λίγο γλυκόξινο κοτόπουλο, εεεεε χάθηκε; Η ημετέρα έχοντας τη λερωμένη τη φωλιά της άρχισε να φωνάζει να προσέξουμε γιατί η παραβατική συμπεριφορά τιμωρείτε με εγκλεισμό. Αρχίσαμε να βλέπουμε με κακία την Ισαβέλλα να τελειώνει τον καγιαμά, ο Δημήτρης ακάθεκτος ..μήπως έχετε και λίγο ψωμάκι να βουτήξουμε στη σαλτσούλα, η Ίριδα και εγώ να ψάχνουμε για αντικαταθλιπτικά χάπια. Ευτυχώς ήρθε ταμάμι και ρύζι. Τι κινέζικο μενού θα ήταν χωρίς ολόλευκο, μυρωδάτο βουδικό ρυζάκι. Επιτέλους να φάμε λίγο ρύζι , κατιτίς ρε παιδιά και ας το πιάναμε με τα χέρια για να το κάνουμε μπουκίτσες, μαζί με το καυτό νερό που έρεε άφθονο την έκανες τούμπανο.
Αρχίσαμε να το βλέπουμε θετικά το πράγμα. Τι είναι ένα γεύμα; Να μαζευόμαστε όλοι μαζί , να μοιραζόμαστε την τροφή άμα υπάρχει αλλά και τους κώδικες που μας βοηθούν να επικοινωνούμε και να προσδιορίζουμε την ταυτότητά μας.
-Δε θέλω να μοιραστώ τίποτε ουρλιάζει η Ιωάννα χαμογελώντας στην Κινέζα που της έλεγε κάτι για την Αίγυπτο. Αυτές οι δύο είχαν βρει το δικό τους κώδικα επικοινωνίας.
Ααα τι είναι αυτό που έρχεται Chef, χωριάτικη ή fusion;

-Αλτ. Μακριά τα χέρια σας θέλω να βγάλω πανοραμική όλο το τραπέζι. Εσείς κάνετε ότι τρώτε.
-Φούλα πεινάμε, και εγώ όταν πεινάω βγαίνω εκτός εαυτού το κατάλαβες ουρλιάζει η μπουμπούκα;; Τα βλέπεις τα ξυλάκια;; Παιδιά (χαμηλόφωνα) θα την καταραστώ να μπλοκάρει η μηχανή, να της πέσει , να τη χάσει, είμαι κακιά;
-Φέρε καυτά νερά να το γλεντήσουμε να λέει η Ίριδα και τη πέφτει στο Δημήτρη για να σώσει το επόμενο πιάτο. Δημήτρη κοίτα πεινάμε τρομερά . Μάζεψε τη γυναίκα σου, απείλησέ την κάνε κάτι δεν αντέχουμε πια.

Έρχεται και το τελευταίο πιάτο, ο masterChefΙωάννα δεν χρειάζεται να πει τίποτε. Μια γαβάθα νουτλς μπαίνει μέσα στο χώρο , 6 άνθρωποι πετάγονται όρθιοι με τα ξυλάκια τους και κάτι κουπίτσες του τσαγιού προσπαθώντας να τις γεμίσουν. Αδύνατο…τα ξυλάκια να μπλέκονται , τα νουτλς τεράστια να μη πιάνονται, άσε που δε χωρούσαν στα κουπάκια, η Φούλα τσαντισμένη που δεν την αφήνουμε να φωτογραφήσει απειλεί το Δημήτρη με τρίμηνη αποχή αν δεν πάρει τα ξερά του από μπροστά της.
Κανένας δεν ακούει πια, πεσμένοι με τα μούτρα πάνω από τη σουπιέρα, τύφλα νάχει το σαβουάρ βιβρ , ρουφώντας , καταπίνοντας, γρυλίζοντας , ρίχνοντας τα περισσεύματα πίσω στη γαβάθα ή στο τραπέζι, προσπαθούμε να γεμίσουμε το στομάχι μας. Οι κινέζοι για πρώτη φορά έβγαλαν το σκασμό.
-Καλά έτσι τρώτε στη χώρα σας;
-Ναι κυρά μου , τι τρέχει άει παράτα μας σκούζει ο Δημήτρης. Ούτε και αυτουνού του ξαναμίλησαν.
Τελικά όλα ήταν μία χίμαιρα. Αφήσαμε μέρος των φαγητών στις πιατέλες. Ίσα οι φωνές μας, οι τσακωμοί, οι κατάρες.

-Μπορούμε να πάμε να διαβάσουμε το βιβλίο μας τώρα που δεν χορτάσαμε; Πρέπει να το τελειώσω για να το δώσω στην Ισαβέλλα μετά. Κάτι ήξερε η καντέμα. Σου λέει να το κουβαλάνε άλλοι, να περάσουν άλλοι τα σύνορα με το βιβλίο, να ξεβρακώσουν άλλους. Μικρή με γαλλικά και πιάνο αλλά η κουτοπονηριά και η καντεμιά σύννεφο.
-Σιγά μη διαβάσεις βιβλίο τέτοια ώρα της λέει η Φούλα, άσε που μπορεί να έχουν και συσκότιση αυτοί οι χαμένοι.
Σαν μια χαζοχαρούμενη παρέα αποχαιρετήσαμε τον κινέζο κλόουν, όχι της άλλης δε της μιλάω και ούτε μου μιλάει και ανεβήκαμε στα υπέροχα δώματα μας.
Δεν πέρασαν δέκα λεπτά και η Ισαβέλλα μου λέει ξέρεις δεν έχουμε σαμπουάν για αύριο το πρωί δε πας να ζητήσεις από την Ιωάννα λίγο.
Αχ, με τις μίας χρήσεως παντόφλες του ξενοδοχείου όπου χωρούσε μόνο ο ταρσός και το μετατάρσιο μου βγαίνω στο διάδρομο, φτάνω στο δωμάτιο των κοριτσιών. Η πόρτα μισάνοιχτη, σκοτάδι , χμμμμ η κατάρα της Φούλας, κοιτάω μέσα και τι να δω. Την Ιωάννα με την Κινέζα πάνω στο κρεβάτι.
-Ιωάννααααααααααααα…………………………

ΥΓ1: Δυστυχώς τα γεγονότα έγιναν ακριβώς έτσι
ΥΓ2.:Οι χαμηλόφωνες κατάρες της Ιωάννας δυστυχώς πιάνουν. Στις 25 Αυγούστου έκλεψαν μέσα από το εξοχικό της Φούλας τη φωτογραφική της μηχανή με τις πιο πολλές φωτογραφίες και το κινητό της. Ιωάννα που ήσουν εκείνη την ημέρα;;;;;;

astral

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Αργεντινή
Καλά, το ότι το πνεύμα της Dim ήταν μαζί σας, εξηγεί τα πάντα νομίζω! :haha::haha:
Όσο για την Κινέζα...ααααααχχχ καλά της έκανες!! :D

Αχ βρε Σταύρο καλά που έχουμε κι εσένα, γιατί αν περιμέναμε μόνο από την άλλη την τεμπέλα... όχι, όχι, Ιωάννα μου, δε λέω για σένα, για την άλλη από το Λάος λέω (τρελλή είμαι να σου πηγαίνω κόντρα μετά απ' όλα αυτά που διάβασα? :shock:)

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Μα καλά πάνω στο καλύτερο;;;;; "Χορτάσαμε" και μας άφησες το γλυκό για άλλη φορά;
Έχω την αίσθηση πως μάλλον η Κινέζα θα έδειχνε ακροβατικές ασκήσεις, σπαγκάτο, ροντάτ, κατακόρυφο γέφυρα ώστε να βοηθήσει την Ιωάννα, ενδεχομένως να χωνέψει τα υπέροχα εδέσματα:bleh:

astral

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Αργεντινή
Μα καλά πάνω στο καλύτερο;;;;; "Χορτάσαμε" και μας άφησες το γλυκό για άλλη φορά;
Έχω την αίσθηση πως μάλλον η Κινέζα θα έδειχνε ακροβατικές ασκήσεις, σπαγκάτο, ροντάτ, κατακόρυφο γέφυρα ώστε να βοηθήσει την Ιωάννα, ενδεχομένως να χωνέψει τα υπέροχα εδέσματα:bleh:
Μπαααα...μάλλον τις συνταγές θα της έδινε :haha:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie