για γερμανία έχει να συναγωνισθεί κι ένα κάρο γερμανικές χώρια την εύκολη... θα δει πως πάνε τα πράγματα και μετά θα πράξει και να το σκεφτόντουσαν έβγαλε η αιγαίου 78 ευρουλάκια για μόναχο αλερετούρ με όλους τους φόρους τι τιμή να δώσει ή ΟΑ? άστο για αργότερα σου λέει..Μα...να μην πετάει στην Γερμανία; Ούτε μια Βαρκελώνη; Μια Μαδρίτη; Μάλλον αφήνει ανοιχτή την αγορά στην Αιγαίου... τι να πω; :roll:
Το Τελ Αβιβ και η Βυρητος μου κλεινουν το ματι επικινδυναΠάρτε τα καινούργια δρομολόγια...
Αλεξάνδρεια-Άμστερνταμ -Βιέννη-Βυρητός-Βελιγράδι -Βουκουρέστι-Βρυξέλλες -Κάιρο
-Κωνσταντινούπολη -Λάρνακα -Λονδίνο -Μιλάνο (Μαλπένσα)-Παρίσι -Ρώμη -Σόφια-Τελ Αβίβ-Τίρανα
Γερμανία οριστικά κομμένη... Κουτσουρεμένη αλλά ας ελπίσουμε ότι από την καλοκαιρινή περίοδο θα ανοίξει κι άλλα δρομολόγια...
Στην Ελλάδα θα πετάει παντού εκτός Κοζάνης - Καστοριάς...
Παρατηρήσεις...
-Από τα παλιά αεροπλάνα θα πετάει μόνο με τα DH4 και τα ATR42...
-Tα 340 τα 737 και τα ΑΤ72 πάνε στην ευχή του Θεού...
-Κρατάει 3 πτήσεις την ημέρα για LHR, 2 για BRU,IST,LCA,PAR,ROM και κόβει το Milano Linate...
- Από SKG θα πετάει Χίο,Καλαμάτα,Μυτιλήνη,Λήμνο,Σαμο,Σκύρο, Κέρκυρα και κόβει την Κρήτη και όλο το εξωτερικό.
Θα μπορούσαν τα πράγματα να είναι και χειρότερα...
κάτι θα ξέρουν παραπάνω κι αυτοί νομίζω..Δηλαδή πόσο έχει σκοπό να το έχει; Είναι τόσο δύσκολο να έχεις 10 θέσεις νΟΑ μου στο αεροπλάνο σου που να είναι προσφορά από 1 ευρώ σε μια γραμμή που είναι πάντα γεμάτη όπως οι γερμανικοί προορισμοί; Η Αιγαίου είναι χαζή που πετάει μερικές προσφορές που και που και όλοι λένε οτι η Αιγαίου ειναι φτηνή (που δεν είναι πάντα) από να σε έχουν όλοι για την ακριβότερη;
Greeklad εσυ παιδί μου χάνεσαι... έχεις τόσο πρωτοπορειακές ιδέες και ακόμα να πάρεις τον Βγενό τηλέφωνο να του τα πεις ένα χεράκι?Δηλαδή πόσο έχει σκοπό να το έχει; Είναι τόσο δύσκολο να έχεις 10 θέσεις νΟΑ μου στο αεροπλάνο σου που να είναι προσφορά από 1 ευρώ σε μια γραμμή που είναι πάντα γεμάτη όπως οι γερμανικοί προορισμοί; Η Αιγαίου είναι χαζή που πετάει μερικές προσφορές που και που και όλοι λένε οτι η Αιγαίου ειναι φτηνή (που δεν είναι πάντα) από να σε έχουν όλοι για την ακριβότερη;
Έχεις τηλέφωνο πρόχειρο;Greeklad εσυ παιδί μου χάνεσαι... έχεις τόσο πρωτοπορειακές ιδέες και ακόμα να πάρεις τον Βγενό τηλέφωνο να του τα πεις ένα χεράκι?
Η εύκολη πετάει μόνο προς το Βερολίνο, αλλά το μεγαλύτερο κομμάτι του ελληνισμού βρίσκεται σε άλλες περιοχές της Γερμανίας. Και πίστεψέ με, οι Έλληνες της Γερμανίας θέλουν να στηρίξουν την Ολυμπιακή, κι όσοι απομακρύνθηκαν τα τελευταία χρόνια, το έκαναν επειδή απογοητεύτηκαν πολλές φορές από ανατροπές και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής, αλλά και πολύωρες καθυστερήσεις.για γερμανία έχει να συναγωνισθεί κι ένα κάρο γερμανικές χώρια την εύκολη... θα δει πως πάνε τα πράγματα και μετά θα πράξει και να το σκεφτόντουσαν έβγαλε η αιγαίου 78 ευρουλάκια για μόναχο αλερετούρ με όλους τους φόρους τι τιμή να δώσει ή ΟΑ? άστο για αργότερα σου λέει..
Το απευθείας κινητό του παρακαλώ...δεν προλαβαίνω να περιμένω στην αναμονή!210 8170000
Έτσι φαίνεται, προς το παρόν τουλάχιστον.Μια χαζή απορια: Oι πτήσεις από Θεσσαλονίκη για εξωτερικό θα γίνονται μέσω Αθηνών?Τέρμα οι απευθείας?
Να το προσέχεις το Τελ Αβίβ εσύ, γιατί είναι επικίνδυνος προορισμός! Είσαι που είσαι μούτρο, θα σε πεθάνουν στις ανακρίσεις και τους ελέγχους!Το Τελ Αβιβ και η Βυρητος μου κλεινουν το ματι επικινδυνα