• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Olympic Air Η Ολυμπιακή στην MIG του Βγενόπουλου;

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Δεν έβαλες και τον miogps στα ραντάρ ή στον πύργο ελέγχου...να ελέγχει τον προσανατολισμό! :clap:

Υπεύθυνος διαμόρφωσης αεροσκαφών: CakeNet... Είμαι σίγουρος ότι θα διαμορφώσει τις θέσεις στα αεροπλάνα μας άψογα... η πείρα του με την vueling θα τον βοηθείσει σε αυτό...
Λοιπόν....πιάνουμε δουλειά!

Θα στρώσουμε σε όλα τα αεροσκάφη ένα χοντρό χαλί μπορντό χρώματος, να πατάς και να βουτάς μέσα του.

Τα καθίσματα θα τα αλλάξουμε την χωροταξιακή τους θέση. Θα τα βάλουμε στο πλάι ώστε να έχει ο άλλος την άνεση να απλωθεί περισσότερο.

Θα ανοίξουμε μεγαλύτερα παράθυρα ώστε να μπαίνει άπλετο φως μέσα στους χώρους του αεροσκάφους, αλλά και για να προσφέρουμε απεριόριστη θέα στους επιβάτες της εταιρείας μας.

Επίσης, θα απλώσουμε κουρτίνες σε απόχρωση του έντονου μπλε, με σατέν ύφασμα (αυτό δεν είναι που γυαλίζει; ) και θα κολλήσουμε πάνω σβαρόφσκι που θα λάμπουν και θα προσδίδουν μια γκλαμουριά στον χώρο!

Επίσης, τα καθίσματα θα είναι οι γνωστές πολυθρόνες που έχουν την δυνατότητα να δεχτούν κέρματα και να προσφέρουν έναντι τιμήματος υπηρεσίες μασάζ στους πελάτες! Φωτιστικά με σβαρόφσκι θα κρέμοντε κατά μήκος του κεντρικού διαδρόμου...και ο ήχος των πετραδακίων που θα χτυπάνε το ένα πάνω στο άλλο θα προσφέρουν θετικό φενγκ σούι!

Όλο το αεροσκάφος θα έχει διαθέσιμο Wi Fi και μπρίζες για να μπορείς να φορτίσεις και κάνα κινητό ρε παιδί μου!

Πετάξτε μαζί μας άνετα...και ανανεωθείτε....διότι πλέον οι αεροσυνοδοί δεν θα σας προσφέρουν μόνο χαμόγελα και γεύματα, αλλά και υπηρεσιες ομορφιάς στην θέση σας! Ανεβαίνεις στο αεροσκάφος 50άρα και κατεβαίνεις 20 χρόνια νεότερη!

:bleh::bleh::bleh::bleh::clap::clap::clap::clap:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Πετάξτε μαζί μας άνετα...και ανανεωθείτε....διότι πλέον οι αεροσυνοδοί δεν θα σας προσφέρουν μόνο χαμόγελα και γεύματα, αλλά και υπηρεσιες ομορφιάς στην θέση σας! Ανεβαίνεις στο αεροσκάφος 50άρα και κατεβαίνεις 20 χρόνια νεότερη! :bleh::bleh::bleh::bleh::clap::clap::clap::clap:
Ακριβως τετοιες υπηρεσιες χρειαζομαι τωρα για την πολυωρη πτηση μου! Παρακαλω προβειτε στις αλλαγες αυτες αμεσως!

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
Πετάξτε μαζί μας άνετα...και ανανεωθείτε....διότι πλέον οι αεροσυνοδοί δεν θα σας προσφέρουν μόνο χαμόγελα και γεύματα, αλλά και υπηρεσιες ομορφιάς στην θέση σας! Ανεβαίνεις στο αεροσκάφος 50άρα και κατεβαίνεις 20 χρόνια νεότερη!

:bleh::bleh::bleh::bleh::clap::clap::clap::clap:
αεροσυνοδοι-αισθητικοι!!!ξεκιναμε με πρωτοποριακες ιδεες!!!

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Ναι...επίσης για να χαμογελάνε, θα τις φορτώσουμε με το χαμόγελο της colgate...και θα εισπράττουμε διαφημίσεις απ' αυτό, άρα να και τα πρόσθετα έσοδα! :haha:

tanasis

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ΠΑΝΤΟΥ
Traveler μας "τάπωσες", έγραψες!!!!! :clap::clap:
άξιζε το ότι έιχαμε καθηλωθεί περιμένοντας τις απαντήσεις σου!!!

Το διοικητικό σχήμα δεν χάνει με τίποτα British τρέμε τώρα!

ΥΓ: προς διευθυντή προσωπικού καμιά θέση μούτσου για εμένα δεν υπάρχει? (σε όποιο αεροσκάφος εξωτερικού να 'ναι, δε με πειράζει)

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
χαχαχαχα!!εγω λεω για να χαμογελανε μονιμα να τις πληρωνουμε καλα..και ο traveller θα κανει επιθεωρηση!θα ειναι προεδρος της κριτικης επιτροπης των καλλιστειων(ουπς συγνωμη, της επιτροπης για τις προσληψεις ηθελα να πω!!!)

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
εγω λεω για να χαμογελανε μονιμα να τις πληρωνουμε καλα.
Καλα, ακομη δεν προσληφθηκες στη θεση του νομικου συμβουλου και τα εκανες πλακακια με εργατικο δυναμικο; Ποιανου συμφεροντα τελος παντων υποστηριζεις; Της εταιρειας η των εργαζομενων; Αλλου τρως και πινεις, δηλαδη, και αλλου .... Αποφασισε συντομως, αλλιως κοιτα να βρεις καμια δουλεια στη ΓΣΣΕ ως εργατικολογος. :bleh:
Χμμ! δε θα ξαναματαβαλουμε παλι και εκ νεου μεσα την εταιρεια με σπαταλες και παροχες. Θα εχουμε οικονομικο πλανο ανορθωσης. Τι λενε επ' αυτου και οι οικονομικοι διευθυντες και συμβουλοι;

tanasis

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ΠΑΝΤΟΥ
Ανοιχτή παραμένει η πρόσκληση
Την Τρίτη ξεκινούν οι διαπραγματεύσεις με τη MIG για την Ολυμπιακή

Την ερχόμενη Τρίτη ξεκινούν οι συζητήσεις μεταξύ των συμβούλων της κυβέρνησης και της Marfin Investment Group, που πρώτη εκδήλωσε ενδιαφέρον στη δημόσια πρόσκληση, την οποία απηύθυνε η κυβέρνηση για την αποκρατικοποίηση της Ολυμπιακής.
Αυτή η έιδηση είναι παραπλανητική???

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Καθόλου. Άλλωστε στη φωτό είναι ο Traveller.

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
Καλα, ακομη δεν προσληφθηκες στη θεση του νομικου συμβουλου και τα εκανες πλακακια με εργατικο δυναμικο; Ποιανου συμφεροντα τελος παντων υποστηριζεις; Της εταιρειας η των εργαζομενων; Αλλου τρως και πινεις, δηλαδη, και αλλου .... Αποφασισε συντομως, αλλιως κοιτα να βρεις καμια δουλεια στη ΓΣΣΕ ως εργατικολογος. :bleh:
Χμμ! δε θα ξαναματαβαλουμε παλι και εκ νεου μεσα την εταιρεια με σπαταλες και παροχες. Θα εχουμε οικονομικο πλανο ανορθωσης. Τι λενε επ' αυτου και οι οικονομικοι διευθυντες και συμβουλοι;
κοιταξε να δεις ερση μου..εγω ακολουθω την γραμμη που εδωσε ο traveller!οι αεροσυνοδοι πρεπει να χαμογελανε!μονο ετσι θα εχουμε ευχαριστημενους πελατες!για να χαμογελανε λοιπον, πρεπει να πληρωνονται!εννοειται πως υποστηριζω τα συμφεροντα της εταιρειας μου, αλλα δεν σκοπευω να επιτρεψω καταπατησεις των δικαιωματων του προσωπικου(ολα κιολα)!κεσυ στο προσωπικο εισαι(υψηλοβαθμο στελεχο μεν, προσωπικο δε), οποτε σε συμφερει και εσενα αυτο!

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
κοιταξε να δεις ερση μου..εγω ακολουθω την γραμμη που εδωσε ο traveller!οι αεροσυνοδοι πρεπει να χαμογελανε!μονο ετσι θα εχουμε ευχαριστημενους πελατες!για να χαμογελανε λοιπον, πρεπει να πληρωνονται!εννοειται πως υποστηριζω τα συμφεροντα της εταιρειας μου, αλλα δεν σκοπευω να επιτρεψω καταπατησεις των δικαιωματων του προσωπικου(ολα κιολα)!κεσυ στο προσωπικο εισαι(υψηλοβαθμο στελεχο μεν, προσωπικο δε), οποτε σε συμφερει και εσενα αυτο!
Δυστυχως στους χαλεπους καιρους που ζουμε μονο και μονο που εχεις δουλεια χαμογελας! :) Αρα θα χαμογελουν με το χαμογελο της Colgate. Εγω ως golden girl της εταιρειας υπαγομαι σε εντελως αλλο καθεστως. Μην το ξεχνας. Εννοειται οτι ειτε παει καλα ειτε αν δια μια εισετι φορα καταποντιστει η εταιρεια εγω τα bonus μου θα τα παρω. :D:D:D Υπαρχει και κοντρατο που με διασφλιζει. Καλε τι φανταστηκες, για πλακα θα ειμαι στην εταιρεια;

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Δεν κατάλαβα, σε ποια μπόνους αναφέρεσαι εσύ η απο πάνω;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635