maltakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Όπου λάχει
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού
Τώρα αγχώθηκα περισσότερο να μάθω.
ε!!τότε Αντώνιε να σε βοηθήσω ...Δυστυχώς την κυρίαρχη ανάμνησή μου δεν μπορώ να την μοιραστώ!! Τι σας το λέω τότε, ε; Έτσι, ενημερωτικά, μην αγχώνεστε άδικα!
Τελικά αυτό το νησί έχει σημαδέψει πολύ κόσμο! Πόσο χαίρομαι που είναι το νησί μου!Διαβαζοντας τη δικη σου πανσεληνο θυμηθηκα κι εγω τη δικη μου στο ιδιο νησι...ενα φεγγαρι να βγαινει μεσα απ τη θαλασσα κατακοκκινο τεραστιο σαν ηλιος τοσο που να αναρωτιεσαι αν ειναι ηλιοβασιλεμα!
Σταμάτε μωρέ... Πές ένα ''σιγά'' μέσα σου και δε θα το ξανασκεφτείς!!Τώρα αγχώθηκα περισσότερο να μάθω.
Τι είναι αυτό;;;Για Κάρεν #2 το κόβω...
Κάτι πήγες να κάνεις... Αν μπορώ να το αφήσω στη μέση, κάτι μπορώ να ξομολογήσω!ε!!τότε Αντώνιε να σε βοηθήσω ...
για χάρη της Malysa που έβαλε το θέμα: Κείνο το απόγευμα που συνάντησα την Υokko στον εμπορικό δρόμο του Κόμπε......
Χαχαχαχα, καλό!Αρχικό μήνυμα απο Yorgos
Για Κάρεν #2 το κόβω...
Τι είναι αυτό;;;
Εννοει Αντουαν μην και ειχες καποια ερωτικη-αισθηματικη εμπειρια-αναμνηση απο το πρωτο σου ταξιδι που σε στιγματισε ..κλαψ ..λυγμ...
αν δε δώ τ'αυγά αποκλείεται!!Παω να φερω τη λαμπα και τα βραστα αυγα.
Λεγε ρε......
Μπα...ο maltakias βλέπει όνειρα απ'ότι φαίνεται.Aυτος ο δολιος ο μαλτακιας θα εχει καταφαει τα νυχια του.
Off off off