D
Delmem38110
Guest
Αθήνα τα Χριστούγεννα που είχα έρθει δίναμε δυο άτομα 80 περίπου ευρώ με κρασάκι.Μαλλον εχετε καιρο να ερθετε Αθηνα . Εμεις εχουμε συνηθισει τετοιες τιμες.
Αθήνα τα Χριστούγεννα που είχα έρθει δίναμε δυο άτομα 80 περίπου ευρώ με κρασάκι.Μαλλον εχετε καιρο να ερθετε Αθηνα . Εμεις εχουμε συνηθισει τετοιες τιμες.
Πρωτοκλασατο - Γαλλία - 50ε δύσκολα τα πράγματα! Δεν αμφιβάλω ότι ήταν αξιοπρεπεστατο. Ένα καλό μέσο εστιατόριο τόσο χρεώνει.Δε τα θυμαμαι προφανώς αλλά και να τα θυμόμουν, τι σημασία έχει, φαντάζομαι είναι λίγο δύσκολο να τα ξέρεις ώστε να κάνουμε κάποια σύγκριση. Καλως ή κακώς κάποια πράγματα δεν είναι κ εξ ορισμού αντικειμενικά. Από κει κ πέρα διαφωνώ κάθετα ότι με 40€ στη Γαλλία τρως όπως πχ στην Ελλάδα, συμφωνώ απολύτως με τους προλαλήσαντες. Εκτός αν πας σε μέτριο γαλλικό εστιατόριο, τότε ναι, αλλά τότε δε συγκρίνουμε το ίδιο πράγμα. Και ναι, εχω φάει πολλάκις με 50€ σε γαλλικά εστιατόρια που εδώ πρέπει να δώσεις πάνω από 100€ για παρόμοια ποιότητα. Ίσως εκτός πραγματικότητας για σένα, εντός για άλλους.
€50 πρωτοκλασσάτο είναι δύσκολο αλλά όχι απίθανο. έχω τύχει διάφορα (σε μικρά επαρχιακά μέρη). Αλλά οι τιμές είναι παραπάνω. Π.χ. πριν από λίγες ώρες εδώ στη Μασσαλία έδωσα €24 για ένα bavette (angus) με κόκκινο κρασί μόνο, κι αυτο σε Café. Με πρωτο και γλυκό θα είχα ξεπεράσει τα €50..., κι αυτά σε ένα απλό καφέ...Πρωτοκλασατο - Γαλλία - 50ε δύσκολα τα πράγματα! Δεν αμφιβάλω ότι ήταν αξιοπρεπεστατο. Ένα καλό μέσο εστιατόριο τόσο χρεώνει.
Εδώ στην αλυσίδα hippopotamus κάτι αντίστοιχο με τα Friday's πιάνεις 40αρι για πλάκα. Πως να συγκριθεί με μαγαζιά των 100ε της Ελλάδας;
Ας πουν κι ο @taver κι ο @fotast την άποψή τους που έχουν μεγαλύτερη εμπειρία.
Κρατιεμαι τοσες μερες μην πω :διπλα ειναι η Τουλουζη, κριμα να μην πατε.Εμένα θα μου πείτε που να φάω στη Τουλούζη, μπας και καταφέρω ψηφίσω και εγώ σε μία μάχη; Κυριολεκτικά μάχη όμως!
Ε στο chez emile, που αλλού; (Παραγγέλνεις αυστηρά Cassoulet)Εμένα θα μου πείτε που να φάω στη Τουλούζη, μπας και καταφέρω ψηφίσω και εγώ σε μία μάχη; Κυριολεκτικά μάχη όμως!
Εκεί είναι το σημείο άφιξης και αναχώρησης μας. Δύο μέρες γεμάτες θα τις αφιερώσουμε στη πόλη σίγουρα!Κρατιεμαι τοσες μερες μην πω :διπλα ειναι η Τουλουζη, κριμα να μην πατε.
Ενα βαρος μου 'φυγε.
Ετσι!!
Ευχαριστώ!Ε στο chez emile, που αλλού; (Παραγγέλνεις αυστηρά Cassoulet)