fotast
Member
- Μηνύματα
- 9.664
- Likes
- 14.998
Πολύ καλό το emile αλλα και παράδειγμα ότι με 50 δεν βγαίνει...
Η κοιλάδα του Ντορντόν είναι για ένα ταξίδι μόνο του μαζί με τα χωριά της! Δεν χωράει όμως σε αυτό το ταξίδι που θέλουμε να κάνουμε, αλλιώς θα σε έβαζα να ψάξεις στα κιτάπια σουΝα πω εδώ πως, κακώς δε το διευκρίνισα, ότι οι εμπειριες που μεταφέρω είναι από το 2014 & 2016. Ίσως οι τιμές να έχουν αλλάξει προς πάνω έκτοτε, εμένα μου φαίνεται ότι πήγα πρόσφατα. Σε όποιον όμως θέλει ευχαρίστως, αν πάει προς Προβηγκία ή Ντορντον να ψάξω στα κιτάπια μου και θα βρω τα εστιατόρια, αν θέλει βέβαια να τα δοκιμάσει.
Αυτά και τέλος από εμένα.
Είναι μερος από άλλο πλανήτη (πως πέρασαν τα χρόνια!) και θα χαρώ πολύ να βοηθήσω σε ότι μπορώ.Η κοιλάδα του Ντορντόν είναι για ένα ταξίδι μόνο του μαζί με τα χωριά της! Δεν χωράει όμως σε αυτό το ταξίδι που θέλουμε να κάνουμε, αλλιώς θα σε έβαζα να ψάξεις στα κιτάπια σου
χωρις παρεξηγηση, αλλα ειναι προφανες απο τις παρατηρησεις σου οτι στο επομενο ταξιδι σου πρεπει να ξεφυγεις απο την τουριστικη φαση κ να διαβασεις προσεκτικα Travelstories. κ τπτ αλλο.Τρία ταξίδια στην Ιταλία έκανα από πέρυσι , στα μενού κυριαρχούν οι μακαρονάδες και ελάχιστες άλλες επιλογές.
Θα σου απαντήσω. Η τελευταία μου επίσκεψη ήταν 2 φορές στη Ρώμη για ένα 12ωρο περίπου....δύσκολα να ξεφύγω από το κέντρο. Αλλά....έχω κ παλιότερη εμπειρία όπου μου έκαναν το τραπέζι σε ιταλική οικογένεια σε σπίτι. Μιά από τα ίδια. Καρμπονάρα έφτιαξαν . Κ όταν ήρθαν Ελλάδα μέναμε δίπλα δίπλα κ κάθε μέρα πάλι σπαγγέτι μαγείρευαν.χωρις παρεξηγηση, αλλα ειναι προφανες απο τις παρατηρησεις σου οτι στο επομενο ταξιδι σου πρεπει να ξεφυγεις απο την τουριστικη φαση κ να διαβασεις προσεκτικα Travelstories. κ τπτ αλλο.
στην Ιταλία λοιπόν σε ένα κανονικό εστιατόριο ξεκινάς με αντιπαστο... που θα μπορούσαν να είναι σαλάμια τυριά, καπνιστά η βραστά κρέατα και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς... έχουν παρά πολλά.Θα σου απαντήσω. Η τελευταία μου επίσκεψη ήταν 2 φορές στη Ρώμη για ένα 12ωρο περίπου....δύσκολα να ξεφύγω από το κέντρο. Αλλά....έχω κ παλιότερη εμπειρία όπου μου έκαναν το τραπέζι σε ιταλική οικογένεια σε σπίτι. Μιά από τα ίδια. Καρμπονάρα έφτιαξαν . Κ όταν ήρθαν Ελλάδα μέναμε δίπλα δίπλα κ κάθε μέρα πάλι σπαγγέτι μαγείρευαν.
Δεν αμφισβητώ ότι έχουν και άλλα πιάτα Αλλά αν σ ένα τεράστιο ιστορικό κέντρο όπως αυτό της Ρώμης προβάλλουν κυρίως σπαγγέτι κ ζύμες και πρέπει να μετακινηθώ ξερωγώ....δυτικές συνοικίες για να φάω διαφορετικά χάνεται το νόημα.
Στη Θεσσαλονίκη τρώμε Λαδάδικα που είναι τέρμα τουριστίλα κ έχεις 2-3 σελίδες μενού να διαλέξεις κυρίως πιάτο.
Το παιχνιδι στη Ρωμη παιζεται στο Τραστεβερε. Εκει θα βρεις τη λαικη κουζινα της Ρωμης που δεν ειναι πιτσα και παστα.Θα σου απαντήσω. Η τελευταία μου επίσκεψη ήταν 2 φορές στη Ρώμη για ένα 12ωρο περίπου....δύσκολα να ξεφύγω από το κέντρο. Αλλά....έχω κ παλιότερη εμπειρία όπου μου έκαναν το τραπέζι σε ιταλική οικογένεια σε σπίτι. Μιά από τα ίδια. Καρμπονάρα έφτιαξαν . Κ όταν ήρθαν Ελλάδα μέναμε δίπλα δίπλα κ κάθε μέρα πάλι σπαγγέτι μαγείρευαν.
Δεν αμφισβητώ ότι έχουν και άλλα πιάτα Αλλά αν σ ένα τεράστιο ιστορικό κέντρο όπως αυτό της Ρώμης προβάλλουν κυρίως σπαγγέτι κ ζύμες και πρέπει να μετακινηθώ ξερωγώ....δυτικές συνοικίες για να φάω διαφορετικά χάνεται το νόημα.
Στη Θεσσαλονίκη τρώμε Λαδάδικα που είναι τέρμα τουριστίλα κ έχεις 2-3 σελίδες μενού να διαλέξεις κυρίως πιάτο.
Τραστέβερε έφαγα....σε συστημένο μαγαζί. Μη βάλω φωτογραφία το μενού.Το παιχνιδι στη Ρωμη παιζεται στο Τραστεβερε. Εκει θα βρεις τη λαικη κουζινα της Ρωμης που δεν πιτσα και παστα.
Απο Λαδαδικα παω μονο στα Μπακαλιαρακια στο Λιμανι: ενα μονο πιατο στο μενου, αγγιζει την τελειοτητα σε φρεσκαδα. Δεν τα εμπιστευομαι τα μενου 3 σελιδων ειδικα τα καλοκαιρια που ερχομαστε.
Μαγειρεύω τωρα νιόκι με ψητό μοσχάρι ιταλική συνταγή, πειραματίζομαι, έλα να σε φιλέψωόταν ξαναπάς κοίτα τους τιμοκαταλόγους ξανά.
πείνασα.