ioanna karagianni
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Κρακοβία-Βαρσοβία
- Ταξίδι-Όνειρο
- ...Ιθάκη...
τι λέτε μαντάμ τόσο θάψιμο έριξα τι περιμένατε δηλαδή να πιαστούμε μαλλί με μαλλί;
Μπράβο Ρόζα που κατάφερες να προσέξεις τέτοιες λεπτομέρειες. Νόμιζα ότι δεν σου άφηναν χρόνο τα συνολάκια να κοιτάξεις γύρω σουΜην κοιτάτε που σας το παίζει κερία! Σας πληροφορώ ότι είδα την Καραγιάννη με τα μάτια μου, πολύ πολύ πρόσφατα, να έχει πέσει πάνω από ένα άσπρο πλαστικό πιάτο και να τρώει με τα χέρια....και χωρίς μαντηλάκι........
Ε όχι δα και μαλλί με μαλλί αγαπητή Ιωάννα . Ουδείς αναμένει απ' εσας......τρίχες, αλλά... πηρούνι με στικάκι τουλάχιστον ήταν αναμενόμενο διότι όπως ορθώς προείπατε ...βουνό το δίκιο σας πείνα καταραμένητι λέτε μαντάμ τόσο θάψιμο έριξα τι περιμένατε δηλαδή να πιαστούμε μαλλί με μαλλί;
Εσείς κυρία μου μην μου κάνετε την καλή γιατί το είδα εγώ το επόμενο ταξίδι σας. Για να μην πιαστούμε μεταξύ μας λοιπόν μαλλί με μαλλί να αφήσεις την Αιθιοπία ήσυχη, εγώ την είδα πρώτη. Στο τσακ είμαι να θυμηθώ ότι πέρσι ήσουν Περού.
Καθησα ποσες ωρες για να διαβασω την ιστορια ολη.Μπραβο, παιδια!Το βράδυ έβρεχε καταρρακτωδώς, οι άλλοι φοβόντουσαν την βροχή γιατί ...