• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Η Θεσσαλονίκη πέμπτη ωραιότερη πόλη για διασκέδαση στον κόσμο

rena1988

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ζανζιβάρη (11/2021)
Ταξίδι-Όνειρο
Περου
να πω και γω τη γνωμη μου μιας και τυγχανω Θεσσαλονικια!δε λεω ωραια η πολη μας και με αρκετα πραγματα να δεις αλλα οχι και πεμπτη στον κοσμο, μην τρελαθουμε!!μαλλον η λιστα περιλαμβανει τις wanna be πολεις...μονο ετσι μπορω να εξηγησω το αποτελεσμα....

Επόμενο Ταξίδι
βορεια ιταλια- ελβετια
Ταξίδι-Όνειρο
ιαπωνια
αυτός που συνέταξε την λίστα προφανώς κάνει πλάκα και εμείς τσιμπήσαμε το αγκίστρι. ρε παιδιά είμαστε με τα καλά μας? ποιά 5η θέση στην διασκέδαση? θα τρελλαθούμε εντελώς? με ποια κριτήρια δηλαδή? τί είδε αυτός που πήγε στην σαλόνικα και την τοποθέτησε στην 5η θέση στην διασκέδαση και εμείς δεν το είδαμε ακόμη? Και γιατί όλοι οι φίλοι μου οι σαλονικείς (και τα 2 αδέρφια μου που ζουν εκεί) πηγαίνουν, όποτε βρούν ευκαιρία στο Λονδίνο" για να δούν the eye of London? Σίγουρα ο συντάκτης θα βρέθηκε σε κανέναν μπάτσελορ στην σουίτα του Μακεδονία Παλλάς, ο ξελιγωμένος. Για να βάλει το Βελιγράδι και το Μπακού κάτι ανάλογο πρέπει να συμβαίνει. Ξέρει ποια μέρη να επισκεφτεί ο τύπος.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Δηλαδή πως σώζεται το θέμα ρε Κώστα? Είμαστε στα καλά μας??????? Είναι η SKG πέμπτη πόλη στον κόσμο σε νυχτερινή διασκέδαση? Θα πέσω στα ναρκωτικά...
Γιατί πλέον τα κριτήρια δεν περιλαμβάνουν θέατρα, συναυλίες, μεγάλους αγώνες, κινηματογράφους, εστιατόρια/καφέ, καμπαρέ, καραόκε, εναλλακτικές διασκεδάσεις κλπ, αλλά μόνο party (μπαράκια, μπουζούκια, nightclubs κλπ) - όπου η SKG δεν είναι και στο απόλυτο μηδέν...

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι συγκεκριμένες μορφές διασκέδασης ανθούν ιδίως σε πόλεις με σχετικά νεαρό πληθυσμό, που παρουσιάζουν παντελή έλλειψη από οτιδήποτε διαφορετικό. Και το Βελιγράδι, το Μπακού, το Τελ Αβίβ κλπ έχουν αυτό το κοινό στοιχείο.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
αυτός που συνέταξε την λίστα προφανώς κάνει πλάκα...

Την περίπτωση να τον "καλοπιάσανε" μερικοί για να "βοηθήσει" τον ανύπαρκτο τουρισμό της πόλης την έχουμε αποκλείσει? Κι αν όχι, θα μας ενοχλούσε το γεγονός?

Επόμενο Ταξίδι
βορεια ιταλια- ελβετια
Ταξίδι-Όνειρο
ιαπωνια
Την περίπτωση να τον "καλοπιάσανε" μερικοί για να "βοηθήσει" τον ανύπαρκτο τουρισμό της πόλης την έχουμε αποκλείσει? Κι αν όχι, θα μας ενοχλούσε το γεγονός?
αυτό ακριβώς λέω και εγώ. Τον κολοπιάσανε!

NOSTIMON HMAP

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΙΤΑΛΙΑ?
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΗΣΙΑ ΛΟΦΟΝΤΕΝ
Εδώ δεν μπορείς να βρείς πατσατζίδικο, που σημαίνει οτι οι Θεσσαλονικείς δεν ξενυχτάνε.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
αυτό ακριβώς λέω και εγώ. Τον κολοπιάσανε!
Έ, και σε τι μας χαλάει αυτό? :haha: Κι, από τα λίγα που γνωρίζω και έχω δεί, μάλλον κάτι ανάλογο θα έγινε και στο Μπακού! (για να λύσω την απορία της Έρσης) :haha:

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Εδώ δεν μπορείς να βρείς πατσατζίδικο, που σημαίνει οτι οι Θεσσαλονικείς δεν ξενυχτάνε.
Ν'αγιάσει το στόμα σου:haha:,δε ξενυχτάμε..είμαστε καλά παιδιά και έχουμε ποιοτικούς τρόπους διασκέδασης,αναφέραμε ενδεικτικά κάτι λίγα στις πιο πάνω παραγράφους...
Ναι υστερούμε σε θέατρα δυστυχώς(αλλά χάρις σ'αυτή την έλλειψη κάνουμε σύσφιξη σχέσεων με τούς φίλους αθηναίους:haha:...πεταγόμαστε εκεί για τις θεατρικές μας ανησυχίες και ξανά πίσω)

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Άλλο ένα έχει στην αρχή της Μπότσαρη, χαμηλά στην παραλία. Έκλεισε ?

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα