• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Olympic Air Η Ολυμπιακή στην MIG του Βγενόπουλου;

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Μα...να μην πετάει στην Γερμανία; Ούτε μια Βαρκελώνη; Μια Μαδρίτη; Μάλλον αφήνει ανοιχτή την αγορά στην Αιγαίου... τι να πω; :roll:

greeklad

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Δεν πέταγα που δεν πέταγα μαζί τους εκτός από το Ζάκυνθος - Αθήνα όταν ειχε απαγορευτικό το χειμώνα, τώρα μάλλον θα τους βγάλω και από τους σελιδοδείκτες.

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
Μα...να μην πετάει στην Γερμανία; Ούτε μια Βαρκελώνη; Μια Μαδρίτη; Μάλλον αφήνει ανοιχτή την αγορά στην Αιγαίου... τι να πω; :roll:
για γερμανία έχει να συναγωνισθεί κι ένα κάρο γερμανικές χώρια την εύκολη... θα δει πως πάνε τα πράγματα και μετά θα πράξει και να το σκεφτόντουσαν έβγαλε η αιγαίου 78 ευρουλάκια για μόναχο αλερετούρ με όλους τους φόρους τι τιμή να δώσει ή ΟΑ? άστο για αργότερα σου λέει..

greeklad

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Δηλαδή πόσο έχει σκοπό να το έχει; Είναι τόσο δύσκολο να έχεις 10 θέσεις νΟΑ μου στο αεροπλάνο σου που να είναι προσφορά από 1 ευρώ σε μια γραμμή που είναι πάντα γεμάτη όπως οι γερμανικοί προορισμοί; Η Αιγαίου είναι χαζή που πετάει μερικές προσφορές που και που και όλοι λένε οτι η Αιγαίου ειναι φτηνή (που δεν είναι πάντα) από να σε έχουν όλοι για την ακριβότερη;

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Πάρτε τα καινούργια δρομολόγια...

Αλεξάνδρεια-Άμστερνταμ -Βιέννη-Βυρητός-Βελιγράδι -Βουκουρέστι-Βρυξέλλες -Κάιρο
-Κωνσταντινούπολη -Λάρνακα -Λονδίνο -Μιλάνο (Μαλπένσα)-Παρίσι -Ρώμη -Σόφια-Τελ Αβίβ-Τίρανα

Γερμανία οριστικά κομμένη... Κουτσουρεμένη αλλά ας ελπίσουμε ότι από την καλοκαιρινή περίοδο θα ανοίξει κι άλλα δρομολόγια...

Στην Ελλάδα θα πετάει παντού εκτός Κοζάνης - Καστοριάς...

Παρατηρήσεις...

-Από τα παλιά αεροπλάνα θα πετάει μόνο με τα DH4 και τα ATR42...

-Tα 340 τα 737 και τα ΑΤ72 πάνε στην ευχή του Θεού...

-Κρατάει 3 πτήσεις την ημέρα για LHR, 2 για BRU,IST,LCA,PAR,ROM και κόβει το Milano Linate...

- Από SKG θα πετάει Χίο,Καλαμάτα,Μυτιλήνη,Λήμνο,Σαμο,Σκύρο, Κέρκυρα και κόβει την Κρήτη και όλο το εξωτερικό.

Θα μπορούσαν τα πράγματα να είναι και χειρότερα...
Το Τελ Αβιβ και η Βυρητος μου κλεινουν το ματι επικινδυνα:cool::cool:

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
Δηλαδή πόσο έχει σκοπό να το έχει; Είναι τόσο δύσκολο να έχεις 10 θέσεις νΟΑ μου στο αεροπλάνο σου που να είναι προσφορά από 1 ευρώ σε μια γραμμή που είναι πάντα γεμάτη όπως οι γερμανικοί προορισμοί; Η Αιγαίου είναι χαζή που πετάει μερικές προσφορές που και που και όλοι λένε οτι η Αιγαίου ειναι φτηνή (που δεν είναι πάντα) από να σε έχουν όλοι για την ακριβότερη;
κάτι θα ξέρουν παραπάνω κι αυτοί νομίζω..

Traveller

Member
Greeklad εσυ παιδί μου χάνεσαι... έχεις τόσο πρωτοπορειακές ιδέες και ακόμα να πάρεις τον Βγενό τηλέφωνο να του τα πεις ένα χεράκι?

greeklad

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Καλό...αν ήθελα να πάρω δάνειο. Πέρα από τα αστεία πάντως αν δεν υπήρχαν οι προσφορές των διαφόρων εταιριών δεν ξέρω πόσο εύκολο θα ήταν για τους περισσότερους από εμάς εδώ μέσα να κάνουμε πετάγματα για τριήμερα σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες...Περιμένω να δω σε τι τιμή θα βγουν τα εισιτήρια της ΟΑ εντός και εκτός. Άμα είναι στα επίπεδα τα παλαιά να μου φυλάξετε δύο κανελί με βούλες...

shadow88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θεσσαλονίκη
Ταξίδι-Όνειρο
Road trip στη Τοσκάνη..
Μια χαζή απορια: Oι πτήσεις από Θεσσαλονίκη για εξωτερικό θα γίνονται μέσω Αθηνών?Τέρμα οι απευθείας?

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
για γερμανία έχει να συναγωνισθεί κι ένα κάρο γερμανικές χώρια την εύκολη... θα δει πως πάνε τα πράγματα και μετά θα πράξει και να το σκεφτόντουσαν έβγαλε η αιγαίου 78 ευρουλάκια για μόναχο αλερετούρ με όλους τους φόρους τι τιμή να δώσει ή ΟΑ? άστο για αργότερα σου λέει..
Η εύκολη πετάει μόνο προς το Βερολίνο, αλλά το μεγαλύτερο κομμάτι του ελληνισμού βρίσκεται σε άλλες περιοχές της Γερμανίας. Και πίστεψέ με, οι Έλληνες της Γερμανίας θέλουν να στηρίξουν την Ολυμπιακή, κι όσοι απομακρύνθηκαν τα τελευταία χρόνια, το έκαναν επειδή απογοητεύτηκαν πολλές φορές από ανατροπές και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής, αλλά και πολύωρες καθυστερήσεις.

Νομίζω πως η συγκεκριμένη κίνηση είναι λίγο φάουλ και πιστεύω πως είναι η ευκαιρία να τους ξανακερδίσει, αλλά ας δούμε πως θα κινηθεί στο μέλλον.

Το απευθείας κινητό του παρακαλώ...δεν προλαβαίνω να περιμένω στην αναμονή! :haha:

Μια χαζή απορια: Oι πτήσεις από Θεσσαλονίκη για εξωτερικό θα γίνονται μέσω Αθηνών?Τέρμα οι απευθείας?
Έτσι φαίνεται, προς το παρόν τουλάχιστον.

Το Τελ Αβιβ και η Βυρητος μου κλεινουν το ματι επικινδυνα:cool::cool:
Να το προσέχεις το Τελ Αβίβ εσύ, γιατί είναι επικίνδυνος προορισμός! Είσαι που είσαι μούτρο, θα σε πεθάνουν στις ανακρίσεις και τους ελέγχους! :haha::haha::haha:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.633
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα