• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ταϊλάνδη Θα ξαναπηγαίνατε Ταϊλάνδη?

zou-zou

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελληνικά νησιά λέω..
Ταξίδι-Όνειρο
Παντού
Δεν σου άρεσε?

varis81

Member
Επόμενο Ταξίδι
California
Ταξίδι-Όνειρο
Africa overland!!
Εγω παντως δεν θα ξαναπηγαινα,τη θεωρω υπερτιμημενη απιστευτα! Καταλαβαινω οτι ειναι ομορφη αλλα ολα αυτα με τη χωρα του χαμογέλου και τα σχετικα εμενα μου φαινονται απλα ψευτικα..Ειδικα στις τουριστικες περιοχες χαμογεανε επειδη λεει το υπουργειο να χαμογελανε!

giannoula

Member
Επόμενο Ταξίδι
who knows???
γιατί ρε παιδιά την έχετε πάρει με στραβό μάτι; μια χαρά χώρα είναι σε αντίθεση με άλλες "πολιτισμένες" και καλά......

GTS

Member
Εγω παντως δεν θα ξαναπηγαινα,τη θεωρω υπερτιμημενη απιστευτα! Καταλαβαινω οτι ειναι ομορφη αλλα ολα αυτα με τη χωρα του χαμογέλου και τα σχετικα εμενα μου φαινονται απλα ψευτικα..Ειδικα στις τουριστικες περιοχες χαμογεανε επειδη λεει το υπουργειο να χαμογελανε!
Και τι σας νοιάζουν τα χαμόγελα ρε παιδιά? Γι'αυτό πάτε σε μια χώρα, για να σας χαμογελούν χαζοχαρούμενοι ντόπιοι κάτοικοι? Πηγαίνετε στη ντίσνευλαντ καλύτερα ή σε κανά εξάστερο να έχετε όσα ψεύτικα χαμόγελα θέλετε...έχει τόσα να προσφέρει η χώρα σε φύση, παραλίες, υποβρύχια ζωή, τοπία, φαγητό, χαλάρωση, πολιτισμό, που το τελευταίο που νοιάζει έναν ταξιδιώτη είναι "το χαμόγελο του ντόπιου". Τι στερεότυπο κι αυτό...

varis81

Member
Επόμενο Ταξίδι
California
Ταξίδι-Όνειρο
Africa overland!!
Και τι σας νοιάζουν τα χαμόγελα ρε παιδιά? Γι'αυτό πάτε σε μια χώρα, για να σας χαμογελούν χαζοχαρούμενοι ντόπιοι κάτοικοι? Πηγαίνετε στη ντίσνευλαντ καλύτερα ή σε κανά εξάστερο να έχετε όσα ψεύτικα χαμόγελα θέλετε...έχει τόσα να προσφέρει η χώρα σε φύση, παραλίες, υποβρύχια ζωή, τοπία, φαγητό, χαλάρωση, πολιτισμό, που το τελευταίο που νοιάζει έναν ταξιδιώτη είναι "το χαμόγελο του ντόπιου". Τι στερεότυπο κι αυτό...
Κανεις λαθος.Οι ντοπιοι ειναι ο κυριος λογος που μπορει να ταξιδευει καποιος.Οταν σου φαινονται ψευτικοι και προσποιητοι ειναι ωραιος λογος να μην ξαναπας.Και το Βιετναμ εχει να σου προσαφερει ολα αυτα που ειπες αλλα εκει οι ντοπιοι ειναι χειροτεροι απο οτι εχω δει μεχρι σημερα.Ουτε καν προσποιουνται οπως οι Ταυλανδοι τουλαχιστον.Αντιθετα η Καμποτζη η το Λαος (αν και δεν εχω παει εκει) μπορει να μην προσφερουν ολα αυτα που προσφερει η Ταυλανδη αλλα οι ντοπιοι παρολα τα προβληματα τους και τη φτωχεια τους κανουν το ταξιδι μακραν καλυτερο.Για αυτο το λογο,αυτο:

το τελευταίο που νοιάζει έναν ταξιδιώτη είναι "το χαμόγελο του ντόπιου". Τι στερεότυπο κι αυτό...
ειναι τουλαχιστον ατοπο.Στην τελικη μη πας μακρια.Ξερεις ποσους ξενους εχω συναντησει που μου μιλησαν για την αγενεια που τους ειχαν φερθει οι Ελληνες οταν ηταν διακοπες εδω και για αυτο το λογο δεν θα ξαναρθουν?Και guess what,h xωρα μας προσφερει ολα τα παραπανω που ανεφερες,απο φαγητο μεχρι φυση..Συμπερασμα,η συμπεριφορα ενος λαου μετραει παρα πολυ για το αν θα ξαναπαει κανεις καπου.

