kalspiros
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- remaining UK
- Ταξίδι-Όνειρο
- yeah, whatever...
του inarritu είναι το biutiful??? Καλά! Σίγουρο χαρτί...
το ειδα πριν λιγο και δεν τρελαθηκα..του inarritu είναι το biutiful??? Καλά! Σίγουρο χαρτί...
συμφωνώ σε όλα σου τα σχόλια!!! έχω δει πολλές ταινίες και έχω κάνει συχνά και λάθος επιλογές αλλά τέτοια *@*@ΚΙ@ δεν ξαναείδα ποτέ!!!! αλήθεια πότε θα καταλάβουν οι Έλληνες σκηνοθέτες και ενίοτε και οι Έλληνες θατρικοί συγγραφείς ότι με το να αντιγράφουν ιδέες από το εξωτερικό, να σοκάρουν με σκηνές σεξ, βίας & ¨περίεργων" καταστάσεων που μάλιστα αποτελούν το μοναδικό που έχουν να δείξουν τα έργα τους και να περιλαμβάνουν ατελείωτο μπινελίκι σε αυτά, δεν τα κάνει άξια λόγου!!!! έλεος πια!!!!!Να δούμε τι άλλο θα διαβάσουμε...... η πλειοψηφία των Οσκαρικών ταινιών είναι τεράστιες μπούρδες...Απλά να παραθέσω την άποψη μου όπως την έγραψα ένα χρόνο και κάτι πριν σε αυτό εδώ το φόρουμ... Ο ΚΥΝΟΔΟΝΤΑΣ...... κρίμα πολύ κρίμα...
+1γιατι το λες αυτο?ο inarritu ειναι ουτως ή αλλως μεγαλος σκηνοθετης.. δεν περιμενε τον χαβιε για να κανει επιτυχια!
Έστω και με ακριβως 8 χρόνια καθυστερηση, είδα αυτό το αριστο για κάποιους η τερατο-ύργημα για άλλους.Όποιος δεν έχει δει τη ταινία, προτείνω να τη δεί.
Θα υποστεί βέβαια τεράστιο ψυχολογικό σοκ, αλλά είναι εμπειρία να δεί κανείς αυτή τη ταινία.
Και δέχομαι συγχαρητήρια, την είδα 2 φορές....
To να βάζεις τον ήρωα να κάνει τέσσερα παιδιά με τη μάνα του και να το αποκαλύπτεις στο τέλος του έργου δεν το λες και το πιο συνηθισμένο τέλος. Λιγότερο σοκάρει ο Λάνθιμος απ' το Σοφοκλή.όταν για παράδειγμα η αρχαια τραγωδία περνουσε τα δικά της μηνύματα..εκανε ποτε τον κόπο να γίνει χυδαία;..
Οποιος δεν διαβασε η ειδε στο θεατρο και το σινεμα τον Τιτο Ανδρονικο σου Σεξπιρ να ταιζει την εχθρο του σε τραπεζι τα παιδια της μαγειρεμενα σε πιτα αφου τα εσφαξε, δεν φανταζεται ποση ωμοτητα υπηρχε παλια στη μυθοπλασια . Αυτη ηταν η αισθητικη παλια...Χαχαχα σωστό και αυτό..μα ήθελα να τοποθετηθώ περισσοτερο στο τρόπο που δίδονται οι σκηνές..μια ωμή παρουσίαση...
Νομίζω πως σήμερα έχει χαθει η " αισθητική"..που είναι αρκετα σημαντικη ωστε.. όπως είπα.. σεβαστείς το θεατή.