• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Θιβέτ Θιβέτ Ταξίδι σε μια ανύπαρκτη χώρα

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
τι λέτε μαντάμ τόσο θάψιμο έριξα τι περιμένατε δηλαδή να πιαστούμε μαλλί με μαλλί;:bleh::bleh:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Ε αν δεν εχει και ενα show το δειπνο ειναι οπως και να το κανουμε λειψο: καλα ο αρτος! τα θεαματα που ειναι;

astral

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Αργεντινή
Εδώ που τα λέμε, δίκιο έχει η Έρση. Ούτε ένα ξυλάκι στη μηχανή, στον Κινέζο, στην Κινέζα, στη Φούλα...κάπου τέλος πάντων! :haha:

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Μην κοιτάτε που σας το παίζει κερία! Σας πληροφορώ ότι είδα την Καραγιάννη με τα μάτια μου, πολύ πολύ πρόσφατα, να έχει πέσει πάνω από ένα άσπρο πλαστικό πιάτο και να τρώει με τα χέρια....και χωρίς μαντηλάκι........:cool:

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Μην κοιτάτε που σας το παίζει κερία! Σας πληροφορώ ότι είδα την Καραγιάννη με τα μάτια μου, πολύ πολύ πρόσφατα, να έχει πέσει πάνω από ένα άσπρο πλαστικό πιάτο και να τρώει με τα χέρια....και χωρίς μαντηλάκι........:cool:
Μπράβο Ρόζα που κατάφερες να προσέξεις τέτοιες λεπτομέρειες. Νόμιζα ότι δεν σου άφηναν χρόνο τα συνολάκια να κοιτάξεις γύρω σου:cool:

maιra1

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΙΝΔΟΚΙΝΑ
τι λέτε μαντάμ τόσο θάψιμο έριξα τι περιμένατε δηλαδή να πιαστούμε μαλλί με μαλλί;:bleh::bleh:
Ε όχι δα και μαλλί με μαλλί αγαπητή Ιωάννα :). Ουδείς αναμένει απ' εσας......τρίχες, αλλά... πηρούνι με στικάκι τουλάχιστον ήταν αναμενόμενο διότι όπως ορθώς προείπατε ...βουνό το δίκιο σας :D πείνα καταραμένη :haha:

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Εσείς κυρία μου μην μου κάνετε την καλή γιατί το είδα εγώ το επόμενο ταξίδι σας. Για να μην πιαστούμε μεταξύ μας λοιπόν μαλλί με μαλλί να αφήσεις την Αιθιοπία ήσυχη, εγώ την είδα πρώτη. Στο τσακ είμαι να θυμηθώ ότι πέρσι ήσουν Περού.

maιra1

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΙΝΔΟΚΙΝΑ
Εσείς κυρία μου μην μου κάνετε την καλή γιατί το είδα εγώ το επόμενο ταξίδι σας. Για να μην πιαστούμε μεταξύ μας λοιπόν μαλλί με μαλλί να αφήσεις την Αιθιοπία ήσυχη, εγώ την είδα πρώτη. Στο τσακ είμαι να θυμηθώ ότι πέρσι ήσουν Περού.

Καλή ακούω!:bleh: Καλή και σωστή Κυρία είναι αυτή που κάνει ένα προσκύνημα, λέει ένα μάντρα, φέρνει 5 φούρλες και 9 γύρες σε τόπους ιερούς, ανακαλύπτει και στηρίζει απομωνομένους και εντελώς συμπτωματικά φωτογενείς μοναχούς, προστατεύει κάθε είδους ζωντανό, πεινάει, κλπ,κλπ, κλπ και όλα αυτά εκεί...στα όρη στα ψηλά βουνά.:lol: οχι σαν κάτι.....άλλες που δεν τους φτάσανε οι Ανδεις ....θέλουν και Αφρικές, λέμε τώρα. Ε όχι λοιπόν! να μην το επιτρέψεις.Ας πάει και η κουπ..:haha:

Aria_C

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στ' αυγά μου :(
Ταξίδι-Όνειρο
Υποσαχάρια Αφρική
Αμάν βρε κοριτσάκι μου... Η μοίρα σου το έχει από ταλαιπωρία σε ταλαιπωρία και από πείνα σε πείνα να είσαι στα ταξίδια σου;
Τουλάχιστον γράφεις καταπληκτικά κι έτσι όλοι εμείς χαιρόμαστε διαβάζοντας το πόσο δεινοπάθησες!!!!
Καλά, καλά μην βαράς... αμάν... ούτε ένα αστειάκι πια;

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Ο λαός απαιτεί παραδοσιακό ελληνικό ξεκατίνιασμα με όλα τα παρελκόμενα απο την μετρ του είδους, και ουχί πολιτισμένες ψευτοκατινιές ευρωπαικού στύλ.

coconut

Member
Επόμενο Ταξίδι
;;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Θιβετ
Το βράδυ έβρεχε καταρρακτωδώς, οι άλλοι φοβόντουσαν την βροχή γιατί ...
Καθησα ποσες ωρες για να διαβασω την ιστορια ολη.Μπραβο, παιδια!
Τυφλα να χουν τα μυθιστορηματα!

Last edited by a moderator:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie