• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Η Θεσσαλονίκη μέσα στους 20 καλύτερους προορισμούς στον κόσμο

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Χεστηκα, δεν μ' αρεσει το ελληνικο θεατρο.
Ψεμα ψεμα ψεμα. Υπαρχει μια παρασταση εξαιρετικη, παιδικο θεατρο "ενας πινοκιο... σωστος πιτερ παν". Δεν νομιζω να παιζεται ακομα στη Θεσσαλονικη, γενικα εκανε περιοδεια (πρεπει να σταματησε φετος γιατι ξερω πως κανει προβες για αλλη παιδικη παρασταση) αλλα ειναι εργο του φιλου μου του Δημητρη κι αν διαβασει αυτο που εγραψα για το θεατρο θα με σκοτωσει. Οποτε διορθωνω.

jimp

Member
Κακως,επρεπε να ειμασταν συμμαθητες,θα γεμιζες εμπειριες με τις καλες καθηγητριες!
Για τα μαθηματα παντα ε...

mad4paok

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΟΥΜΠΑ-ΙΡΑΝ-ΚΑΜΠΟΤΖΗ-ΝΑΜ
χαχα αρε mad4paok κορυφαία ατάκα.

Οι Θεσσαλονικιές πάντως είναι πραγματικά πολύ όμορφες αλλά γιατί περιποιούνται σε απίστευτο βαθμό. Εχω πολλές φίλες που δεν βγαίνουν έξω ακόμη και για μια απλή βόλτα με τα πόδια αν δεν βαφτούν και δεν περιποιηθούν το μαλλί με πιστολάκι.
Αξίζει να αναφερθεί πιστεύω και η απίστευτη εμμονή τους με την μόδα πράγμα που το έχουν και οι άντρες βέβαια.

*Προσωπικά προτιμώ την πιο χύμα κατάσταση της Αθήνας σε αυτό το θέμα αλλά γούστα είναι αυτά.
Εύγε που έχεις τέτοιες φίλες μαν!!! :xmas_lol:

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Αυτός είναι ο βασικός λόγος που η γυναίκα μου αντιπαθεί τη Θεσ/νίκη.Φτιάχνονται να πάνε και στο περίπτερο.
Για τον ίδιο ακριβώς λόγο εγώ τη συμπαθώ.

LIDA

Member
Δεν ξέρεις τι έχει δει ο καθένας και τι όχι..δεν νομίζω ότι το θέατρο εδώ πέρα παίζει και σημαντικό ρόλο...κοινώς λίγοι ασχολούνται...

Δεν θα συμφωνήσω. Το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια έχουν αυξηθεί κατα πολύ σε σχέση με το παρελθόν οι παραστάσεις που ανεβάζουν εργαστήρια- studio στη Θεσσαλονίκη δείχνει ότι υπάρχει στροφή στο θέατρο.

Εννοείται βέβαια ότι δεν συγκρίνεται με τις επιλογές στην Αθήνα και δεν μιλάω για τις παραστάσεις της Αθήνας που έρχονται Θεσσαλονίκη το Πάσχα.

XRISTOS71

Member
maltakias said:
Αυτός είναι ο βασικός λόγος που η γυναίκα μου αντιπαθεί τη Θεσ/νίκη.Φτιάχνονται να πάνε και στο περίπτερο.
Σωστός Πεστα Πεστα !!!!!!!
Πλήρη ταύτιση και για την αντιπαθεια και στην συμπάθεια

paefstra

Member
Δεν θα συμφωνήσω. Το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια έχουν αυξηθεί κατα πολύ σε σχέση με το παρελθόν οι παραστάσεις που ανεβάζουν εργαστήρια- studio στη Θεσσαλονίκη δείχνει ότι υπάρχει στροφή στο θέατρο.
Πάντα υπήρχε αυτό στη Θεσσαλονίκη. Η "Παράθλαση" είναι το παλιότερο. Έχει πολλή και ανήσυχη νεολαία η πόλη. Αλλά κριμα που έσβησε η "Πειραματική σκηνή¨", απ' ό,τι διάβασα- μακράν η αξιολογότερη σκηνή της πόλης

Εννοείται βέβαια ότι δεν συγκρίνεται με τις επιλογές στην Αθήνα και δεν μιλάω για τις παραστάσεις της Αθήνας που έρχονται Θεσσαλονίκη το Πάσχα.
Έρχονται οι εμπορικότερες συνήθως και όχι οι καλύτερες. Κρίμα.

LIDA

Member
Πάντα υπήρχε αυτό στη Θεσσαλονίκη. Η "Παράθλαση" είναι το παλιότερο. Έχει πολλή και ανήσυχη νεολαία η πόλη. Αλλά κριμα που έσβησε η "Πειραματική σκηνή¨", απ' ό,τι διάβασα- μακράν η αξιολογότερη σκηνή της πόλης

Έρχονται οι εμπορικότερες συνήθως και όχι οι καλύτερες. Κρίμα.
Ναι είναι κρίμα..το παλεύουν βέβαια
Συνεχίζει με τρία έργα η Πειραματική Σκηνή της «Τέχνης» - Εφημερίδα Μακεδονία της Θεσσαλονίκης

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Σωστός Πεστα Πεστα !!!!!!!
Πλήρη ταύτιση και για την αντιπαθεια και στην συμπάθεια
Στη Λάρισα έχουν πάει οι σύζυγοι; Γιατί εκεί ντρέπεσαι που φοράς φλατ παπούτσι στον καφέ.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom