• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Θιβέτ Θιβέτ Ταξίδι σε μια ανύπαρκτη χώρα

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Εμενα αυτη η εικονα μου φαινεται τοσο θελκτικη!!!
Και τα βουνα μου αρεσαν και το κοκκινο χρωμα στους τοιχους,
αλλα-πως να το κανουμε- η καθημερινη ζωη στο μοναστηρι
εχει μια πνευματικοτητα...:haha:
Αχ ναι κυρίως αν έβλεπες κάτι νεαρούς μοναχούς με τα μπράτσα έξω να κουβαλάνε το νερό με τα κανάτια ... αχ ναι πολύ πνευματικότητα.

astral

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Αργεντινή
Αχ ναι κυρίως αν έβλεπες κάτι νεαρούς μοναχούς με τα μπράτσα έξω να κουβαλάνε το νερό με τα κανάτια ... αχ ναι πολύ πνευματικότητα.
Ώπα κάτσε...αυτά δεν μας τα είπες νωρίτερα (ή κάτι μου είχε ξεφύγει)... μολόγα τα ΟΛΑ!! :bleh:

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Ώπα κάτσε...αυτά δεν μας τα είπες νωρίτερα (ή κάτι μου είχε ξεφύγει)... μολόγα τα ΟΛΑ!! :bleh:

Ιωάννα μου είναι να μην τάζεις. Ή έστω να νομίζουν πως τάζεις. Έτσι την πατάω κι εγώ. Αν αναφερθεί έστω και ένα αρσενικό σε στόρυ τη πάτησες. Ιδού το αποτέλεσμα. Η κυρά dim που είναι να βάλει το κερασάκι στη τούρτα...δεν ξέρω:rolleyes:

astral

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Αργεντινή
Ιωάννα μου είναι να μην τάζεις. Ή έστω να νομίζουν πως τάζεις. Έτσι την πατάω κι εγώ. Αν αναφερθεί έστω και ένα αρσενικό σε στόρυ τη πάτησες. Ιδού το αποτέλεσμα. Η κυρά dim που είναι να βάλει το κερασάκι στη τούρτα...δεν ξέρω:rolleyes:
:haha::haha::haha::haha::haha:
:bleh::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh:

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Τι καλά!!! Το ταξίδι αποκτά και άλλα ενδιαφέροντα, -θρησκευτικής φύσης εννοώ-, για λέγε, για λέγε... ή ακόμα καλύτερα για δείξε , για δείξε...

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Τι καλά!!! Το ταξίδι αποκτά και άλλα ενδιαφέροντα, -θρησκευτικής φύσης εννοώ-, για λέγε, για λέγε... ή ακόμα καλύτερα για δείξε , για δείξε...
Μα φυσικά αφού ξέρεις ότι σου έχω αδυναμία βρε σου χαλάω εγώ χατίρι; να πάρε έναν όλος δικός σου.:bleh:

ai809.photobucket.com_albums_zz16_ioannakara_TIBET_faces_DSC_2164.jpg

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Twinkie, Astral & YBONH ως τώρα δεν μπορούσα να μιλήσω γιατί το θρησκευτικό - μοναστικό κομμάτι του ταξιδιού το είχε αναλάβει ο Σταύρος, αλλά μια και τώρα απουσιάζει λόγω βλάβης είναι μια καλή ευκαιρία να δούμε τα μοναστήρια με άλλο μάτι. Αλλά να μείνει μεταξύ μας έτσι;

ai809.photobucket.com_albums_zz16_ioannakara_TIBET_faces_DSC_2413.jpg

ai809.photobucket.com_albums_zz16_ioannakara_TIBET_faces_DSC_2410.jpg

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Φτάσαμε στην Λάσα το βράδυ και όλοι τρέξανε στα δωμάτια τους για να πλυθούνε και να αλλάξουνε ρούχα λέει, γιατί δεν άντεχαν με τα αυτά που φορούσαν τόσες μέρες. Εγώ βέβαια αυτή την μανία με την καθαριότητα δεν την καταλαβαίνω αλλά ούτε εσάς τους ανθρώπους σας καταλαβαίνω.
Εύγε! Άξιο μέλος του υπό δημιουργία μπιχλογκρουπ.
Αν λείπανε τα σχόλια και τα τεκμήρια για τους μοναχούς... ήμαρτον Κύριε (παρδόν) Βούδα μου

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Καλά το πας Ιωάννα. Μετά τους ινδούς λοχίες, οι θιβετιανοί μοναχοί :haha:
Για συνέχισε...

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Καλά το πας Ιωάννα. Μετά τους ινδούς λοχίες, οι θιβετιανοί μοναχοί :haha:
Για συνέχισε...