thalia tsif
Member
Υπάρχει ακόμα?
Υπάρχει 10 με 18 Ιουνίου στα 208 ευρώ αυτή τη στιγμή https://gr.skyscanner.com/transport...1902181239*I*JFK*SKG*20190618*pame*AZ#resultsΥπάρχει ακόμα?
Η πλάκα είναι ότι εγώ βρήκα και error rate!!!Ο μαγκας και ο τσιφτης που παει με errοr fare, περιμενει και ενα error rate και μενει Manhattan!!! Χαχα
Δεν παιζεσαι δικιε μου! Ασχετο αλλα αυτος κ@λος με αποσυντονιζει καθε φορα που παω να γραψω... Ελεος!Η πλάκα είναι ότι εγώ βρήκα και error rate!!!
Βρήκα ξενοδοχείο στο lower east με 37€ από 180€ αλλά δεν το έκλεισα γιατί φοβήθηκα μην ακυρωθεί η πτήση.
Και γιατί δεν λες ποιό είναι για να κλείσουν αυτοί που δεν κωλώνουν για την περίπτωση ακύρωσης του εισιτηρίου;Η πλάκα είναι ότι εγώ βρήκα και error rate!!!
Βρήκα ξενοδοχείο στο lower east με 37€ από 180€ αλλά δεν το έκλεισα γιατί φοβήθηκα μην ακυρωθεί η πτήση.
Η ίδια "προσφορά" τρέχει κι από Ηράκλειο (με μικρή επιβάρυνση παραπάνω).Τι να πω κι εγώ που είμαι από Κρήτη.
Βιάστηκα δηλαδή ;Η ίδια προσφορά τρέχει κι από Ηράκλειο (με μικρή επιβάρυνση παραπάνω).
Εχω μείνει τόσες φορές με ~€100 τη βραδιά στο Μανχάταν. Είτε έχω πάει με Economy Class, είτε με Business Class, είτε με First Class (ζήτω τα μίλια). Δε διανοούμαι όμως να μείνω εκτός Manhattan (ή έστω κοντινό Brooklyn, αλλά κι εκεί ίδιες τιμές έχει). Προτιμώ να μείνω σε τρώγλη από το να πάω αλλού.Γιατί, πρέπει οπωσδήποτε να μείνεις Manhattan?
Αυτός που θέλει να μείνει Manhattan πάει και με business class, δεν περιμένει το error fare για να πάει Νέα Υόρκη.