GTS

Member
Κανεις λαθος.Οι ντοπιοι ειναι ο κυριος λογος που μπορει να ταξιδευει καποιος.Οταν σου φαινονται ψευτικοι και προσποιητοι ειναι ωραιος λογος να μην ξαναπας.Και το Βιετναμ εχει να σου προσαφερει ολα αυτα που ειπες αλλα εκει οι ντοπιοι ειναι χειροτεροι απο οτι εχω δει μεχρι σημερα.Ουτε καν προσποιουνται οπως οι Ταυλανδοι τουλαχιστον.Αντιθετα η Καμποτζη η το Λαος (αν και δεν εχω παει εκει) μπορει να μην προσφερουν ολα αυτα που προσφερει η Ταυλανδη αλλα οι ντοπιοι παρολα τα προβληματα τους και τη φτωχεια τους κανουν το ταξιδι μακραν καλυτερο.Για αυτο το λογο,αυτο:
ειναι τουλαχιστον ατοπο.Στην τελικη μη πας μακρια.Ξερεις ποσους ξενους εχω συναντησει που μου μιλησαν για την αγενεια που τους ειχαν φερθει οι Ελληνες οταν ηταν διακοπες εδω και για αυτο το λογο δεν θα ξαναρθουν?Και guess what,h xωρα μας προσφερει ολα τα παραπανω που ανεφερες,απο φαγητο μεχρι φυση..Συμπερασμα,η συμπεριφορα ενος λαου μετραει παρα πολυ για το αν θα ξαναπαει κανεις καπου.
Μου φαίνεται ότι μπερδέψαμε τα μπούτια μας.....η απουσία ψεύτικων χαμόγελων δε σημαίνει αυτόματα και αγένεια. Στη Ταϋλάνδη συνάντησα ωραίους ανθρώπους, καλοσυνάτους και ευγενείς, είτε χαμογελούσαν στον λευκό δυτικό τουρίστα είτε όχι. Άνθρωποι είναι και αυτοί, έχουν προβλήματα και αλλοίμονο αν χαμογελούσαν συνέχεια σαν καθυστερημένοι. Συμφωνώ με αυτά που λες περί συμπεριφοράς λαού και ότι παίζει ρόλο στα ταξίδια μας, αλλά άλλο πράγμα η ψευτοευγένεια και άλλο η ευγενική και πράη συμπεριφορά, κάτι που οι Ταϋλανδοί έχουν στη κουλτούρα τους, σε αντίθεση με εμάς τους "φωνακλάδες" μεσόγειους.

Οι άνθρωποι είναι ένας άλλος λόγος να ξαναπάς Ταϋλάνδη, πρόσθεσέ τον στην από πάνω λίστα μου.

skoumpi

Member
Γιατί??? Τι κακό έχω κάνει για να ξαναπάω?
Η μοναδική περίπτωση να πατήσω το ποδάρι μου εκεί πάλι, είναι να με απειλήσουν ότι θα μου κάνουν φάλαγγα, θα μου κάψουν το σπίτι, θα μου βγάλουν τα νύχια, θα με κουρέψουν γουλί και θα μου επιβάλουν ως γείτονα γνωστό Ελληνα γκαντέμη πολιτικό.
Αν δεν με απειλήσουν με τα παραπάνω η απάντηση είναι αρνητική. Οχι!! Δεν θα ξαναπήγαινα.
;) Μολις χτες διαβασα την ιστορία σου για το ταξίδι σου εκει!!!!!!!! Συγχαρητηρια!!!:clap: Γελασα με την καρδιά μου... και φυσικά μετά απ΄οσα σου συνέβησαν καταλαβαίνω αυτή σου την σταση! Ελπίζω την επομενη φορα το ταξίδι σου να μην αποτελέσει "οδηγό προς αποφυγη" για ολους τους υπολοιπους.

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
skoumpi πόσο με καταλαβαίνεις......
Αφού διάβασες την ιστορία μου γνωρίζεις και τους λόγους αποφυγής μου, δεν φταίει η χώρα, άλλα φταίνε άλλα.......
όσο για το ".....Ελπίζω την επομενη φορα το ταξίδι σου να μην αποτελέσει "οδηγό προς αποφυγη" για ολους τους υπολοιπους"
τι να πω? είσαι μέσα στο μυαλό μου:haha::haha::haha:

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Ρε σεις ξεθάψατε πόστ του 1821 και αρχίσατε να βαράτε την Ταυλάνδη!!
εδώ να κατσετε που σε λίγο θα πουλάνε και το χαμόγελο με πιστωτική ...
εδώ να κάτσετε να βλέπετε τις μούρες κατεβασμένες ...
ακου σας πείραξε που χαμογελούν οι ταυλανδοί...
ήμαρτον βαρέθηκα παω να κοιμηθώ!!!!!!!!!!

varis81

Member
Επόμενο Ταξίδι
California
Ταξίδι-Όνειρο
Africa overland!!
Δεν βαραω κανεναν απλα λεω οτι ειναι fake οι Ταυλανδοι σε αυτα που διαφημιζουν και γενικως υπερεκτιμημενη η Ταυλανδη.Btw το οτι ειναι του 1821 τωρα το προσεξα που το πες!!!

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
εγω ξαναπηγαινα ΑΝΕΤΑ
και σιγουρα θα ξαναπαω
το μονο προσποιητο που πετυχα, ηταν στο 5* αστερο στην Μπανγκογκ, που η σερβιτορα γονατιζει για να αφησει το ποτο σου, και οι κραχτες εξω απο τα μαγαζια που και καλα στο παιζουν φιλοι
αλλου δεν πετυχα τιποτα προσποιητο περα απο αυτα

δωστε μου 2 βδομαδες αδεια και 1.500 ευρω και φευγω τωρα....χωρις βαλιτσα κιολας
εκτος αν δεν το καταλαβα

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα