coconut
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ;;;;
- Ταξίδι-Όνειρο
- Θιβετ
Μα τι εκανα και βγηκε κι ολο αυτο το κατεβατο μαζι;
Ο λαός απαιτεί παραδοσιακό ελληνικό ξεκατίνιασμα με όλα τα παρελκόμενα απο την μετρ του είδους, και ουχί πολιτισμένες ψευτοκατινιές ευρωπαικού στύλ.
Σας προωθώ μέρος του πμ που μου έστειλε ο ΣταύροςΕ αν δεν εχει και ενα show το δειπνο ειναι οπως και να το κανουμε λειψο: καλα ο αρτος! τα θεαματα που ειναι;
Η Κατίνα πάντα σου βγαίνει καλή μου Ιωάννα.Σας προωθώ μέρος του πμ που μου έστειλε ο Σταύρος
"Αν δεν είχες φτάσει στο τέλος θα σε ξεκατίνιαζα εγώ. Το έγραψες πολύ δυτικοπολιτισμένα τελικά. Καλύτερα να μην έγραφες κατίνιασμα γιατί έτσι που το έγραψες μια χαρά ελληνικότατο τραπέζι είναι"
Ζητώ συγνώμη που δεν στάθηκα αντάξια των προσδοκιών σας. Κάτι με έχει πειράξει τελευταία και δεν μου βγαίνει η Κατίνα. Πάω να ενθαρρύνω τον Σταύρο να με ξεκατινιάσει προς εξιλέωση.
Άσχετο. Δεν ξέρετε πόσο με συγκινήστε διαβάζετε την ιστορία μας,
Παλιόπαιδα.
Μπαααα...μάλλον τις συνταγές θα της έδινεΜα καλά πάνω στο καλύτερο;;;;; "Χορτάσαμε" και μας άφησες το γλυκό για άλλη φορά;
Έχω την αίσθηση πως μάλλον η Κινέζα θα έδειχνε ακροβατικές ασκήσεις, σπαγκάτο, ροντάτ, κατακόρυφο γέφυρα ώστε να βοηθήσει την Ιωάννα, ενδεχομένως να χωνέψει τα υπέροχα εδέσματα