Yorgos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Umhlanga
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού τότε, τώρα, πάντα
Πιάσε ένα κόρμα να φας σαν άνθρωπας.Μαγειρεύω τωρα νιόκι με ψητό μοσχάρι ιταλική συνταγή, πειραματίζομαι, έλα να σε φιλέψω
Πιάσε ένα κόρμα να φας σαν άνθρωπας.Μαγειρεύω τωρα νιόκι με ψητό μοσχάρι ιταλική συνταγή, πειραματίζομαι, έλα να σε φιλέψω
κ μετα ξερεις κανα καλο γαστρεντερολογο?Πιάσε ένα κόρμα να φας σαν άνθρωπας.
Ουτε καν!Πιάσε ένα κόρμα να φας σαν άνθρωπας.
Παω Marks and Spencer, αγοραζω βαζο κορμα με 3 ευρω και 18 μιλια δωρο, το φτιαχνω σπιτι οπως το καθε ινδικο της Αθηνας.Πιάσε ένα κόρμα να φας σαν άνθρωπας.
Εγώ το φτιάχνω με την προσωπική μου τέχνη και η σχέση με το βάζο του ΑΒ είναι ανάλογη της βουρτσας και της Λούτσας. Τώρα αν τρως σε ινδικά της πλάκας, είναι επιλογή σου. Από κάτω μας έχει ινδικό που ξέρουμε τους ιδιοκτήτες, οπότε θες έλα να δεις όπως φτιαχνεται.Παω Marks and Spencer, αγοραζω βαζο κορμα με 3 ευρω και 18 μιλια δωρο, το φτιαχνω σπιτι οπως το καθε ινδικο της Αθηνας.
Τι φανταζεσαι, οτι βαζουν την προσωπικη τους τεχνη?
Εξαιρετικά χαμηλή.Ουτε καν!
Δεν αντέχω σκόρδοκύμινα μ αρέσουν τα ελαφριά φαγητά χωρίς πολλά λάδια βούτυρα , μπαχαρικά κλπ
Εσύ από χοληστερίνη πως πας;
Σταμάτα, θα ξεράσω.κ μετα ξερεις κανα καλο γαστρεντερολογο?
The flavour of a korma is based on a mixture of spices,
φαγητα με 20-30 μπαχαρικα κ σκουπιδια να ειναι, γευστικα κ χορταστικα θα φαινονται.
ποσες κουζινες ξερεις που με 3 υλικα (παστα, πιπερι, τυρι) κανουν πιατο για μισελεν?ποσες ινδες γιαγιαδες ξερουν να κανουν κατι με αυτα τα 3 μονο υλικα? με 20 μπαχαρικα γινομαι κι εγω σεφ.
View attachment 392974
Ποιο είναι? Το προτείνεις δηλαδή?Από κάτω μας έχει ινδικό που ξέρουμε τους ιδιοκτήτες, οπότε θες έλα να δεις όπως φτιαχνεται.
Στο Τραστέβερε μας πήγαν φιλικό ζευγάρι Ιταλών, τα caccio e pepe ηταν επιεικώς άβραστα, οι δε αγγινάρες ala giudea, τρώγονταν μόνο το έξω φύλλα τους. Το μαγαζί ήταν γεμάτο από Ιταλούς.Το παιχνιδι στη Ρωμη παιζεται στο Τραστεβερε. Εκει θα βρεις τη λαικη κουζινα της Ρωμης που δεν ειναι πιτσα και παστα.
Απο Λαδαδικα παω μονο στα Μπακαλιαρακια στο Λιμανι: ενα μονο πιατο στο μενου, αγγιζει την τελειοτητα σε φρεσκαδα. Δεν τα εμπιστευομαι τα μενου 3 σελιδων ειδικα τα καλοκαιρια που ερχομαστε.
Πότε βάλαμε τέτοιο κανόνα;το ξαναλέω: Τι τρώνε στα σπίτια τους οι άνθρωποι λέμε).