D
Delmem38110
Guest
αγκινάρες με εξωτερικά φύλλα που τρωγόντουσαν και όχι τα εσωτερικά τους; είσαι σίγουρη; γιατί θα αναθεωρήσω το όσα ξέρω για τις αγκινάρες.Στο Τραστέβερε μας πήγαν φιλικό ζευγάρι Ιταλών, τα caccio e pepe ηταν επιεικώς άβραστα, οι δε αγγινάρες ala giudea, τρώγονταν μόνο το έξω φύλλα τους. Το μαγαζί ήταν γεμάτο από Ιταλούς.
Ακόμα και δυο φορές τραπέζι που μας έκαναν Ιταλοί στη Ρώμη στο σπίτι τους, αυτό που απολαύσαμε ήταν η φρέσκια μοτσαρέλα και το προσούτο. Τα υπόλοιπα (μακαρόνια, μελιτζάνες) δεν είχαν καμία γεύση. Δεν ξέρω τι να πω, εδώ στην Αθήνα μ΄αρέσει πολύ η ιταλική κουζίνα και μαγειρεύω πολλά σπαγγέτι και ριζότο.
τα μακαρόνια μερικές φορές είναι πολύ αλ ντεντέ για μας αλλα είναι πετναμ]νστιμα έτσι όπως είναι..
στην Ελλλαδα έχουμε προσαρμόσει την ιταλική κουζίνα στις γεύσεις μας.
στις πίτσες δεν υπάρχει μοτσαρέλα παρά μόνο γκουντα και κεφαλοτύρια.