• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Olympic Air Η Ολυμπιακή στην MIG του Βγενόπουλου;

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
Συγγνώμη , το ξέχασα.
23587,5 Βολιβιάνος το μήνα + οικογενειακά επιδόματα
αθηνα επειδη θα παιρνουμε τα ιδια, κανε την μετατροπη και πες μου αν πρεπει να χαρω ή να κλαψω..:bleh:

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Εγώ πάλι...στον κόσμο μου.. μα κανέναν δεν ενθουσίασε η διακόσμησή μου; :(:(:(:haha:

StellAnna

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αίγυπτος επιτέλους!!!!!!!
Ταξίδι-Όνειρο
Μποτσουάνα? Γιατί όχι?
Κύριοι καλή σας ημέρα
Δεν απάντησα αμέσως, γιατί ευθύς ως ανέλαβα το χαρτοφυλάκιό μου, συγγνώμη, την ανάθεση καθηκόντων ήθελα να πω, στρώθηκα στη δουλειά, ως όφειλα
Με μεγάλη χαρά και ιδιαίτερη συγκίνηση, αλλά κυρίως έχουσα πλήρη γνώση των συνεπειών στα συναισθήματα των τραβελοστοριτών,
Ανακοινώνω τα πρώτα αποτελέσματα των επαφών μου
1. Κλείστηκε συμφωνία με την Ουνέσκο και θα πετάμε με κατ΄ ευθείαν πτήσεις στα αξιοθέατα του Κόσμου. Οι πτήσεις για Μάτσου Πίτσου, Ανγκόρ Βατ, Τσιντσενίσα, Καταράκτες Ινγκουασού και Μασάι Μάρα, ξεκινούν εντός του μηνός Φεβρουαρίου
2. Κλείστηκε συμφωνία με τους παγκόσμιους ακτιβιστές και θα πετάμε κατ΄ευθείαν στα μέρη των επιχειρήσεών τους, ανά τον κόσμο. Πριν την προσγείωση θα κάνουμε τουλάχιστον 3 γύρους πάνω από τα γεγονότα, για να ληφθούν οι απαραίτητες φώτο
3. Κλείστηκε συμφωνία με το WWF. Θα πετάμε κατ΄ ευθείαν σε όλους τους οικοβιότοπους του κόσμου, για να θαυμάσουμε τις φάλαινες, τους θαλάσσιους ελέφαντες, τις καρέτα καρέτα, τους πιγκουίνες και τα λοιπά θαυμαστά πλάσματα του δημιουργού. Για να εναρμονιστούμε με την παγκόσμια οδηγία περί μη ενοχλήσεως της νιρβάνας των πλασμάτων, η εταιρεία μας προέβη ήδη σε παραγγελία ικανού αριθμού ανεμοπλάνων, που προκαλούν μηδενικό θόρυβο. Η πρόταση ήταν του γνωστού ιατρικού ζεύγους Panta45 / Ζaniko και έγινε άμεσα αποδεκτή από το κυβερνείο, συγγνώμη, από το προεδρείο της εταιρείας.
4. Ενεκρίθη η προσγείωση ακριβώς στις κεντρικές πλατείες επιλεγμένων πόλεων της Ευρώπης. ΄Ετσι οι φίλοι μας δεν θα χάνουν χρόνο μετάβασης στο κέντρο, από τα περιφερειακά αεροδρόμια. Ήδη η εταιρεία προχώρησε σε αγορά αερόστατων, σεβόμενοι το ύφος των πόλεων και την ησυχία των κατοίκων.

Εντός των αμέσω προσεχών ημερών, ακολουθούν νέες συμφωνίες, για τις οποίες θα είμεθα όλοι πολύ υπερήφανοι.

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
4. Ενεκρίθη η προσγείωση ακριβώς στις κεντρικές πλατείες επιλεγμένων πόλεων της Ευρώπης. ΄Ετσι οι φίλοι μας δεν θα χάνουν χρόνο μετάβασης στο κέντρο, από τα περιφερειακά αεροδρόμια. Ήδη η εταιρεία προχώρησε σε αγορά αερόστρατων, σεβόμενοι το ύφος των πόλεων και την ησυχία των κατοίκων.
Και μια προταση βελτίωσης προς τους επικεφαλεις της εταιρείας:

Να εγκριθεί και η προσγείωση αεροστάτων σε κεντρικές πλατείες πάρκα και προαυλιους σχολικούς χώρους ανά την ελληνικήν επικράτειαν για την παραλαβή των επιβατών -μελών και των αποσκευών τους από το πλησιέστερον δυνατον σημείον της κατοικίας τους, ωστε να αποφευχθούν οι κοπιαστικές και άκρως χρονοβόρες μετακινήσεις των εις τα πλησιέστερα αεροδρόμια.

