Σπούδασα άσχετα πράγματα. Η ιστορία της Τέχνης με ευχαριστεί πολύ οπότε συγκρατώ εύκολα τέτοιες λεπτομέρειες. Επίσης, όταν ήταν μικρή η κόρη μου και την έσερνα στα διαφορα μουσεία για να μη βαριέται το παιδί, που τι χρωστούσε άλλωστε, έκανα έρευνα στα σχετικά site των μουσείων για να έχω να της εξηγήσω τους πίνακες και να της λέω και καμιά ιστορία σχετική και έτσι να περνάμε ευχάριστα όλοι μας. Κοντά στη μικρή έμαθα και εγώ. Τις συγκεκριμένες λεπτομέρειες για τον πίνακα του Fragonard τις έμαθα ενόψει ενός οικογενειακού ταξιδιού στο Παρίσι που φυσικά περιλάμβανε και μια επίσκεψη στο Λούβρο.Παρεπιπτοντως, αν δεν ειμαι αδιακριτη, τι εχεις σπουδασει Ερση? Μονο καποιος ειδικος θα ηξερε τοσες λεπτομερειες...
Οπότε τζίφος! Δεν παρακολουθώ και τα δρομολόγια του Πάπα άρα δεν έχω ελπίδα Ας δούμε και οι υπόλοιποι τι λένε!Οχι, δεν ειναι η Ρωσια και δεν ειναι ορθοδοξη χωρα. Βρισκεται στην Ευρωπη βεβαια. αυτη η εικονα ειναι τοσο διασημη, που το μοναστηρι στο οποιο βρισκεται το επισκεφτηκε και ο Παπας Ιωαννης Παυλος. Δεν ξερω αν βοηθησα...