• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Olympic Air Η Ολυμπιακή στην MIG του Βγενόπουλου;

Traveller

Member
α)ποιος πληρώνει τα ωραία εκατομμυριάκια του και αφήνει άλλους να κάνουν κουμάντο στο μαγαζί,έστω και για μία μέρα?
Στο μαγαζί κουμάντο κάνει το νέο αφεντικό, είναι σαφέστατο αυτό... τα είπα και παραπάνω... η κατάσταση είναι ρευστή, ακόμα γίνονται συζητήσεις για το τι θα κοπεί και τι όχι... δεν έχει φτιαχτεί ακόμα το καινούργιο site και εισιτήρια πωλούνται μέσω του παλιού... το βλέπεις λογικό να σταματήσουν να πουλάνε εισιτήρια μέχρι να καταλήξουν σε οριστικές αποφάσεις? τόσο δύσκολο είναι το καταλάβεις?

β)ποιος θέλει να δημιουργήσει ,εκτός από δυσαρεστημένους υπαλλήλους,και δυσαρεστημένους πελάτες,με το καλημέρα σας?και μάλιστα σε εποχές μεγάλης κρίσης στον κλάδο?
Σιγά τους δυσαρεστημένους πελάτες που θα δημιουργήσει... άμα αρχίσει και βγάζει προσφορές και το προιόν που θα πουλάει είναι ποιοτικό να δεις ποιός θα είναι δυσαρεστημένος και ποιός όχι... τους δυσρεστημένους υπαλλήλους που τους είδες? Χιλίαδες ήταν οι αιτήσεις για την καινούργια εταιρία...

γ)μήπως κάποιοι θέλουν,γιατί έτσι παίρνουν ότι πραγματικά ήθελαν από το μαγαζί και ύστερα αναφωνούν "δυστυχώς επτωχεύσαμεν"?
Πολλή τηλεόραση βλέπεις μου φαίνεται... μείωσέ την λίγο...

δ)ή μήπως τελικά όλα γίνονται προς χάριν του ντόρου και τα δρομολόγια συνεχιστούν με τον άλφα ή βήτα τρόπο ως έχουν???(με δεδομένο ότι ακόμα πουλάει εισιτήρια και για το 2010 παρακαλώ!)
Λυπάμαι που σου χαλάω το σενάριο αλλά τα δρομολόγια δεν θα συνεχιστούν ως έχουν... θα κοπεί γύρω στο 30% με 35%...

η λίστα των ερωτημάτων δεν τελειώνει εδώ.άρα προς το παρόν:μαλλιά-κουβάρια.
Μπορείς να θέσεις όσα ερωτήματα θέλεις... εδώ είμαστε για να κάνουμε κουβέντα... αλλά τα μαλλιά κουβάρια είναι μάλλον στο μυαλό σου...

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Ακριβώς...στην τωρινή κατάσταση βλέπουμε πάρα πολλές πτήσεις της Ολυμπιακής να πραγματοποιούνται με νοικιασμένο σκάφος άλλης εταιρείας και χωρίς ούτε ένα καν άτομο που να εκπροσωπεύει την Ολυμπιακή μέσα σε αυτή την πτήση. Χωρίς κάποιον που να μιλάει την γλώσσα μας και σε πολλές περιπτώσεις ούτε καν Αγγλικά.

Εφόσον μιλάμε πια για επίσημη συνεργασία, θα γνωρίζει ο πελάτης από την αρχή, κλείνοντας το εισιτήριό του, με ποια εταιρεία θα ταξιδεύει, όπως γίνεται με πτήσεις που κλείνει κανείς μέσα από την σελίδα της Aegean αλλά γίνονται με την Lufthansa. Οκ, δεν υποστηρίζεται αυτή τη στιγμή από την σημερινή σελίδα της Ολυμπιακής αυτό, αλλά σιγά σιγά θα τακτοποιηθούν αυτά, δεν γίνονται όλα σε μία ημέρα.

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
τι γκρινια ειναι αυτη...

η εταιρεια ειναι πλεον ιδιωτικη... καινουρια... και δικαιωμα της ειναι να ξεκινησει οπως θελει και με ο,τι προορισμους θελει...

οποιου του αρεσει ας αγορασει... αλλιως aegean, athens ή δεκαδες αλλες που σας πανε οπου γουσταρετε εκτος ελλαδας... δοξα τω θεω... προορισμοι με μονοπωλιο δυσκολο να σας τυχουν πια... οποτε παρτε κατι αλλο (που ενδεχομενως να σας συμφερει και οικονομικα) και σταματηστε τη γκρινια...

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
τι γκρινια ειναι αυτη...

η εταιρεια ειναι πλεον ιδιωτικη... καινουρια... και δικαιωμα της ειναι να ξεκινησει οπως θελει και με ο,τι προορισμους θελει...

οποιου του αρεσει ας αγορασει... αλλιως aegean, athens ή δεκαδες αλλες που σας πανε οπου γουσταρετε εκτος ελλαδας... δοξα τω θεω... προορισμοι με μονοπωλιο δυσκολο να σας τυχουν πια... οποτε παρτε κατι αλλο (που ενδεχομενως να σας συμφερει και οικονομικα) και σταματηστε τη γκρινια...
Μπηκαν και οι Κυανοκρανοι μαιντανος στην κουβεντα!!!:haha::haha:

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
λιτσα σου λειψα το ξερω, αλλα μην κανεις ετσι... το καλοκαιρι περασε...

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
λιτσα σου λειψα το ξερω, αλλα μην κανεις ετσι... το καλοκαιρι περασε...
Εγω ακομα δεν το δεχομαι οτι περασε........:(:( Θελω αδεια ΤΩΡΑ και ας παω και με νοικιαρικα και ξεχαρβαλωμενα αεροπλανα!! δεν μου καιγεται καρφι!!

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
το ενα αεροπλανο να ειναι ασπρο οπως τα ονειρα που εκανες παιδι...?

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
το ενα αεροπλανο να ειναι ασπρο οπως τα ονειρα που εκανες παιδι...?
Και ασπρο και πουα αμα λαχει!! Αρκει να με παρει μακρια...Μακρια στα ξενα μερη... και ας ειναι και του Βγενοπουλου!!

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Ευαγγελία, νομίζω πως παρουσιάζεις έντονο ταξιδιωτικό σύνδρομο στέρησης απόψε! :bleh::bleh::bleh::haha::haha::haha:

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376