Προτεινω λοιπον για το επομενο μου ταξιδι εις το εξωτερικόν να με παραλάβετε απο το κάτωθι παρκο οπου στη φωτο υπαρχουν ολα τα απαραίτητα GPS στοιχεια για τον εντοπισμο και την προσγειωση σε αυτο.

Mε ταξιδιωτικούς φιλικους θερμους και τραβελστορικούς χαιρετισμούς!!!

thanosth

StellAnna

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αίγυπτος επιτέλους!!!!!!!
Ταξίδι-Όνειρο
Μποτσουάνα? Γιατί όχι?
Προτεινω λοιπον για το επομενο μου ταξιδι εις το εξωτερικόν να με παραλάβετε απο το κάτωθι παρκο οπου στη φωτο υπαρχουν ολα τα απαραίτητα GPS στοιχεια για τον εντοπισμο και την προσγειωση σε αυτο.

Mε ταξιδιωτικούς φιλικους θερμους και τραβελστορικούς χαιρετισμούς!!!

thanosth

'Εγραψες πάλι, ζωγράφισες:clap:
Αλλά η ιδέα σου άψογη.
Οι πελάτες μας θα δίνουν στίγμα και εμείς θα τους παραλαμβάνουμε από το μέρος που επιθυμούν:haha:

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Να 'μαι κι εγώ να δώσω τις διακοσμητικές λεπτομέρειες των αερόστατων!!!

Τα αερόστατα θα έχουν σαν απόχρωση το μπλε της γαλανόλευκης και στο κέντρο σαν σχέδιο το σήμα της Ολυμπιακής και των Ολυμπιακών Αγώνων, σε νέα ανανεωμένη version.

Περιμετρικά του αερόστατου θα κρέμονται λαμπιόνια απόχρωσης λευκό του πάγου τα οποία θα αναβοσβήνουν Χριστουγεννιάτικα, γιατί στην νέα Ολυμπιακή γιορτάζουμε κάθε μέρα!

Επίσης, στο κάθισμα του αερόστατου θα υπάρχει ενσωματωμένο μαξιλαράκι για λιγότερους κραδασμούς κατά την προσγείωση!

Α...και το πιο σημαντικό: Ενσωματωμένο Gps για να πέσετε στην σωστή πλατεία, ε; :clap::clap::clap:

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
Υπέροχα διαβάζονται οι περιγραφές σου για την διακόσμηση του στόλου της Νέας Ολυμπιακής.:clap:

Πότε θα ετοιμαστούν και οι σχετικές μακέτες για να τα δούμε έστω κ σε μινιατούρα μορφή;
Η σε καμιά παρουσίαση powerpoint?:roll:

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Μόλις λάβουμε τα οκ (και τα λεφτουκάκια) από τον επικεφαλή του νέου management... του Traveller! :D

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Καλα πολυ νεο-μπαροκ μου βγαινει η διακοσμηση. Δεν υπαρχει καμια αλλη αποψη πιο ζεν και μινιμαλ;

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Όχι φυσικά...σιγά μην κάνουμε και διαγωνισμό! :bleh::bleh::bleh:

Λειτουργούμε δημοκρατικά...καταθέτω τις προτάσεις, τρελαίνεστε και τις αποδέχεστε και κλείσαμε!!! :roll::clap::clap::clap:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Καταλαβα! Παλι στο δημοκρατικο συγκεντρωτισμο πεσαμε!

XRISTOS71

Member
Όχι φυσικά...σιγά μην κάνουμε και διαγωνισμό! :bleh::bleh::bleh:

Λειτουργούμε δημοκρατικά...καταθέτω τις προτάσεις, τρελαίνεστε και τις αποδέχεστε και κλείσαμε!!! :roll::clap::clap::clap:
cakeNet εδώ τώρα μπαίνεις σε ξένα χωράφια -συμφέροντα .
το λέει και ο τίτλος μου :επι τών προμηθειών -εννοείτε και διαγωνισμών .
θα κάνω διαγωνισμούς τόσο καθαρούς για τήν προμηθεια και αγορα τών υλικών σαν και αυτούς που κάνει το ίδιο το κράτος για τήν αγορα οπλικών συστημάτων -ιατρικού εξοπλισμού και τόσων άλλων ξεκάθαρων διαγωνισμών :haha::haha::haha:
και αν χρειαστει να εκποιήσουμε και καποια ακίνητα τής εταιρείας ( αυτο θα το κρίνουν οι οικονομολόγοι μας ) το βατοπέδι να είναι καλά και οι γνωριμίες μου. :D

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα