jimp
Member
Εσυ κρατας απο λαρισα,τι χαμογελας?Γεια σου ρε παν παν
Εσυ κρατας απο λαρισα,τι χαμογελας?Γεια σου ρε παν παν
Ναι αλλά δε πήγα σχολείο στη ΛάρισαΕσυ κρατας απο λαρισα,τι χαμογελας?
Ψεμα ψεμα ψεμα. Υπαρχει μια παρασταση εξαιρετικη, παιδικο θεατρο "ενας πινοκιο... σωστος πιτερ παν". Δεν νομιζω να παιζεται ακομα στη Θεσσαλονικη, γενικα εκανε περιοδεια (πρεπει να σταματησε φετος γιατι ξερω πως κανει προβες για αλλη παιδικη παρασταση) αλλα ειναι εργο του φιλου μου του Δημητρη κι αν διαβασει αυτο που εγραψα για το θεατρο θα με σκοτωσει. Οποτε διορθωνω.Χεστηκα, δεν μ' αρεσει το ελληνικο θεατρο.
Εύγε που έχεις τέτοιες φίλες μαν!!! :xmas_lol:χαχα αρε mad4paok κορυφαία ατάκα.
Οι Θεσσαλονικιές πάντως είναι πραγματικά πολύ όμορφες αλλά γιατί περιποιούνται σε απίστευτο βαθμό. Εχω πολλές φίλες που δεν βγαίνουν έξω ακόμη και για μια απλή βόλτα με τα πόδια αν δεν βαφτούν και δεν περιποιηθούν το μαλλί με πιστολάκι.
Αξίζει να αναφερθεί πιστεύω και η απίστευτη εμμονή τους με την μόδα πράγμα που το έχουν και οι άντρες βέβαια.
*Προσωπικά προτιμώ την πιο χύμα κατάσταση της Αθήνας σε αυτό το θέμα αλλά γούστα είναι αυτά.
Δεν ξέρεις τι έχει δει ο καθένας και τι όχι..δεν νομίζω ότι το θέατρο εδώ πέρα παίζει και σημαντικό ρόλο...κοινώς λίγοι ασχολούνται...
Σωστός Πεστα Πεστα !!!!!!!maltakias said:Αυτός είναι ο βασικός λόγος που η γυναίκα μου αντιπαθεί τη Θεσ/νίκη.Φτιάχνονται να πάνε και στο περίπτερο.
Για τον ίδιο ακριβώς λόγο εγώ τη συμπαθώ.
Πάντα υπήρχε αυτό στη Θεσσαλονίκη. Η "Παράθλαση" είναι το παλιότερο. Έχει πολλή και ανήσυχη νεολαία η πόλη. Αλλά κριμα που έσβησε η "Πειραματική σκηνή¨", απ' ό,τι διάβασα- μακράν η αξιολογότερη σκηνή της πόληςΔεν θα συμφωνήσω. Το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια έχουν αυξηθεί κατα πολύ σε σχέση με το παρελθόν οι παραστάσεις που ανεβάζουν εργαστήρια- studio στη Θεσσαλονίκη δείχνει ότι υπάρχει στροφή στο θέατρο.
Έρχονται οι εμπορικότερες συνήθως και όχι οι καλύτερες. Κρίμα.Εννοείται βέβαια ότι δεν συγκρίνεται με τις επιλογές στην Αθήνα και δεν μιλάω για τις παραστάσεις της Αθήνας που έρχονται Θεσσαλονίκη το Πάσχα.
Ναι είναι κρίμα..το παλεύουν βέβαιαΠάντα υπήρχε αυτό στη Θεσσαλονίκη. Η "Παράθλαση" είναι το παλιότερο. Έχει πολλή και ανήσυχη νεολαία η πόλη. Αλλά κριμα που έσβησε η "Πειραματική σκηνή¨", απ' ό,τι διάβασα- μακράν η αξιολογότερη σκηνή της πόλης
Έρχονται οι εμπορικότερες συνήθως και όχι οι καλύτερες. Κρίμα.
Αυτός είναι ο βασικός λόγος που η γυναίκα μου αντιπαθεί τη Θεσ/νίκη.Φτιάχνονται να πάνε και στο περίπτερο.
Για τον ίδιο ακριβώς λόγο εγώ τη συμπαθώ.
Στη Λάρισα έχουν πάει οι σύζυγοι; Γιατί εκεί ντρέπεσαι που φοράς φλατ παπούτσι στον καφέ.Σωστός Πεστα Πεστα !!!!!!!
Πλήρη ταύτιση και για την αντιπαθεια και στην συμπάθεια