john_shadow86
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ιαπωνία
γιατί έτσι;Δε διανοούμαι όμως να μείνω εκτός Manhattan (ή έστω κοντινό Brooklyn, αλλά κι εκεί ίδιες τιμές έχει). Προτιμώ να μείνω σε τρώγλη από το να πάω αλλού.
γιατί έτσι;Δε διανοούμαι όμως να μείνω εκτός Manhattan (ή έστω κοντινό Brooklyn, αλλά κι εκεί ίδιες τιμές έχει). Προτιμώ να μείνω σε τρώγλη από το να πάω αλλού.
Γιατί εκεί είναι τα πάντα..οι αποστάσεις μακρινές για αλλουγιατί έτσι;
Ούτε εγώ το κατάλαβα ποτέ αυτό. Όταν είμαι σε ξένη πόλη βγαίνω από το ξενοδοχείο το πρωί και επιστρέφω το βράδυ. Αν είναι 30 λεπτά μακριά από το κέντρο θα χάσω 1 ώρα από τη μέρα μου. Δεν είναι και τόσο τραγικό. Προτιμώ να μείνω σε τετράστερο και 30 λεπτά μακριά. Δεν την αντέχω τη μπίχλα.Διάβαζα πρόσφατα σε αυτό το φόρουμ στο θέμα της ΝΥ άποψη ότι ακόμη και Αστόρια δεν αξίζει ξενοδοχείο και ότι είναι μακριά από Μανχάταν παρόλο που έχει μέτρο που περνάει κοντά και σε 2-3 στάσεις είσαι στο νησί.
Πραγματικά δεν το καταλαβαίνω αυτό.
Εντάξει απόψεις είναι αυτές.
Μέγα λάθος.. μονόδρομος το Μανχάταν..Ούτε εγώ το κατάλαβα ποτέ αυτό. Όταν είμαι σε ξένη πόλη βγαίνω από το ξενοδοχείο το πρωί και επιστρέφω το βράδυ. Αν είναι 30 λεπτά μακριά από το κέντρο θα χάσω 1 ώρα από τη μέρα μου. Δεν είναι και τόσο τραγικό. Προτιμώ να μείνω σε τετράστερο και 30 λεπτά μακριά. Δεν την αντέχω τη μπίχλα.
Αλλά αυτές είναι δικές μου απόψεις. Περί ορέξεως...
Σε τι τιμή είναι;Το οικονομικότερο κ πολύ καλό κ με πρωινό μετά από πολύ ψάξιμο είναι το midtown conventioncenter new York
Εγώ είχα κλείσει 9 βραδιά 1300Σε τι τιμή είναι;